Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

"Mindég" Homoktövis termékek Czupy Krisztina és Tóth István, családi gazdálkodók vagyunk. 2013 óta 2 ha területen homoktövist termesztünk Völcsejen. Az ültetvényünket a Biokontroll Hungária ellenőrzi, gyümölcsünk"bio" minősítésű. A homoktövisből kistermelőként gyümölcsvelőt, magolajat, héj-mag őrlem ... (tovább)
KÖVETKEZŐ RENDELÉSI LEHETŐSÉG: 11.12-11.14 Családi gazdaságból származó probiotikus sajtok. Az Alpokalján, Répcevisen található többgenerációs családi gazdaságunk. Növénytermesztéssel, állattenyésztéssel és sajtkészítéssel foglalkozunk. Állattenyésztésünkben magyar tarka tehenek adják a kiváló mi ... (tovább)
Kedves Vásárlók!                                                                                                            Baráth Annamária vagyok, Szombathelyen élek kis családommal. 2013 januárjában feje tetejére állt az életünk, mikor megszületett első kisfiunk. Ekkor sok jó ember bíztatására, m ... (tovább)
Kézzel készült chili termékek a Chiliverzum éteréből. Növényeinket Őstermelőként termesztem, termékeinket kistermelőként dolgozom fel. Termékeink limitált mennyiségben készülnek, saját egyedi receptúra alapján. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb erősségű- és ízvilágú chilik ... (tovább)
  Zölden zöldet a jelszavunk, de találhatsz nálunk színes zöldségeket és gyümölcsöket is. Kicsiny családi vállalkozásként működünk és határozott célunk, hogy megmutassuk mindenkinek, lehet egészségesen enni vegyszerek nélkül. Sem műtrágya, sem permetszerek nem szennyezik zöldségeinket. Használunk e ... (tovább)
  Szeretettel köszöntök mindenkit. Dolgos Anikó vagyok.Örülök, hogy a Vasi ZöldKosár jóvotából megmutathatom a méhek készítette finom és egészséges mézek krémváltozatát.  Jómagam 2012-ben kezdtem el a méhészkedést, amibe aztán a családom többi tagja is , ahogy szaporodott az állomány szépen besegít ... (tovább)
Miért pont az édesburgonya? Ha megkérdezik, órák hosszat tudok róla beszélni. Mára már a szenvedélyemmé vált a “bati”, ahogy legtöbbször nevezem. De hogyan is kezdődött? 2015-ben, kisfiam születése után ismerkedtem meg az édesburgonyával, az első ételek között szerepelt, amit a hozzátáplálás sor ... (tovább)
# gyógy- és fűszernövények  # szelídgesztenye  # zöldség- és gyümölcsfelesleg  # aszalványok  # házi kedvenc feldolgozott termékek Bukitsné Janzsó Ildikó őstermelő vagyok. 7 hektáros birtokunkon a szelídgesztenye ültetevény mellé gyümölcsfákat, veteményes- és gyógynövénykertet telepítettünk. A terü ... (tovább)
A nevem Ruskó Krisztián. Feleségemmel, Menyhárt Évával 2007 óta gazdálkodunk, hivatalosan 2019 óta készítünk őstermelőként széles spektrumban minőségi, kézműves szörpöket, lekvárokat, zöldségkrémeket és egyéb élelmiszereket saját termesztésű gyümölcsökből, zöldségekből. A növények elültetésétől a vé ... (tovább)
A Harmónia Öko-kert egy ökológiai gondolkodáson alapuló vegyszermentes kert, amit a zöldségek mellett fűszernövények, ehető virágok és mikrozöldek is gazdagítanak. Küldetésünk a környezetbarát kertgazdálkodás, ahol a növények, állatok és ember harmóniában tudnak együttműködni. Fontosnak tartjuk a ta ... (tovább)
Családi gazdaságunk 1993 óta működik Jákon. A Rácz család elhivatott állattartó, a hagyományos eljárások híve. Erősségünk, hogy termékeink előállítása során az egész folyamat kezeink között valósul meg, az állatok születésétől kezdve a késztermék értékesítéséig. Az állatok takarmányát magunk termelj ... (tovább)
Üdvözlök mindenkit a Vasi Zöld Kosár egyik termelőjeként! 5 éve kezdődött a kert és a vegyszer és tartósítószer mentes termékek iránti szerelem. Először hobbinak indult, ma már főfoglalkozás. Saját termesztésű gyümölcsök és zöldségek felhasználásával készítek tartósítószer és adalékanyag mentes ször ... (tovább)
