Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Kovács György

Kovács György

 Kovács György és Magyar Tünde családi őstermelők vagyunk. Ólmodon élünk és gazdálkodunk. Számunkra a gazdálkodás egy életforma, amivel átadhatjuk a gyermekeinknek, hogyan kell és lehet a Földünk erőforrásaival lelkiismeretesen bánni, tisztaságát megőrizni, a tápanyagokat visszapótolni, úgy, hogy az utódok számára is élhető legyen ez a bolygó. 2010 óta méhészkedünk hivatásszerüen jelenleg 110 családdal osztjuk meg a Szeretet Terünket. Számunkra a legfontosabb a méhekkel való együttműködésben az irántuk érzett szeretet és tisztelet.  A kertészkedés és gilisztahumusz előállítás még csak az önállátásunkat szolgálja.

A Vasi Zöld Kosárban elérhető termékeink: méz, 3 fajta,(akác, vegyes virág, gesztenye-hárs),  nyers vegyes-virágpor. Termékeink garantáltan vegyszermentesek.

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Alpokaljai akácméz 1000 g

Friss idei akácméz 2023! (kristályosodása méhlegelőnként változó) Kérjük, amennyiben módjában áll az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

3000 Ft / kg
3000 Ft/kg

Alpokaljai gesztenye méz 500 g

Geszteny méz. (lassan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll, az üveget jutassa vissza hozzánk. Köszönjük!

1800 Ft / db
3600 Ft/kg

Alpokaljai gesztenye-hárs méz 1000 g

Gesztenye, hárs, szeder mézek keveréke. (lassan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll, az üveget jutassa vissza hozzánk. Köszönjük!

3000 Ft / kg
3000 Ft/kg

Alpokaljai gesztenye-hárs méz 500 g

Gesztenye, hárs és szeder mézek keveréke. (lassan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll, az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

1700 Ft / db
3400 Ft/kg

Alpokaljai nyári vegyes virágméz 1000 g

Hárs, szeder, napraforgó, gesztenye, akác mézek természetes, méhek általi keveréke. (közepes mértékben kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

2300 Ft / kg
2300 Ft/kg

Alpokaljai tavaszi vegyes virágméz 1000 g

Tavaszi vadgyümölcsök, kökény, galagonya, repce mézek természetes,  méhek általi keveréke. (gyorsan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

2200 Ft / kg
2200 Ft/kg