Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

"Mindég" Homoktövis termékek Czupy Krisztina és Tóth István, családi gazdálkodók vagyunk. 2013 óta 2 ha területen homoktövist termesztünk Völcsejen. Az ültetvényünket a Biokontroll Hungária ellenőrzi, gyümölcsünk"bio" minősítésű. A homoktövisből kistermelőként gyümölcsvelőt, magolajat, héj-mag őrlem ... (tovább)
KÖVETKEZŐ RENDELÉSI LEHETŐSÉG: 04.07- 04.09 Családi gazdaságból származó probiotikus sajtok. Az Alpokalján, Répcevisen található többgenerációs családi gazdaságunk. Növénytermesztéssel, állattenyésztéssel és sajtkészítéssel foglalkozunk. Állattenyésztésünkben magyar tarka tehenek adják a kiváló m ... (tovább)
                                                                                  Kedves Vásárlók!                                                                                                            Baráth Annamária vagyok, Szombathelyen élek kis családommal. 2013 januárjában feje tetejére á ... (tovább)
 A Biomalom Róza az ÖKO-PLANT Kft. új vállalkozása, amely 32 éve van jelen Magyarország nyugati felén, Szombathely mellett, Bucsuban. A vállalkozás az elmúlt évtizedek alatt a BIO gazdálkodás egyik kiemelkedő alakjává vált. A termékfejlesztési folyamatoknak köszönhetően mára az egészségtudatos, BIO ... (tovább)
Kézzel készült chili termékek a Chiliverzum éteréből. Növényeinket Őstermelőként termesztem, termékeinket kistermelőként dolgozom fel. Termékeink limitált mennyiségben készülnek, saját egyedi receptúra alapján. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb erősségű- és ízvilágú chilik ... (tovább)
 Zölden zöldet a jelszavunk, de találhatsz nálunk színes zöldségeket és gyümölcsöket is. Kicsiny családi vállalkozásként működünk és határozott célunk, hogy megmutassuk mindenkinek, lehet egészségesen enni vegyszerek nélkül. Sem műtrágya, sem permetszerek nem szennyezik zöldségeinket. Használunk ell ... (tovább)
  Tisztelt Vásárlók! Termékeim április 7-től lesznek újra elérhetőek. Szeretettel köszöntök mindenkit. Dolgos Anikó vagyok.Örülök, hogy a Vasi ZöldKosár jóvotából megmutathatom a méhek készítette finom és egészséges mézek krémesített változatát.  Jómagam 2012-ben kezdtem el a méhészkedést, amibe a ... (tovább)
# gyógy- és fűszernövények  # szelídgesztenye  # zöldség- és gyümölcsfelesleg  # aszalványok  # házi kedvenc feldolgozott termékek Bukitsné Janzsó Ildikó őstermelő vagyok. 7 hektáros birtokunkon a szelídgesztenye ültetevény mellé gyümölcsfákat, veteményes- és gyógynövénykertet telepítettünk. A terü ... (tovább)
A nevem Ruskó Krisztián. Feleségemmel, Menyhárt Évával 2007 óta gazdálkodunk, hivatalosan 2019 óta készítünk őstermelőként széles spektrumban minőségi, kézműves szörpöket, lekvárokat, zöldségkrémeket és egyéb élelmiszereket saját termesztésű gyümölcsökből, zöldségekből. A növények elültetésétől a vé ... (tovább)
A Harmónia Öko-kert egy ökológiai gondolkodáson alapuló vegyszermentes kert, amit a zöldségek mellett fűszernövények, ehető virágok és mikrozöldek is gazdagítanak. Küldetésünk a környezetbarát kertgazdálkodás, ahol a növények, állatok és ember harmóniában tudnak együttműködni. Fontosnak tartjuk a ta ... (tovább)
Szárnyas tartással foglalkozunk Pósfán. Kitűzött célunkat sikerült megvalósítani, végre idehaza nevelkedett csirkét kínálhatunk vásárlóink számára. Az állat sokat van szabadon, kedvére kapirgálhat, ehet zöldet, rovarokat, illetve minősített biotakarmányt kap.  Antibiotikum-mentes, Adalékanyag-ment ... (tovább)
 Családi gazdaságunk 1993 óta működik Jákon. A Rácz család elhivatott állattartó, a hagyományos eljárások híve. Erősségünk, hogy termékeink előállítása során az egész folyamat kezeink között valósul meg, az állatok születésétől kezdve a késztermék értékesítéséig. Az állatok takarmányát magunk termel ... (tovább)
 Kovács György és Magyar Tünde családi őstermelők vagyunk. Ólmodon élünk és gazdálkodunk. Számunkra a gazdálkodás egy életforma, amivel átadhatjuk a gyermekeinknek, hogyan kell és lehet a Földünk erőforrásaival lelkiismeretesen bánni, tisztaságát megőrizni, a tápanyagokat visszapótolni, úgy, hogy az ... (tovább)
                                                             Kedves Vásárlóim! Laczi Miklós vagyok, őstermelő, kistermelő. Meszlenben élek családommal, ahol állattartással, bio gyümölcstermesztéssel foglalkozom. Fürjek tartásával néhány évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni, mivel a tágabb családu ... (tovább)
