Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

"Mindég" Homoktövis termékek Czupy Krisztina és Tóth István, családi gazdálkodók vagyunk. 2013 óta 2 ha területen homoktövist termesztünk Völcsejen. Az ültetvényünket a Biokontroll Hungária ellenőrzi, gyümölcsünk"bio" minősítésű. A homoktövisből kistermelőként gyüm ... (tovább)

A BIA natúrkozmetikumok megálmodója, készítője, fejlesztője és forgalmazója vagyok.

A kozmetikumokat 2017 óta Ják szívében lévő, ellenőrzött kézműves műhelyemben készítem, 1223/2009/EK EU rendelet szerint. Termékeim természetes, organikus, bio alapanyagokból kész ... (tovább)

Kedves Vásárlók!                                                                                                             Baráth Annamária vagyok, Szombathelyen élek kis családommal. 2013 januárjában feje tetejére állt az élet ... (tovább)

Szeretettel köszöntök mindenkit. Dolgos Anikó vagyok.Örülök, hogy a Vasi ZöldKosár jóvotából megmutathatom a méhek készítette finom és egészséges mézek krémváltozatát.  Jómagam 2012-ben kezdtem el a méhészkedést, amibe aztán a családom többi tagja is , ahogy szaporod ... (tovább)

Kézzel készült chili termékek a Chiliverzum éteréből. Növényeinket Őstermelőként termesztem, termékeinket kistermelőként dolgozom fel. Termékeink limitált mennyiségben készülnek, saját egyedi receptúra alapján.
Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legid ... (tovább)

Sok szeretetel üdvözlöm! Családi gazdaságból származó, helyi hagyományokon alapuló, saját termelésű alapanyagokból készült kézműves termékeket kínálunk. A „Csehi Csodás” viszont nem csupán a termékeinket, hanem a Csehi és környékén lévő programjainkat, és ezt a ... (tovább)

Zölden zöldet a jelszavunk, de találhatsz nálunk színes zöldségeket és gyümölcsöket is. Kicsiny családi vállalkozásként működünk és határozott célunk, hogy megmutassuk mindenkinek, lehet egészségesen enni vegyszerek nélkül. Sem műtrágya, sem permetszerek nem szennyezik zö ... (tovább)
Miért pont az édesburgonya? Ha megkérdezik, órák hosszat tudok róla beszélni. Mára már a szenvedélyemmé vált a “bati”, ahogy legtöbbször nevezem. De hogyan is kezdődött? 2015-ben, kisfiam születése után ismerkedtem meg az édesburgonyával, az első ételek között szerep ... (tovább)

A Gazt.evő egy Szombathelyhez közeli kisvállalkozás, melynek célja, hogy a vegyszermentes zöldségek, fűszernövények, mikrozöldek és ehető virágok, közvetlenül a termelőtől kerüljenek a fogyasztók elé. A hagyományos konyhakerti növények mellett, nagyobb számban napfürdőz ... (tovább)

# gyógy- és fűszernövények  # szelídgesztenye  # zöldség- és gyümölcsfelesleg  # aszalványok  # házi kedvenc feldolgozott termékek

Bukitsné Janzsó Ildikó őstermelő vagyok. 7 hektáros birtokunkon a szelídgesztenye ültetevény mellé gyümölcsfákat, veteményes- ... (tovább)

Családi gazdaságunk 1993 óta működik Jákon. A Rácz család elhivatott állattartó, a hagyományos eljárások híve. Erősségünk, hogy termékeink előállítása során az egész folyamat kezeink között valósul meg, az állatok születésétől kezdve a késztermék értékesítés ... (tovább)

Cselényi Attilának és Kálmán Andrásnak hívnak bennünket. A vendéglátós szakma hozott össze minket, és a közös munka kovácsolt össze barátokká. Hamar kiderült számunkra, hogy egy a gondolkodásunk és mindkettőnket a szakma szeretete vezérel. Így nem volt kérdés, hogy kö ... (tovább)

Üdvözlök mindenkit a Vasi Zöld Kosár egyik termelőjeként! 5 éve kezdődött a kert és a vegyszer és tartósítószer mentes termékek iránti szerelem. Először hobbinak indult, ma már főfoglalkozás. Saját termesztésű gyümölcsök és zöldségek felhasználásával készítek ... (tovább)

Kovács György és Magyar Tünde családi őstermelők vagyunk. Ólmodon élünk és gazdálkodunk. Számunkra a gazdálkodás egy életforma, amivel átadhatjuk a gyermekeinknek, hogyan kell és lehet a Földünk erőforrásaival lelkiismeretesen bánni, tisztaságát megőrizni, a tápanyagok ... (tovább)

2020-ban költöztünk Szombathely melletti tanyánkra Sopronból. Itt végre megvalósíthatjuk álmunkat. Az önellátó gazdaság mindig is célunk volt. Már fiatal korunktól kezdve ismert a mezőgazdaság világa számunkra. Főleg tojással és eperrel foglalkozunk.

