Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Baráthság

Kedves Vásárlók!                                                                                                           
Baráth Annamária vagyok, Szombathelyen élek kis családommal. 2013 januárjában feje tetejére állt az életünk, mikor megszületett első kisfiunk. Ekkor sok jó ember bíztatására, másoknak is meg mertem mutatni, mi az ami segített feldolgozni a történteket, és kicsit kikapcsolt! Csodás zalai dombokon vegyszermentesen termelünk gyümölcsöket, fűszernövényeket, amiket szívből, szeretettel feldolgozok, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel. Gyümölcsszörpjeim rostosak, a lekvárokat pedig hagyományos módon készítem, ahogy Anyukámtól, Nagymamámtól tanultam. Köszönöm, ha megtisztel bizalmával és megkóstolja termékeimet!
Üdvözlettel Baráth Annamária

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Ajándékcsomag fa dobozban

A csomag tartalma: 190 ml-es birsalma lekvár, cukorral édesítve 190 ml-es áfonya lekvár, cukorral édesítve 190 ml-es szőlő lekvár, amely a mennyei illatos izabella szőlőből készült, cukorral édesitve petkin hozzáadásával a sűrűbb állag érdekében.     A lekvárok tartósítószer hozzáadása nélkül készültek, ezért felbontás után hűtőben tartandó.  Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.

4200 Ft / db
4200 Ft/db

Akác szörp

Az akác  jótékony hatással van az emésztőrendszeri megbetegedésekre, pl. reflux, székrekedés, gyomorfájdalom, gyomorégés, de én megfázás esetén is szívből ajánlom.  A szörpöt cukorral édesítem, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel készítem 500 ml-es kiszerelésben.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza - akác szörp

Bodza-akác szörp Két csodás virág egyesítése, mennyei íz és illat találkozása, melyeknek jótékony hatása is van. A szörpöt cukorral édesítem, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza. 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza - cirtomfű szörp

Bodza-citromfű szörp. Az illatos bodzavirág és nyugtató hatású citromfű kombonációjából egy igazán frissítő ital készíthető. A szörpöt cukorral édesítem, és hőkezeléssel tartósítom 500 ml-es kiszerelésben. A virágokat saját vegyszermentes kertemből szedem. Köszönöm, ha az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza - eper szörp

Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Bodza szörp

A bodza szörpöt szerintem senkinek nem kell bemutatni, mennyei illatával és ízével a tavaszt hozzá el az év minden napjan. A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bolognai szósz

Bolognai szósz, más néven sült paradicsom. Sajnát termesztésű paradicsommal, hagymával, olajjal, sóval és friss fűszerekkel ízesítve, paszírozva. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 370 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1300 Ft / üveg
3513.51 Ft/l

Csipkebogyó lekvár

Csipkebogyó lekvár hagyományosan passzírozva. Igyekszem a vitamintartalmát megőrizve elkészíteni. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve készült 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Csipkebogyó szörp

Csipkebogyó szörp, hagyományosan passzírozva, tartósítószer hozzádadása nélkül, cukorral édesítve. Magas gyümölcstartalommal, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtést igényel. Köszönöm, ha az üveget visszahozzák.

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Csokis eper lekvár

Csokis eper lekvár Csak annyit szeretnék róla írni hogy, aki szereti a csokit és az epret, annak mindenképp meg kell kóstolnia. Mennyei.  A lekvárt minimális cukor hozzáadásával és 75 %-os étcsokoládéval készítem. Hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó.  Kiszerelés: 285 ml Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza!

1600 Ft / üveg
5614.04 Ft/l

Eper szörp

A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem, és 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Eper-bodza lekvár

Eper-bodza lekvár. Eperlekvár, mely magába zárja a bodza finom virágszirmait, így csodállatos ízzel és illattal ajándékoz meg minket. Hagyományos módon főzve, tartósítószer hozzáadása nélkül készül 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l