Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Befőtt, lekvár

Csokis eper lekvár

Csokis eper lekvár Csak annyit szeretnék róla írni hogy, aki szereti a csokit és az epret, annak mindenképp meg kell kóstolnia. Mennyei.  A lekvárt minimális cukor hozzáadásával és 75 %-os étcsokoládéval készítem. Hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó.  Kiszerelés: 285 ml Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza!

1600 Ft / üveg
5614.04 Ft/l

Eper-levendula lekvár

Eper-levendula lekvár, mely finoman levendulás és epres. Sütikbe, vagy csak úgy magában nassolva. Hagyományos módon főzve, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Étcsokis meggy lekvár

75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Gesztenye-alma lekvár

Gesztenye és az alma párosítása igazán különleges és mennyei ízélmény, cukorral édesítem, és rum hozzáadásával készül.  Felhasználható palacsintába, sütikbe, vagy csak úgy kanalazva nassolni. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza. 

1700 Ft / üveg
6071.43 Ft/l

Sárgabarack lekvar

 A sárgabarack lekvár hagyományos módon főzve, kevergetve készült, míg a megfelelő sűrűséget el nem éri. Cukor hozzáadásával, tartósítószer nélkül készúl,vegyszermentes gyümölcsböl, hőkezeléssel tartósítva, ezért felbontás után hűtőbentartandó. A termék 370 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.   

1600 Ft / üveg
4324.32 Ft/l

Szilva befőtt

Kertünkben van pár hálás szilvafa, melyek vegyszermentesen is rengeteg gyümölcsöt adnak nekünk. Most épp befőttet készítettünk belőle fahéjjal, szegfűszeggel és cukorral ízesítve, 720 ml-es kiszerelésben. A terméket hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szilvákat magozva teszem az üvegbe így nem érhet minket meglepetés fogyasztása közben. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza. 

1300 Ft / üveg
1805.56 Ft/l

Zöld dió lekvár

 A zölddiót időben leszedve, áztatva almával lágyítva. Kellemes semmihez sem hasonlítható íze van. Cukorral édesítve tartósítószer hozzáadása nélkül készül, 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l