106 ml-es üvegben. Nyers darált fokhagyma, adalèkmentes só. Ebbe nem került citromsav így csudiszep aranysárga színű lett.
Eddigi legédesebb, legropogósabb répánk.Isteni nyersen ropogtatni magában vagy egy kis humusszal ahogy mi szeretjük. Egy csomagban 40 dkg van.
100%-ban vegyszermentes fodros leveles kel. A fodros kel sokféle étel alapanyaga lehet. Manapság nagyon kedvelt zöldturmixé, de olyan hagyományos ételeké is, mint a rakott kel, frenkfurti leves és a rizses fodros kel egytálétel. Táplálkozási jelentősége: Szuper egészséges vitamin bomba. Magas C- vitamin és vas tartalma miatt érdemes fogyasztani. Egyetlet tányérnyi fodros kelből készült étel fedezi a napi C-vitamin szükségletünket. Gyulladás csökkentő hatékonyan segít az asztma és az ízületi gyulladások elleni védekezésben. Rost tartalma révén tisztítja a vastag belet védi emésztőrendszerünket. Egy csokor 280 grammot tartalmaz, amit 10-12 levél tesz ki. .
Kb 40 cm hosszú, friss ág. Felhasználható frissen vagy szárítva. A növényeim garantáltan vegyszermentes környezetben nevelkedtek, sok odafigyelést, gondoskodást kaptak.
100% vegyszermentes kínai kel. Isteni nyersen vagy lesózva salátának. Én imádom pirított csirkével.
Friss, élő mikrozöld növény. A tégely átmérője 14 cm! A brokkoli magas rosttartalma miatt javítja az emésztést, segíti a szív egészségét is. Vitaminok: C, E, K, B1, B2, B3, B5, B6 Ásványi anyagok: kálcium Repce: íze roppanós, káposztára emlékeztető. Ásványi anyagok: foszfor, cink, magnézium, vas Vitaminok: B6 A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát. Mi is az a mikrozöld? A csírához hasonló, ám tovább nevelt növényi hajtások. Már termesztő közegben nőnek, esetemben kókuszrost, kenderrost vagy natúr biotőzeg. Körülbelül 7-14 nap alatt fejlődnek ki szüretelhető növénnyé, ekkor foygasztjuk őket. Koncentráltabban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és az ízük is markánsabb, mint a csíranövényeké. Roppanósak, frissek, a téli időszak egyik legkedveltebb friss növényei. A mikrozöldeknél csak a leveleket és a szárat fogyasztjuk. Míg a csírák több esetben óvatosságra intenek, a mikrozöldek fogyasztása biztonságos. Nem vízkultúrában fejlődnek, hanem szabad levegőn, földben és napsütésben.
Friss, élő mikrozöld növényegyüttes, amiben 3 féle retek is megtalálható. A tégely átmérője 14 cm! Zöld retek: íze roppanós, lédús, enyhén csípős. Retekre emlékeztető. Ásványi anyagok: vas, kálium, nátrium, réz, cink, mangán, foszfor, magnézium, kalcium, kiemelkedő folsav és antioxidáns tartalom Vitaminok: C, A, B1 és B6 Coral retek:íze roppanós, lédús, enyhén csípős. Retekre emlékeztető. Ásványi anyagok: Omega-3, fehérje, foszfor, kálium, kalcium, magnézium, cink kiemelkedő folsav és antioxidáns tartalom Vitaminok: A, C, E B komplex Fekete retek: Íze roppanós, lédús, enyhén csípős. Retekre emlékeztető. Ásványi anyagok: vas, kálium, nátrium, magnézium, kalcium, kiemelkedő folsav és antioxidáns tartalom Vitaminok: C, A, B1 és B6 A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát. Mi is az a mikrozöld? A csírához hasonló, ám tovább nevelt növényi hajtások. Már termesztő közegben nőnek, esetemben kókuszrost, kenderrost vagy natúr biotőzeg. Körülbelül 7-14 nap alatt fejlődnek ki szüretelhető növénnyé, ekkor foygasztjuk őket. Koncentráltabban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és az ízük is markánsabb, mint a csíranövényeké. Roppanósak, frissek, a téli időszak egyik legkedveltebb friss növényei. A mikrozöldeknél csak a leveleket és a szárat fogyasztjuk. Míg a csírák több esetben óvatosságra intenek, a mikrozöldek fogyasztása biztonságos. Nem vízkultúrában fejlődnek, hanem szabad levegőn, földben és napsütésben.





