Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldség

Burgonya Balatoni rózsa 1 kg

Balatoni rózsa újburgonya rózsaszín héjú, sárga húsú. Elsősorban köretek, levesek, főzelékek készítésére alkalmas.

490 Ft / csomag
490 Ft/kg

Cékla - befőzni való

100%-ban vegyszetmentes, idei befőzni való cékla.  Táplálkozási jelentősége: A cékla rendszeres fogyasztása hozzájárul az érfalak rugalmasságának megörzésének és jó hatással van az agy működésnek.  Egy kilóban három vagy négy darab van mérettől föggöen. Súlya: 1 kg. 

600 Ft / kg
600 Ft/kg

Cékla válogatás

100%-ban vegyszetmentes, idei zsenge cékla válogatás.  Hengeres, keres és arany cékla levéllel. Ideális salátákba, levesekbe, nyersen vagy főve fogyasztva.  Táplálkozási jelentősége: A cékla rendszeres fogyasztása hozzájárul az érfalak rugalmasságának megörzésének és jó hatással van az agy működésnek.  Egy csomóban négy darab van kb  mérettől föggöen. Súlya min. 400 g. 

530 Ft / csomag
530 Ft/csomag

Csemegekukorica

Friss, édes, zsenge csemegekukorica, vegyszer-, rovarölőszermentes. Szerda esti vagy csütörtök reggeli szedésből, a lehető legfrissebben adjuk. Az e heti fajta is még egy korai fajta, már nagyobb csőmérettel. Ez vajasabb ízű,a régebb óta fiatalok kedvence szokott lenni. :) Állítólag gyermekkoruk ízeit hozza vissza. :)

350 Ft / db
350 Ft/db

Cukkini Tök

Tölteni való cukkini.  Súlyuk 2 kg körül van.  

600 Ft / kg
600 Ft/kg

Cukkini válogatás

Zsenge cukkini mix.   Egy csomagban 800 gramm cukkini van plusz, mínusz pár gramm.

1000 Ft / csomag
1000 Ft/csomag

Fodros kel

100%-ban vegyszermentes fodros leveles kel.  A fodros kel sokféle étel alapanyaga lehet. Manapság nagyon kedvelt zöldturmixé, de olyan hagyományos ételeké is, mint a rakott kel, frenkfurti leves és a rizses fodros kel egytálétel.  Táplálkozási jelentősége: Szuper egészséges vitamin bomba. Magas C- vitamin és vas tartalma miatt érdemes fogyasztani. Egyetlet tányérnyi fodros kelből készült étel fedezi a napi C-vitamin szükségletünket. Gyulladás csökkentő hatékonyan segít az asztma és az ízületi gyulladások elleni védekezésben. Rost tartalma révén tisztítja a vastag belet védi emésztőrendszerünket.  Egy csokor 25 dekát tartalmaz, amit 10-12 levél tesz ki.  .   

600 Ft / csomag
600 Ft/csomag

Főzőtök

Aki szereti a tökfőzeléket annak ajánlom figyelmébe.    Súlyát nehéz megítélni úgy 1 és 1.5 kg között van.  Mérni fogjuk mert mindegyik más súlyú. 

700 Ft / db
700 Ft/kg

Friss fűszerek - Rozmaring ág

Kb 40 cm hosszú, friss ág. Felhasználható frissen vagy szárítva. A növényeim garantáltan vegyszermentes környezetben nevelkedtek, sok odafigyelést, gondoskodást kaptak.  

250 Ft / db
250 Ft/db

Hegyes erős paprika

Kellemesen csípős  hegyes erős paprika. Az egyik kedvenc paprikám.

250 Ft / db
250 Ft/db

Kápia paprika zöld

Vastag húsú, édes, ízletes zöld kápia paprika. súlya kb 100-150g

450 Ft / db
450 Ft/db

Kígyóuborka

Fóliasátorban termesztett, vegyszermentes kígyóuborka. Súlya kb 300 g  

450 Ft / db
450 Ft/db