Több, mint 10 éve kezdtem kertészkedni, azzal a céllal, hogy a konyhaasztalra csak finom, vegyszermentes zöldség kerüljön.
Ebben az évben már közel 100 m2 fóliasátorban termelek fejes salátát, paprikát, paradicsomot, uborkát. Ez már jóval több, mint amennyire a családna ... (tovább)

 

Nálam mindenki találhat magának kedvére való, finom házi tésztát.
Természetesen adalékanyag mentesen, de mindenképpen szívvel-lélekkel készül.
A hagyományos tésztákon kívül körettésztákat, levesbetéteket és kicsit különlegesebb, színes és ízes ... (tovább)

Tisztelt Érdeklődő! Néhány alapinformáció a Panka Portáról. A most 4 éves kislányunk a névadó. Egyszerű kiskertünkben háztáji formában termelünk a saját és tágabb családi asztalra. Kislányunk testközelből részese lehet a természet kisrészének. A Vasi Zöld Kosár kö ... (tovább)

Imádok enni és imádok főzni, új ízeket keresni, új technológiákat kipróbálni úgy, hogy mindez tradicionális alapokon nyugodjon. Kertünk 15 éve vegyszermentes, saját magunk termeljük meg az alapanyagokat, éppen ezért mindenből termékből korlátozott darabszám áll rendelkezésr ... (tovább)
Családi gazdaságunkat 11 éve indítottuk útjára Pusztagyimóton. Egész éven át legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből készítjük sajtjainkat. Gazdaságunkban növényvédő szert, műtrágyát és hozam fokozót nem használunk, ugyanígy a tej feldolgozása is környezet tudat ... (tovább)

Pápai őstermelők vagyunk. Több mint 10 éve foglalkozunk fürjekkel. Mélyalmos ketreces tartásban tartjuk fürjeinket.

Fürjtojás kínálatunk: étkezési fürjtojás, füstölt fürjtojás olajban, almaecetes céklás fürjtojás.

Üdvözlök Mindenkit! Szivacstök termesztésbe fogtam két éve a szüleimmel. Egyelőre kisebb tételben munkálkodom. Jelenleg fürdőszivacsot, mosogatószivacsot és alkalomszerűen ajándéktárgyakat készítek pl. Színes karácsonyfadíszeket. Facebookon is megtalálnak Spongyát Rá! Név ... (tovább)

Volf Tibor és Katalin vagyunk, 2013 óta őstermelőként gazdálkodunk Bándon és Szentgálon található földjeinken. A család egészséges, természetes élelmiszerrel való ellátása volt az elsődleges cél, de azt tapasztaltuk, hogy erre másoknak is igényük van. Tönköly termeszté ... (tovább)

Családi gazdaságunk 8 éve termel minőségi póréhagymát

Mészáros Andi és Ásó Gábor vagyunk, vendéglátós szakemberek. Sok éven át külföldön dolgoztunk. 2016-ban vásároltunk egy nagy elhanyagolt területet Gyöngyösfalun a Pösei hegyen, kis házikóval, hogy hódolhassunk szenvedélyünknek a lovaglásnak. Szerettünk volna saját lova ... (tovább)

Kézműves sajtok és tejtermékek völcseji sajtműhelyből.Galavicsné Keledi Bernadett és Galavics Antal kistermelőként gazdálkodunk.Jersey és magyartarka fajtájú teheneink és kecskéink tejéből készítjük termékeinket. Célunk,hogy tudatosan táplálkozzunk és gyerekeink a termész ... (tovább)

Az Őrség aranya - tökmagolajunk Hegyhátszentjakabon családi sajtoló üzemünkben készül. Kistermelőként a tökmag elültetésétől a sajtolásig végigkísérjük az olaj útját, hogy ízletes és egészséges étel kerüljön asztalára.

Kedves vásárlók! Mostantól csak havonta egyszer szeretnénk kínálni sajtjainkat. Minden hónap második hetében. Legközelebb május 12-én lesz lehetőségetek rendelni tőlünk.
Mi egy fiatal család vagyunk, kisfiunk 2,5 éves. 8 éve költöztünk Rönökre, hogy megváltoztassu ... (tovább)

Kedves Vásárlóink!

Gazdaságunkat érő külső tényezők folyamatos változása miatt, termékeink árain mi is változtatni kényszerültünk. Megértésüket köszönjük! 

 

A Szélessy birtok családi gazdaság 2002-ben indult. Nem sokkal ezt követően, a n ... (tovább)

Családi gazdaságunkban, szabadtartású Jersey teheneink és kecskéink tejéből különböző tejtermékeket állítunk elő. Kistermelőként értékesítünk: Tehéntejet, Kecsketejet, Túrót, Vajat, Kaukázusi Kefírt, Joghurtot, különböző típusú sajtokat.