A dobozban vegyszermentes magokból nevelt mikrozöld található vegyesen (50 gramm). A doboz tartalma 3-4, vagy 5 féle mikrozöldből áll, ez hetente változik, épp az aktuális kelések és szüret határozzák meg. Amikből válogatok: retek, repce, brokkoli, rukkola, vöröshere, vöröskáposzta, borsó, mustár, napraforgó, cékla, borsó. A mikrozöldek nem csírák. Ezek a növények egy termesztőközegben (nálam föld) nevelkednek fény alatt. Ennek hatására zamatuk és ízük is intenzívebb. Sokkal magasabb a klorofill tartalmuk, mint a csíráknak. 8-10-14 napot követően szüretelem, föld feletti részüket fogyasztjuk. A szüretelés friss, otthon hűtőben 5 napig fogyasztható. 50 gramm
A zöldborsó mikrozöld roppanós, friss borsóra emlékeztető ízű vitaminokban gazdag növény. A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. Vitaminok: A, B1, B2, B6, C. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát.
Friss, élő mikrozöld növény. Lila karalábé: Jótékony hatása van a szemre, látásra, a szív és az érrendszer helyes működésére. Magas antioxidáns tartalmú, gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatása van. Segíti az emésztést. Ásványi anyagok: Kálcium, kálium, magnézium, vas, béta-karotin. Vitaminok: B1, B2, B6, C vitamin, K, A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát. Mi is az a mikrozöld? A csírához hasonló, ám tovább nevelt növényi hajtások. Már termesztő közegben nőnek, esetemben kókuszrost, kenderrost vagy natúr biotőzeg. Körülbelül 7-14 nap alatt fejlődnek ki szüretelhető növénnyé, ekkor foygasztjuk őket. Koncentráltabban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és az ízük is markánsabb, mint a csíranövényeké. Roppanósak, frissek, a téli időszak egyik legkedveltebb friss növényei. A mikrozöldeknél csak a leveleket és a szárat fogyasztjuk. Míg a csírák több esetben óvatosságra intenek, a mikrozöldek fogyasztása biztonságos. Nem vízkultúrában fejlődnek, hanem szabad levegőn, földben és napsütésben.
Friss, élő mikrozöld növény. Napraforgó: jellegzetes "szotyi" íze, roppanós levelei egyedivé teszik az ízét. Élettani hatása nagyon jó, segít csökkenteni a koleszterol szintet, segíti a hormon háztartás, támogatja a szív és érrendszert. Ásványi anyagok: magnézium, kálium, foszfor, folsav, cink Vitaminok: A, B, C, D, E A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát. Mi is az a mikrozöld? A csírához hasonló, ám tovább nevelt növényi hajtások. Már termesztő közegben nőnek, esetemben kókuszrost, kenderrost vagy natúr biotőzeg. Körülbelül 7-14 nap alatt fejlődnek ki szüretelhető növénnyé, ekkor foygasztjuk őket. Koncentráltabban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és az ízük is markánsabb, mint a csíranövényeké. Roppanósak, frissek, a téli időszak egyik legkedveltebb friss növényei. A mikrozöldeknél csak a leveleket és a szárat fogyasztjuk. Míg a csírák több esetben óvatosságra intenek, a mikrozöldek fogyasztása biztonságos. Nem vízkultúrában fejlődnek, hanem szabad levegőn, földben és napsütésben.
Friss, élő mikrozöld növény. A tégely átmérője 14 cm! Vajrépa: másnéven tarlórépa, ami egy káposztaféle, keresztesvirágú. Íze hasonló a retekéhez, de nem csíp! ez fontos lehet azoknak, akik nem szeretik a markánsabb ízeket. Kissé hasonlíít a borsóra és a spenótra is. Igazán jellegzetes. Tápanyagok: szulforafán, C-vitamin, K-vitamin, B9-vitamin, vas, cink, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, rostok és klorofill. Mizuna: enyhén csípős ázsiai mustárféle. Leveleit salátaként fogyasztják. Enyhén mustáros csípősség jellemzi, lágy, jóízű mikrozöldség. A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát. Mi is az a mikrozöld? A csírához hasonló, ám tovább nevelt növényi hajtások. Már termesztő közegben nőnek, esetemben kókuszrost, kenderrost vagy natúr biotőzeg. Körülbelül 7-14 nap alatt fejlődnek ki szüretelhető növénnyé, ekkor foygasztjuk őket. Koncentráltabban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és az ízük is markánsabb, mint a csíranövényeké. Roppanósak, frissek, a téli időszak egyik legkedveltebb friss növényei. A mikrozöldeknél csak a leveleket és a szárat fogyasztjuk. Míg a csírák több esetben óvatosságra intenek, a mikrozöldek fogyasztása biztonságos. Nem vízkultúrában fejlődnek, hanem szabad levegőn, földben és napsütésben.