Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tojás

Chilis főtt füstölt fürjtojás

Füstölt főtt fürjtojás chilis A csípős íz kedvelőinek! Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, chilis pácban érlelve. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül chilivel ízesített oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséges ízfokozót,szinezéket nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Fokhagymás főtt füstölt fürjtojás

Füstölt főtt fürjtojás fokhagymás! Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, fűszeres pácban érlelve. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül fokhagymával ízesített oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséges szinezéket, ízfokozót  nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Főtt füstölt fürjtojás oliva olajban natúr

Füstölt főtt fürjtojás natúr Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, pácolva van. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséget szinezéket,ízfokozót  nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Meszleni friss fürjtojás

Friss fürjtojás A-B1-B2-C-D3 és E vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag (foszfor,kálium,vas,cink) Koleszteri kevés van benne,így szív-és érrendszeri betegek is bátran fogyaszthatják. A tojásokat hűtőben ajánlott tartani.A fürjtojás szalmonella mentes!

975 Ft / csomag
65 Ft/db

Tojás

Háztáji gazdaságunkban hagyományos tartás és takarmányozás jellemzi a tojástermelést.Gmo és antibiotikum mentes. A Magyarországi háztáji és kistermelői tojótyúkok a takarmboltokból szinte kizárólag gmo-való terhelt alapanyagot tartalmazó tápot kapnak. Csak a tudatos baromfi tartó ragaszkodik a drágább és nehezebben beszerezhető gmo mentes és biztonságos takarmány hoz. A fogyasztók számára a fészekkész étkezési tojást csomagoljuk újrahasznosított alapanyagból készült tojástartókba. A közösség számára fölajanlott mennyiségnél nincs relevanciája a tömeg és méret szortimentnek, továbbá a fogyasztó érzékelje hogy nálunk nem futószalagon irányított termelésben élnek és termelnek a tyúkok. Nálunk nincs egyforma tojás, mégha néha úgyis tűnhet mintha olyan egyformák mint két tojás. Fogyasztóink észrevételeit várjuk és ha úgy adódik akkor az állomány bővíthető. Az tyúkjaink egészségesek és az állategészségügyi előírásoknak megfelelően a tervezett időpontban szalmonella mintavétel történik. Ezen vizsgálatok eredményei mindig negatív volt, tehát szalmonella mentesség igazolt. Jó étvágyat kívánunk!  Egy doboz 10 db tojást tartalmaz.

1200 Ft / doboz
120 Ft/db

Tojás

Jérce tojás. A tojástermelést kezdő fiatal tojó jérce tojása. 

600 Ft / doboz
600 Ft/doboz

Vargányás füstölt főtt fürjtojás

Füstölt főtt fürjtojás vargányás   Üvegben 12 darab fürjtojás, mely előszőr megfelelő ideig főzve, fűszeres pácban érlelve. Ezt követi a mindig azonos ideig tartó füstölés, mely során a tojás különleges füstös ízt kap. Ezután kerül vargányával ízesített oliva olajjal feltöltött üvegekbe. Igazi kuriózum, melyet, salátákhoz, húsokhoz, vagy csak éppen mert az ember megkívánja lehet fogyasztani. Felbontás után hűtőben javasolt tárolni. Hűtés során a hideg miatt az olaj megdermedhet, de ez a minőségén nem változtat, csak fogyasztás előtt kb. egy órával szobahőmérsékleten tartva, az olaj visszanyeri eredeti állagát.  Tartósítószert, mesterséges szinezéket,ízfokozót  nem tartalmaz! Minden alkalommal a megrendelt adagot készítjük el, mindig frissen.

2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg