Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Gyümölcs

Feketeribizli tea

Feketeribizli tea A szárított gyümölcsöt leforrázva, állni hagyva (minél tovább áll annál finomabb) édesíthető ízlés szerint. A teakeverék 100% gyümölcsből készült adalékanyag hozzáadása nélkül. Köszönöm hogy megtisztelt bizalmával. 

600 Ft / zacskó
4000 Ft/kg

Gyömbéres homoktövis lekvár

Homoktövis velő, cukor, pektin és gyömbér felhasználásával készült lekvár.  Nagyon finom!

1300 Ft / db
6.5 Ft/g

Homoktövis magolaj 10ml

Homoktövis magolaj, 10 ml A homoktövis magjából hidegen sajtolva készül. Kielmelkedően magas a vitamin tartalma (különösen E). Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat. Erős gyuladáscsökkentő  hatása van. Alkalmazzák bőrproblémákra (napégésre, sebek gyógyítására, pattanásos bőrre, ekcémára, fagyásokra pikkelysömörre stb.), emésztőszervi megbetegedéseknél. A kozmetikai ipar is alkalmazza, a bőr öregedési folyamatait lassítja. Allergiás,  megbetegedések esetén is hatékony, pl a szénanáthás tünetek enyhítésére. Belsőleg: 5-10 csepp alkalmanként, 1-3 alkalommal naponta.    Külsőleg a bőrre kenve a kívánt mennyiségben.  

1600 Ft / db
160 Ft/ml

Homoktövis magolaj 20ml

Homoktövis magolaj, 20 ml A homoktövis magjából hidegen sajtolva készül. Kielmelkedően magas a vitamin tartalma (különösen E). Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat. Erős gyuladáscsökkentő  hatása van. Alkalmazzák bőrproblémákra (napégésre, sebek gyógyítására, pattanásos bőrre, ekcémára, fagyásokra pikkelysömörre stb.), emésztőszervi megbetegedéseknél. A kozmetikai ipar is alkalmazza, a bőr öregedési folyamatait lassítja. Allergiás,  megbetegedések esetén is hatékony, pl a szénanáthás tünetek enyhítésére. Belsőleg: 5-10 csepp alkalmanként, 1-3 alkalommal naponta.    Külsőleg a bőrre kenve a kívánt mennyiségben.

2800 Ft / db
140 Ft/ml

Homoktövis szörp

Homoktövis velő, víz és cukor felhasználásával készült szörp. Vízzel izlés szerint hígítva fogyasztható.

1500 Ft / db
3 Ft/ml

Homoktövis velő 200 ml

Homoktövis velő, 100 % Kiméletes eljárással hőkezelt termék. Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz. Ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsből, a héj és a mag eltávolításával készült. Az ajánlott napi mennyiség felnőtteknek 1-3 evőkanálnyi. Fogyasztás előtt az üveg felrázandó.  Az erősen savanyú íze miatt gyermekek és édesszájúak mézzel is keverhetik. Vízzel - esetleg gyümölcslével - felhígítva finom és egészséges üdítőital készülhet belőle. Felbontás után hűtőben tárolandó.   Extra adag  C vitamin – kb. a citrom vitamin tartalmának 10-12 szerese -   található ebben a gyümölcsben. Jelentősen hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normális működéséhez. Segíti a szem egészségét mivel karotinoidokban is gazdag. A szív és érrendszer egészségéről is gondoskodik, mivel csökkenti az LDL (azaz rossz) koleszterint és növeli a HDL (azaz jó) koleszterin szintjét. Egyes kutatások szerint részt vesz a vércukorszint szabályozásának helyreállításában, ezért cukorbetegek számára is jó választás lehet. Magas C-vitamin tartalma miatt segíti a vas felszívódását a szervezetben. Erős gyulladásgátló hatása van ezért különösen a bélrendszer, de izületi gyulladások esetén is hasznos segítség lehet. A kozmetikai ipar is felhasználja, hiszen lassítja az öregedési folyamatokat, nagyon jó hatása van a bőrre. A sebek gyógyulását is segíti. A homoktövis bogyójában igazoltan a következő fiziológiailag hatékony anyagok fordulnak elő: A-, C-, B1-, B6-, E és K-vitamin, karotinoidok, bioflavonoidok (pl likopin), szerves savak (alma-, oxál-, borostyánsav), trigliceridek, glicerophospholipidek, phytoszterolok, po­li­fenol-összetevők, ásvá­nyi anyagok (K, Mg, Ca, Na, Fe, Mn, Cu, Co). A homoktövisnek rendkívül erős antioxidáns hatása van. (Megköti az ún. "szabad gyököket" a szervezetben, melyek nagymértékben felelősek pl. szív- és érrendszeri ill. daganatos megbetegedések kialakulásában.) Talán ez az egyedüli olyan növény a világban, amely mind a négy omegát tartalmazza: Omega-3-at, Omega-6-ot, Omega-7-et és Omega-9-et. Ez egy igazán erős gyógyászati koktél.

1200 Ft / db
6 Ft/ml
%

Homoktövis velő 5 x 500 ml

Homoktövis velő, 100 % 5 x 500 ml-es csomag együtt olcsóbban: 2.200 Ft-os db ár helyett 2.000 Ft/db   Extra adag  C vitamin – kb. a citrom vitamin tartalmának 10-12 szerese - található ebben a gyümölcsben. Jelentősen hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normális működéséhez. Segíti a szem egészségét mivel karotinoidokban is gazdag. A szív és érrendszer egészségéről is gondoskodik, mivel csökkenti az LDL (azaz rossz) koleszterint és növeli a HDL (azaz jó) koleszterin szintjét. Egyes kutatások szerint részt vesz a vércukorszint szabályozásának helyreállításában, ezért cukorbetegek számára is jó választás lehet. Magas C-vitamin tartalma miatt segíti a vas felszívódását a szervezetben. Erős gyulladásgátló hatása van ezért különösen a bélrendszer, de izületi gyulladások esetén is hasznos segítség lehet. A kozmetikai ipar is felhasználja, hiszen lassítja az öregedési folyamatokat, nagyon jó hatása van a bőrre. A sebek gyógyulását is segíti. A homoktövis bogyójában igazoltan a következő fiziológiailag hatékony anyagok fordulnak elő: A-, C-, B1-, B6-, E és K-vitamin, karotinoidok, bioflavonoidok (pl likopin), szerves savak (alma-, oxál-, borostyánsav), trigliceridek, glicerophospholipidek, phytoszterolok, po­li­fenol-összetevők, ásvá­nyi anyagok (K, Mg, Ca, Na, Fe, Mn, Cu, Co). A homoktövisnek rendkívül erős antioxidáns hatása van. (Megköti az ún. "szabad gyököket" a szervezetben, melyek nagymértékben felelősek pl. szív- és érrendszeri ill. daganatos megbetegedések kialakulásában.) Talán ez az egyedüli olyan növény a világban, amely mind a négy omegát tartalmazza: Omega-3-at, Omega-6-ot, Omega-7-et és Omega-9-et. Ez egy igazán erős gyógyászati koktél.

12000 Ft11000 Ft / db
4.4 Ft/ml

Homoktövis velő 500 ml

Homoktövis gyümölcsvelő, 100 %-os  Kiméletes eljárással hőkezelt termék. Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz. Ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsből, a héj és a mag eltávolításával készült. Az ajánlott napi mennyiség felnőtteknek 1-3 evőkanálnyi. Fogyasztás előtt az üveg felrázandó.  Az erősen savanyú íze miatt gyermekek és édesszájúak mézzel is keverhetik. Vízzel -esetleg gyümölcslével - felhígítva finom és egészséges üdítőital készülhet belőle. Felbontás után hűtőben tárolandó.   Extra adag  C vitamin – kb. a citrom vitamin tartalmának 10-12 szerese -   található ebben a gyümölcsben. Jelentősen hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normális működéséhez. Segíti a szem egészségét mivel karotinoidokban is gazdag. A szív és érrendszer egészségéről is gondoskodik, mivel csökkenti az LDL (azaz rossz) koleszterint és növeli a HDL (azaz jó) koleszterin szintjét. Egyes kutatások szerint részt vesz a vércukorszint szabályozásának helyreállításában, ezért cukorbetegek számára is jó választás lehet. Magas C-vitamin tartalma miatt segíti a vas felszívódását a szervezetben. Erős gyulladásgátló hatása van ezért különösen a bélrendszer, de izületi gyulladások esetén is hasznos segítség lehet. A kozmetikai ipar is felhasználja, hiszen lassítja az öregedési folyamatokat, nagyon jó hatása van a bőrre. A sebek gyógyulását is segíti. A homoktövis bogyójában igazoltan a következő fiziológiailag hatékony anyagok fordulnak elő: A-, C-, B1-, B6-, E és K-vitamin, karotinoidok, bioflavonoidok (pl likopin), szerves savak (alma-, oxál-, borostyánsav), trigliceridek, glicerophospholipidek, phytoszterolok, po­li­fenol-összetevők, ásvá­nyi anyagok (K, Mg, Ca, Na, Fe, Mn, Cu, Co). A homoktövisnek rendkívül erős antioxidáns hatása van. (Megköti az ún. "szabad gyököket" a szervezetben, melyek nagymértékben felelősek pl. szív- és érrendszeri ill. daganatos megbetegedések kialakulásában.) Talán ez az egyedüli olyan növény a világban, amely mind a négy omegát tartalmazza: Omega-3- at, Omega-6- ot, Omega-7- et és Omega-9- et. Ez egy igazán erős gyógyászati koktél.  

2400 Ft / db
4.8 Ft/ml

Málna tea

Málnás tea, a zsárított gyümölcsöt leforrázva kicsit állni hagyjuk (minnél tovább áll annál finomabb). Ízlés szerint édesíthető. A teakeverék 100% gyümölcsből készül,  adalékanyag hozzáadása nélkül. 

600 Ft / zacskó
4000 Ft/kg