Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Hardi Családi Gazdaság

Hardi Családi Gazdaság

Gazdaságunk Karakószörcsökön található. Több generáció alkotta családi gazdaság, növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozik. Szarvasmarháinkat extenzíven tartjuk, ezért húsuk ízletesebb, mint az intenzíven tartotté. Kizárólag saját takarmánnyal etetjük jószágainkat.  A nálunk született és felhízlalt marhákat fiatalon (1,5 éves korban) visszük levágásra. Vágóhídon történő vágást követően, saját feldolgozónkban tisztítjuk és csomagoljuk. A csontot leszámítva a fogyasztókhoz vákumozva kerül a megrendelt termék. A vágások általában a teljes marhára való megrendelést követően vannak, hogy minden esetben a lehető legfrissebb húst biztosítjuk vásárlóinknak. 

Szombathelyre havonta fogunk friss marhahúst szállítani, "Egyenesen a gazdától!" smiley

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint
A termelő jelenleg szünetelteti a rendelést, nézzen vissza később.

Hamburgerpogácsa (marha) 2 db

100% marhahúsból készült formázott, natúr húspogácsa. 2db/csomag (2*200g, 140mm átmérő)

1870 Ft / csomag
935 Ft/db

Marha apróhús

A marha bontásakor leeső, tenyérnyi húsdarabokból álló pörkölt alapanyag.

4290 Ft / kg
4290 Ft/kg

Marha bélszín /Filet mignon/

Egyben sütve, frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára. Ez a marhahús lekisebb és egyben legértékesebb része. A vesepecsenye omlós és puha. Drága árkategória. Ezt a húsrészt érlelés nélkül is lehet úgy sütni, hogy a közepe véres marad, így adja ki az igazán jellegzetes ízét. Egészben frissensütve (Wellington bélszín), darálva (tatár beefsteak), csíkozva párolni (Stroganoff bélszín) javasolt.

12100 Ft / kg
12100 Ft/kg

Marha comb

Comb készíthető elősütés után párolva, töltve és főzve is. Ha borjúhús, akkor frissensültnek is. A marha hátsó combjának a része. Nagyon szép, nagy szeleteket lehet vágni belőle. Kiváló pörkölt és vadas alapanyag.

5060 Ft / kg
5060 Ft/kg

Marha csont (állateledel)

Fehércsontnak is nevezik.  Azokat a csontdarabokat tartalmazza amelyeket állati eledelnek ajánlunk. 

165 Ft / kg
165 Ft/kg

Marha csontos hátszín /New York strip/ (szeletelt)

Frissensültként, vagy pácolás után steaknek elkészítve ajánlott. Lehet különböző módokon, párolva, rövid lében, puhára sütve elkészíteni is.

7150 Ft / kg
7150 Ft/kg

Marha csontos lábszár (szeletelt)

Frissensültként, vagy pácolás után elkészítve ajánlott. Lehet különböző módokon, párolva, rövid lében, puhára sütve elkészíteni is. Különböző mártásokkal tehetjük még izgalmasabbá.

6050 Ft / kg
6050 Ft/kg

Marha csontos szegy (szeletelt)

Frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára különböző módokon. Több zsiradékot tartalmaz, ezért szaftosabb, ízletesebb ételt kaphatunk, mártással még izgalmasabbá tehetjük.

3300 Ft / kg
3300 Ft/kg

Marha darálthús

Bolognai spagetti kiváló alapanyaga. Hús és faggyú aránya kb. 7:3. Hamburger pogácsa is készíthető belőle.

4180 Ft / kg
4180 Ft/kg

Marha fehérpecsenye

Főzve vagy párolva szokták készíteni. Ha fiatal a hús (borjú) frissen sütve is kiváló

5720 Ft / kg
5720 Ft/kg

Marha hátszín /New York strip/

Klasszikus omlós steak, melynek íze jóval karteresebb, mint a bélszínnek. Süthető csontosan vagy csont nélkül, vékony vagy vastag szeletekben is. Nem igényel pácolást, egyszerűen csak sóval és borssal dörzsöljük be. Serpenyőben, sütőben vagy grillen egyaránt remekül készíthető.  Ebből készülhet például a tatár beefsteak.

6050 Ft / kg
6050 Ft/kg

Marha húsos borda

Apróhúsételekhez (gulyásnak, pörköltnek) és sütve használható fel.  Szaftos, omlós húsrész, levesnek kiváló. Nagyon finom párolva különböző mártásokkal.

2750 Ft / kg
2750 Ft/kg