Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Jáki Rácz major

Jáki Rácz major

Családi gazdaságunk 1993 óta működik Jákon. A Rácz család elhivatott állattartó, a hagyományos eljárások híve. Erősségünk, hogy termékeink előállítása során az egész folyamat kezeink között valósul meg, az állatok születésétől kezdve a késztermék értékesítéséig. Az állatok takarmányát magunk termeljük, így nálunk valóban igaz, hogy tudjuk mit eszünk, illetve mit kínálunk vásárlóinknak. 2010-ben kezdtük el a tejfeldolgozást, majd ezt követően csatlakozott hozzá a füstölt húsok és húskészítmények gyártása is. Csak saját alapanyagból dolgozunk. Egy piaci rést kívánunk kitölteni azzal, hogy kínálunk házi kenőmájast, parizert, virslit, sopronit, debrecenit, disznósajtot, hurkát. Töretlenül, kitartóan, a piac állandó változásaihoz igazodva próbálunk talpon maradni és fejlődni. Lassan a harmadik generáció nő bele a mezőgazdaság, állattartás, növénytermesztés szeretetébe. Célunk, hogy megmutassuk a fiatal generációnak is, fontos, hogy mit, milyen formában eszik, honnan vásárol, fontos szegmens a mezőgazdaság napjainkban is. A tápláló, egészséges, természeteshez minél közelebb álló élelmiszer a jelen körülmények között talán fontosabb, mint valaha…

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Májas hurka

Rizzsel készül, így gluténmentes! Párban vásárolható, melynek súlya kb. 50 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

1000 Ft / pár
2000 Ft/kg

Parizer (natúr)

20 és 30 dkg-os kiszerelésben kapható sertéshúsból készült parizerünk. Az ár a súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

560 Ft / db
2800 Ft/kg

Parizer (sajtos)

20 és 30 dkg-os kiszerelésben kapható sertéshúsból, saját készítésű sajt felhasználásával készült parizerünk. Az ár a súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

560 Ft / db
2800 Ft/kg

Sertészsír

Hagyományos sertészsír.  Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

900 Ft / doboz
1800 Ft/kg

Soproni felvágott - 20 dkg-os

20 és 30 dkg-os kiszerelésben kapható saját sertéshúsból készült sopronink. Az ár a súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár.  Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

560 Ft / db
2800 Ft/kg

Soproni felvágott - 30 dkg-os

20 és 30 dkg-os kiszerelésben kapható saját sertéshúsból készült sopronink. Az ár a súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár.  Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

840 Ft / db
2800 Ft/kg

Tepertőkrém 20 dkg

Kiszerelés 20 dkg. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

600 Ft / doboz
3000 Ft/kg

Véres hurka

Párban vásárolható, melynek súlya kb. 50 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

1000 Ft / pár
2000 Ft/kg

Virsli (natúr)

Párban vásárolható, egy pár súlya kb. 15 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

560 Ft / pár
2800 Ft/kg