




Feta
Pasztörizált tejből készítjük, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, és tengerisóval. Eredeti görög recept szerint. Fogyasszák egészséggel! Súlya körülbelül 25 dkg,ami változhat.





Parenyica sajt 140 g
Eredetileg Szlovákiából származó gyúrt- füstölt sajt, melyet kecske- és tehéntej keverékéből készítünk, majd bükk- és szilva fával füstölünk.
Tárkonyos mustár
Sűrű, egész mustár magokkal nem csípős. Összetevők mustarmag ,szűrt víz, ecet, almaecet ,cukor, só, tárkony. 160 gr. Az öt elemes étkezés szerint minden nap szükséges némi keresztes virágút enni , erre tökéletes megoldás egy tk mustár. Vajkrèmbe, tojáskrembe, husit pácolni , sült kolbászhoz, saláta öntetnek, a mustáros borogatás pedig ízületi problémák gyulladások esetén segít, verbőseget okozva segíti felpörgetni a regenerálódási folyamatot . Igazából nem is volt tervben , de talajjavítás céljából nagyobb területekre került , aztán ha már így alakult nekiálltam megalkotni a kedvencem. Na ez még nem az , dijoni fog készülni, csak éretlen szőlő leve fog kelleni bele így még egy kis időt várat magára :) de addigis ez is egy hasonló karakterű verzió.





Bolognai szósz- Lélek-Kert
Összetevők: Paradicsom, sárgarépa, fehérrépa, vöröshagyma, fokhagyma, só, bors, babérlevél, rozmaring, bazsalikom 100%-ig vegyszer-, tartósítószer- és adalékanyagmentes! Hőkezeléssel tartósítva. Felbontás után hűtőben tárolandó. 370 ml-es kiszerelés





Tökmagos krémsajt
Tökmagos krémsajtunkat helyi termelő által készített, kitűnő tökmagolajjal és pirított tökmaggal ízesítjük.Kecsketejből és tehéntejből készítjük, ezen kívül tökmagot, tökmagolajat, természetes tejoltóenzimet, baktériumkultúrát és tengeri sót tartalmaz. Pirított kovászos kenyérrel és mikrozöldekkel a legfinomabb. Fenomenális ízorgia ahogy a kecske találkozik a tökkel. 250 g





Fokhagymás-petrezselymes Krémsajt
Fokhagymás-Petrezselymes Krémsajt Kecske és tehéntej keverékéből készítjük. A tejet hőkezeljük és baktérium kultúrát,természetes tejoltót, tengeri sót, petrezselymet,fokhagymát és frissen őrölt tarkaborsot adunk hozzá. Nem tartalmaz tartósítószert! 250 grammos kiszerelésben kerül forgalomba





Körte Csatni 370 ml
Összetevők: Körte, narancslé, olaj, kardamon, só, bors, gyömbér, mazsola, chili 100%-ig vegyszer-, tartósítószer- és adalékanyagmentes! Hőkezeléssel tartósítva. Felbontás után hűtőben tárolandó. Ha még soha nem ettél indiai csatnit, kérlek adj egy esélyt a kóstolásnak! Az indiai konyha harmóniát alkotva rakja össze az ízvilágot, mindennek megvan a saját szerepe. A csatni arra való, hogy kiemelje az étel ízét amihez tálaljuk. Egyszerre megtalálható benne a picit édes, picit sós, picit csípős és picit savanyú. Ajánlom sültek, sajtok, rántottak és zöldségek mellé. 370 ml-es kiszerelés
Jalapeno savanyúság
720 ml es üvegben. Scoville èrtèk 2500-10000 közti. Ami annyit tesz lefordítva ,hogy csíp de abszolút élvezhető kategória. Erősebb mint egy hegyes erős,de máshogy csíp, nem az a harapós fajta .Hambiba pizzára vagy egy fasírtos szendvicsbe :) Felbontás után hűtve tárolandó. Mindig tiszta evőeszközzel nyúlj bele , tartósítószer hiányában meg tud romlani :) Összetevők: jelapeno paprika, szűrt víz cukor,só, ecet, mustármag, koriandermag ,borkősav.




Kenőmájas
Kiszerelés kb. 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.





Mozzarella
Porta Mozzarella Dél Olaszországból származó szálas szerkezetű, porcelánfehér gyúrtsajt. Készítése során a "sajttésztát" gyúrjuk, nyújtjuk majd kis gombócokká formáljuk, sós lében kínáljuk. Kecske és tehéntej keverékéből készítjük, baktériumkultúrát, jódmentes tengeri sót és természetes tejoltót adunk hozzá.Tartósítószert nem tartalmaz. Súlya adagonként kb 200 g





