Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Baráthság

Kedves Vásárlók!                                                                                                           
Baráth Annamária vagyok, Szombathelyen élek kis családommal. 2013 januárjában feje tetejére állt az életünk, mikor megszületett első kisfiunk. Ekkor sok jó ember bíztatására, másoknak is meg mertem mutatni, mi az ami segített feldolgozni a történteket, és kicsit kikapcsolt! Csodás zalai dombokon vegyszermentesen termelünk gyümölcsöket, fűszernövényeket, amiket szívből, szeretettel feldolgozok, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel. Gyümölcsszörpjeim rostosak, a lekvárokat pedig hagyományos módon készítem, ahogy Anyukámtól, Nagymamámtól tanultam. Köszönöm, ha megtisztel bizalmával és megkóstolja termékeimet!
Üdvözlettel Baráth Annamária

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Birsalma sajt 20 dkg

Birsalma sajt, az egészséges gumicukor ami csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaz. A csomagolásból kérném vegye ki, és szellős helyen tárolva sokáig eltartható. Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával.

1200 Ft / csomag
6000 Ft/kg

Bodza - cirtomfű szörp

Bodza-citromfű szörp. Az illatos bodzavirág és nyugtató hatású citromfű kombonációjából egy igazán frissítő ital készíthető. A szörpöt cukorral édesítem, és hőkezeléssel tartósítom 500 ml-es kiszerelésben. A virágokat saját vegyszermentes kertemből szedem. Köszönöm, ha az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza - eper szörp

Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Bodza szörp

A bodza szörpöt szerintem senkinek nem kell bemutatni, mennyei illatával és ízével a tavaszt hozzá el az év minden napjan. A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Csokis eper lekvár

Csokis eper lekvár Csak annyit szeretnék róla írni hogy, aki szereti a csokit és az epret, annak mindenképp meg kell kóstolnia. Mennyei.  A lekvárt minimális cukor hozzáadásával és 75 %-os étcsokoládéval készítem. Hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó.  Kiszerelés: 285 ml Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza!

1600 Ft / üveg
5614.04 Ft/l

Eper-levendula lekvár

Eper-levendula lekvár, mely finoman levendulás és epres. Sütikbe, vagy csak úgy magában nassolva. Hagyományos módon főzve, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Étcsokis meggy lekvár

75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Fenyőrügy szörp mézzel

Fenyőrügy szörp!  A fenyőrügy jótékony hatását már sokan ismerik, segít a megfázásos betegségeknél, köhögés csillapító hatása van. A szörpöt repce mézzel édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Gesztenye-alma lekvár

Gesztenye és az alma párosítása igazán különleges és mennyei ízélmény, cukorral édesítem, és rum hozzáadásával készül.  Felhasználható palacsintába, sütikbe, vagy csak úgy kanalazva nassolni. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza. 

1700 Ft / üveg
6071.43 Ft/l

Kandírozott aszalt meggy 100 g

A kandírozott aszalt meggy, igazi csemege. Nem túl édes ezért nem lehet abbahagyni.  A termék nem tartalmaz, adalékanyagot. Vegyszermentes gyümölcsből készül cukor hozzáadásával. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és megkóstolja. 

800 Ft / zacskó
8000 Ft/kg

Khaki szilva lekvár

A Khaki szilva egy fanyar, de nagyon finom gyümölcs, amiből most lekvárt készítettem cukor hozzáadásával.  A szilva vegyszermentesen  kertünkben terem és a lekvárt tartósítószer hozzáadása nélkül készítem. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Felbontás után hűtőben tartandó . Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.   

1500 Ft / üveg
5357.14 Ft/l

Levendula szörp

Levendula szörp, természetes nyugtató hatású. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve , 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó.Köszönöm ha az üveget visszahozza. 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l