Kovács György és Magyar Tünde családi őstermelők vagyunk. Ólmodon élünk és gazdálkodunk. Számunkra a gazdálkodás egy életforma, amivel átadhatjuk a gyermekeinknek, hogyan kell és lehet a Földünk erőforrásaival lelkiismeretesen bánni, tisztaságát megőrizni, a tápanyagokat visszapótolni, úgy, hogy az ... (tovább)
Sziasztok! Mikor 2020-ban elköltöztünk tanyára a nagyvárosból azt gondoltuk itt végre megvalósíthatjuk álmunkat. Az önellátó gazdaság mindig is célunk volt. Már fiatal korunktól kezdve ismert a mezőgazdaság világa számunkra, vettünk kis bocikat majd különféle dolgokba belefogtunk. Volt eprünk, tojás ... (tovább)
Több, mint 10 éve kezdtem kertészkedni, azzal a céllal, hogy a konyhaasztalra csak finom, vegyszermentes zöldség kerüljön. Ebben az évben már közel 100 m2 fóliasátorban termelek fejes salátát, paprikát, paradicsomot, uborkát. Ez már jóval több, mint amennyire a családnak szüksége van. Ezt a többlete ... (tovább)
  Nálam mindenki találhat magának kedvére való, finom házi tésztát. Természetesen adalékanyag mentesen, de mindenképpen szívvel-lélekkel készül. A hagyományos tésztákon kívül körettésztákat, levesbetéteket és kicsit különlegesebb, színes és ízesített tésztákat is készítek. Tartósítószert, mesterség ... (tovább)
2017 óta magam sütöm a "mindennapi kenyeremet", mivel rosszul voltam a boltban kapható pékáruktól, amik hemzsegnek az adalékanyagoktól. Szeretném az embereknek megmutatni, hogy milyen tápláló, rostban gazdag kovászos kenyér készül a vegyszermentes gabonából, amit magam őrlök meg frissen. A Facebook ... (tovább)
 Kedves Közösség!  Újra itt vagyunk, és állunk rendelkezésükre! Köszönjük a türelmet! Szép napokat kívánunk mindenkinek! :) Mészáros Andi és Ásó Gábor vagyunk, vendéglátós szakemberek. Sok éven át külföldön dolgoztunk. 2016-ban vásároltunk egy nagy elhanyagolt területet Gyöngyösfalun a Pösei heg ... (tovább)
►A Roznár Kenyérház egy modern pékség, ami 30 éves tradícióra és innovációra épít azzal a céllal, hogy adalékanyag mentesen, kovászos technológiával készült, kiváló minőségű kenyeret állítson elő, lehetővé téve azt, hogy a pékek éjszaka aludjanak. A fenntarthatóságra való törekvésünk átjárja és megh ... (tovább)
Az Őrség aranya - tökmagolajunk Hegyhátszentjakabon családi sajtoló üzemünkben készül. Kistermelőként a tökmag elültetésétől a sajtolásig végigkísérjük az olaj útját, hogy ízletes és egészséges étel kerüljön asztalára.
15 éve agrármérnökként javarészt növénytermesztéssel foglalkozunk Jákfán. Feleségemmel 4 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, belekóstolunk a kertészet világába. Fő profilunk a szamócatermesztés, de évről évre bővülünk és kísérletezünk más növénykultúrákkal is. A természet, a kinti munka szerelmesei vagyun ... (tovább)
Kedves Vásárlóink! Termékeink a következő vásárlási időszakban (2023.10.29-31.) nem lesznek elérhetők. Jövő héten a megszokottak szerint várjuk a rendeléseket.  Megértésüket köszönjük! A Szélessy birtok családi gazdaság 2002-ben indult. Nem sokkal ezt követően, a növénytermesztés mellett, az álla ... (tovább)
Családi gazdaságunkban, szabadtartású Jersey teheneink és kecskéink tejéből különböző tejtermékeket állítunk elő. Kistermelőként értékesítünk: Tehéntejet, Kecsketejet, Túrót, Vajat, Kaukázusi Kefírt, Joghurtot, különböző típusú sajtokat.
Nagy álmunk vált valóra, amikor belevágtunk a vegyszermentes kertészkedésbe. Mindig fontos volt a családunk számára az egészséges élet, mind testi-, mind lelki vonatkozásában, ezért sokat olvastunk, kutattunk e témában, és ez az érdeklődés az évek során egyre csak nő. Mára meggyőződtünk arról, hogy ... (tovább)