Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Jáki Rácz major

Jáki Rácz major

 Családi gazdaságunk 1993 óta működik Jákon. A Rácz család elhivatott állattartó, a hagyományos eljárások híve. Erősségünk, hogy termékeink előállítása során az egész folyamat kezeink között valósul meg, az állatok születésétől kezdve a késztermék értékesítéséig. Az állatok takarmányát magunk termeljük, így nálunk valóban igaz, hogy tudjuk mit eszünk, illetve mit kínálunk vásárlóinknak. 2010-ben kezdtük el a tejfeldolgozást, majd ezt követően csatlakozott hozzá a füstölt húsok és húskészítmények gyártása is. Csak saját alapanyagból dolgozunk. Egy piaci rést kívánunk kitölteni azzal, hogy kínálunk házi kenőmájast, parizert, virslit, sopronit, debrecenit, disznósajtot, hurkát. Töretlenül, kitartóan, a piac állandó változásaihoz igazodva próbálunk talpon maradni és fejlődni. Lassan a harmadik generáció nő bele a mezőgazdaság, állattartás, növénytermesztés szeretetébe. Célunk, hogy megmutassuk a fiatal generációnak is, fontos, hogy mit, milyen formában eszik, honnan vásárol, fontos szegmens a mezőgazdaság napjainkban is. A tápláló, egészséges, természeteshez minél közelebb álló élelmiszer a jelen körülmények között talán fontosabb, mint valaha…

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Debreceni

Párban vásárolható, egy pár kb 20 dkg súlyú. Enyhén csípős. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül.  Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

625 Ft / pár
2500 Ft/kg

Disznósajt

Rendelhető 20 és 30 dekás kiszerelésben. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

500 Ft / db
2500 Ft/kg

Füstölt angolszalonna

Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt sertés angolszalonna. 50 dkg-os csomagban vásárolható. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A füstölt húsok fűszer nélkül, kizárólag sóval készülnek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

1900 Ft / csomag
3800 Ft/kg

Füstölt kolbász

Füstölt kolbászunk igazi alföldi ízvilágú, fokhagymás, köményes, paprikás, de csak nagyon enyhén csípős, sertéshúsból készült termék.  Párban vásárolható, egy pár súlya kb. 40-50 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek.  Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

1900 Ft / pár
3800 Ft/kg

Füstölt kolozsvári szalonna

Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt sertés kolozsvári szalonna (császárszalonna). 50 dkg-os csomagban vásárolható. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A füstölt húsok fűszer nélkül, kizárólag sóval készülnek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

1900 Ft / csomag
3800 Ft/kg

Füstölt sonka

Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt sertés sonka. 50 dkg-os csomagban vásárolható. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A füstölt húsok fűszer nélkül, kizárólag sóval készülnek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

1900 Ft / csomag
3800 Ft/kg

Grillkolbász - paprikás (nem csípős)

A közelgő nyár és grillszezon kedvéért a következő hónapokban kapható lesz gluténmentes, igazi húsból készült grillkolbászunk. Az ár a súly függvényében változhat.

500 Ft / pár
2500 Ft/kg

Grillkolbász - fehér, paprika nélküli

A közelgő nyár és grillszezon kedvéért a következő hónapokban kapható lesz gluténmentes, igazi húsból készült grillkolbászunk. Az ár a súly függvényében változhat.

500 Ft / pár
2500 Ft/kg

Jáki páros

Lecsókolbászhoz hasonló, a debreceninél vastagabb, nem csípős, nem füstölt kolbász. Kiváló csilis babhoz, rakott krumpliba, főzelék mellé. A pontos ár a súly függvényében változhat.

550 Ft / szál
2200 Ft/kg

Kenőmájas

Kiszerelés kb. 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

550 Ft / szál
2200 Ft/kg

Májas hurka

Rizzsel készül, így gluténmentes! Párban vásárolható, melynek súlya kb. 50 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

1000 Ft / pár
2000 Ft/kg

Parizer (natúr)

20 és 30 dkg-os kiszerelésben kapható sertéshúsból készült parizerünk. Az ár a súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

560 Ft / db
2800 Ft/kg