  Nálam mindenki találhat magának kedvére való, finom házi tésztát. Természetesen adalékanyag mentesen, de mindenképpen szívvel-lélekkel készül. A hagyományos tésztákon kívül körettésztákat, levesbetéteket és kicsit különlegesebb, színes és ízesített tésztákat is készítek. Tartósítószert, mesterség ... (tovább)
 2017 óta magam sütöm a "mindennapi kenyeremet", mivel rosszul voltam a boltban kapható pékáruktól, amik hemzsegnek az adalékanyagoktól. Szeretném az embereknek megmutatni, hogy milyen tápláló, rostban gazdag kovászos kenyér készül a vegyszermentes gabonából, amit magam őrölök meg frissen. A Facebo ... (tovább)
Tisztelt Érdeklődő! Néhány alapinformáció a Panka Portáról. A most 4 éves kislányunk a névadó. Egyszerű kiskertünkben háztáji formában termelünk a saját és tágabb családi asztalra. Kislányunk testközelből részese lehet a természet kisrészének. A Vasi Zöld Kosár közösségének tojást tudok ajánlani, am ... (tovább)
                                                            Kedves Közösség!  Újra itt vagyunk, és állunk rendelkezésükre! Köszönjük a türelmet! Szép napokat kívánunk mindenkinek! :) Mészáros Andi és Ásó Gábor vagyunk, vendéglátós szakemberek. Sok éven át külföldön dolgoztunk. 2016-ban vásároltu ... (tovább)
►A Roznár Kenyérház egy modern pékség, ami 30 éves tradícióra és innovációra épít azzal a céllal, hogy adalékanyag mentesen, kovászos technológiával készült, kiváló minőségű kenyeret állítson elő, lehetővé téve azt, hogy a pékek éjszaka aludjanak. A fenntarthatóságra való törekvésünk átjárja és megh ... (tovább)
  Kézműves sajtok és tejtermékek völcseji sajtműhelyből.Galavicsné Keledi Bernadett és Galavics Antal kistermelőként gazdálkodunk.Jersey és magyartarka fajtájú teheneink és kecskéink tejéből készítjük termékeinket. Célunk,hogy tudatosan táplálkozzunk és gyerekeink a természet adta csodákban, állatok ... (tovább)
Sámson István kis és őstermelő vagyok. 32 éve BIOgazdálkodással foglalkozom, Szombathelytől 14 km-re Bucsuban. A mezőgazdaságban eltöltött több évtizedes tapasztalatomnak köszönhetően tudom, hogy mennyire fontos az elfogyoasztott élelmiszereink származása, nyomonkövetése és feldolgozása.  Saját term ... (tovább)
Kedves Vásárlóink. Szeretettel köszöntünk mindenkit. Sorki Garden nevű kertünket nemrég 2022 áprilisában indítottuk el itt Sorkikápolnán. Budapestről költöztünk ide, hogy megvalósítsuk álmunkat és önellátók legyünk. 5500 m2 kertünkben sokféle 100% vegyszermentes zöldséget termesztünk, plusz 2 fólia ... (tovább)
                                                                        Az Őrség aranya - tökmagolajunk Hegyhátszentjakabon családi sajtoló üzemünkben készül. Kistermelőként a tökmag elültetésétől a sajtolásig végigkísérjük az olaj útját, hogy ízletes és egészséges étel kerüljön asztalára. ... (tovább)
15 éve agrármérnökként javarészt növénytermesztéssel foglalkozunk Jákfán. Feleségemmel 4 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, belekóstolunk a kertészet világába. Fő profilunk a szamócatermesztés, de évről évre bővülünk és kísérletezünk más növénykultúrákkal is. A természet, a kinti munka szerelmesei vagyun ... (tovább)
                                                                   Kedves Vásárlóink! Termékeink a következő vásárlási időszakban (2023.10.29-31.) nem lesznek elérhetők. Jövő héten a megszokottak szerint várjuk a rendeléseket.  Megértésüket köszönjük! A Szélessy birtok családi gazdaság 2002-ben i ... (tovább)
                                                                     Kedves Vásárlók! Örömmel mutatkozom be nektek, Varga Manufaktúra gluténmentes pékségének alapítója vagyok. Az én családomban sajnos a legnagyobb gyermekem gluténérzékenységgel küzd, így személyes tapasztalataink alapján döntöttünk ... (tovább)
 Családi gazdaságunkban, szabadtartású Jersey teheneink és kecskéink tejéből különböző tejtermékeket állítunk elő. Kistermelőként értékesítünk: Tehéntejet, Kecsketejet, Túrót, Vajat, Kaukázusi Kefírt, Joghurtot, különböző típusú sajtokat.
Tíz éve sütök, főzök gluténmentesen cöliákiás férjem és kisfiam miatt. Bár a gm kínálat az évek során óriásit nőtt, kész termékekben továbbra is ritkán találkozom az “igazira” hasonlító, házias ízekkel. Így jött létre ez a kis vállalkozás, mellyel célom, hogy hagyományos süteményeink a megszokott íz ... (tovább)