Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Laczi Miklós

Laczi Miklós

                                                             Kedves Vásárlóim!

Laczi Miklós vagyok, őstermelő, kistermelő.

Meszlenben élek családommal, ahol állattartással, bio gyümölcstermesztéssel foglalkozom.

Fürjek tartásával néhány évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni, mivel a tágabb családunkban felmerült egészségi problémák miatt tyúktojás fogyasztását az orvosok nem javasolták. Mivel 100%-osan szalmonellamentes, rendkívül alacsony a koleszterin tartalma, azonban jelentős a foszfor és vas tartalma. Egyaránt javasolt gyermekeknek, felnőtteknek, időseknek.

Eleinte csak hagyományos formában fogyasztottuk a fürjtojást. ám valami egyedire, különlegesre vágytunk.

Szeretném megosztani Önökkel is ezt az élmény, melyet az üvegbe zárt füstölt főtt olíva olajban tárolt fürjtojás ad, melyet saját receptúra és elkészítési folyamat során készítek.

Kínálatomban szerepel friss fürjtojás, valamint üvegekbe kizárólag olivaolajban főtt füstölt fürjtojás.

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Chilis főtt füstölt fürjtojás

Füstölt főtt fürjtojás chilis A csípős íz kedvelőinek! Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, chilis pácban érlelve. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül chilivel ízesített oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséges ízfokozót,szinezéket nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Fokhagymás főtt füstölt fürjtojás

Füstölt főtt fürjtojás fokhagymás! Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, fűszeres pácban érlelve. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül fokhagymával ízesített oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséges szinezéket, ízfokozót  nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Főtt füstölt fürjtojás oliva olajban natúr

Füstölt főtt fürjtojás natúr Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, pácolva van. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséget szinezéket,ízfokozót  nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Meszleni friss fürjtojás

Friss fürjtojás A-B1-B2-C-D3 és E vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag (foszfor,kálium,vas,cink) Koleszteri kevés van benne,így szív-és érrendszeri betegek is bátran fogyaszthatják. A tojásokat hűtőben ajánlott tartani.A fürjtojás szalmonella mentes!

975 Ft / csomag
65 Ft/db

Vargányás füstölt főtt fürjtojás

Füstölt főtt fürjtojás vargányás   Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, fűszeres pácban érlelve. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül vargányával ízesített oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséges szinezéket,ízfokozót  nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Zöldfűszeres főtt füstölt fürjtojás

   Füstölt főtt fürjtojás Zöldfűszeres ÚJDONSÁG!!   Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, fűszeres pácban érlelve. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül zöldfűszeres ízesített oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséges szinezéket,ízfokozót  nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg