Csipkebogyó lekvár hagyományosan passzírozva. Igyekszem a vitamintartalmát megőrizve elkészíteni. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve készült 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Csokis eper lekvár Csak annyit szeretnék róla írni hogy, aki szereti a csokit és az epret, annak mindenképp meg kell kóstolnia. Mennyei. A lekvárt minimális cukor hozzáadásával és 75 %-os étcsokoládéval készítem. Hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. Kiszerelés: 285 ml Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza!
Eper-levendula lekvár, mely finoman levendulás és epres. Sütikbe, vagy csak úgy magában nassolva. Hagyományos módon főzve, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Saját termesztésű gyümölcs magas vas és C vitamin tartalommal rendelkezik, hagyományos módon főzöm és paszírozom (mag nélküli). Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Gesztenye és az alma párosítása igazán különleges és mennyei ízélmény, cukorral édesítem, és rum hozzáadásával készül. Felhasználható palacsintába, sütikbe, vagy csak úgy kanalazva nassolni. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Kertünkben termett vegyszermentes Vilmoskörtéből készítettem befőttet, melyet cukorral édesítettem, szegfűszeggel és fahéjjal fűszereztem. Felbotás után hűtést igényel. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Az őszibarack befőtt vegyszermentes gyümölcsből cukor, fahéj, szegfűszeg hozzáadásával készült. Tartósítószer nélkül hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
A sárgabarack lekvár hagyományos módon főzve, kevergetve készült, míg a megfelelő sűrűséget el nem éri. Cukor hozzáadásával, tartósítószer nélkül készül, vegyszermentes gyümölcsből, hőkezeléssel tartósítva, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A termék 370 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Kertünkben van pár hálás szilvafa, melyek vegyszermentesen is rengeteg gyümölcsöt adnak nekünk. Most épp befőttet készítettünk belőle fahéjjal, szegfűszeggel és cukorral ízesítve, 720 ml-es kiszerelésben. A terméket hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szilvákat magozva teszem az üvegbe így nem érhet minket meglepetés fogyasztása közben. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza.
A diót még csontosodás előtt leszedem a fáról, vigyázva, hogy csak egészséges zöld dió kerüljön a kosaramba. Ezután jön az igazán izgalmas és időigényes várakozás. És végre elkészült a különleges befőtt amit cukorral édesítek, fűszerekkel ízesítek, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
A zölddiót időben leszedve, áztatva almával lágyítva. Kellemes semmihez sem hasonlítható íze van. Cukorral édesítve tartósítószer hozzáadása nélkül készül, 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.