Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Méhészeti termékek

Alpokaljai akácméz 1000 g

Friss idei akácméz 2023! (kristályosodása méhlegelőnként változó) Kérjük, amennyiben módjában áll az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

3000 Ft / kg
3000 Ft/kg

Alpokaljai gesztenye méz 500 g

Geszteny méz. (lassan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll, az üveget jutassa vissza hozzánk. Köszönjük!

1800 Ft / db
3600 Ft/kg

Alpokaljai gesztenye-hárs méz 1000 g

Gesztenye, hárs, szeder mézek keveréke. (lassan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll, az üveget jutassa vissza hozzánk. Köszönjük!

3000 Ft / kg
3000 Ft/kg

Alpokaljai gesztenye-hárs méz 500 g

Gesztenye, hárs és szeder mézek keveréke. (lassan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll, az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

1700 Ft / db
3400 Ft/kg

Alpokaljai nyári vegyes virágméz 1000 g

Hárs, szeder, napraforgó, gesztenye, akác mézek természetes, méhek általi keveréke. (közepes mértékben kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

2300 Ft / kg
2300 Ft/kg

Alpokaljai tavaszi vegyes virágméz 1000 g

Tavaszi vadgyümölcsök, kökény, galagonya, repce mézek természetes,  méhek általi keveréke. (gyorsan kristályosodó) Kérjük, amennyiben módjában áll az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!

2200 Ft / kg
2200 Ft/kg

Csokis krémméz 250 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. 85 %-os magas minőségű étcsokoládét használok a csokis krémmézek elkészítéséhez. Ebben az esetben átesik hőkezelésen a méz, figyelve arra, hogy a 40 fokot ne haladja meg a vízfürdőben való olvasztás, ezen a hőmérsékleten a mézzel homogén lesz a csokoládé, és a keserű és édes íz találkozása finom élményt nyújt. Gyerekeknek Nutella helyett ajánlom. Így az élmény megmarad egészséges formában.  

1500 Ft / db
6000 Ft/kg

Csokis krémméz 500 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. 80 %-os magas minőségű étcsokoládét használok a csokis krémmézek elkészítéséhez. Ebben az esetben átesik hőkezelésen a méz, figyelve arra, hogy a 42 fokot ne haladja meg a vízfürdőben való olvasztás, ezen a hőmérsékleten a mézzel homogén lesz a csokoládé, és a keserű és édes íz találkozása finom élményt nyújt. 

2800 Ft / db
5600 Ft/kg

Fahéjas krémméz 250 gr

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik,krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. a repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása yomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. Antioxidánsok a fahéjban igencsak nagy számban fordulnak elő, remek mangánforrás, amiért a fahéj képes harcolni a szabadgyökök ellen. A fahéj immunerősítő hatása régóta nem vita kérdése, egyes kutatások szerint a  világon fellelhető 10 legerősebb antioxidáns élelmiszer egyike. Fertőtlenítő, és gombaölő hatású. Segíti a cukor lebontását ezzel tehermentesítve a hasnyálmirigyet. Mértékkel fogyasztandó, nagy mennyiségben megterheli a májat.

1500 Ft / db
6000 Ft/kg

Fahéjas krémméz 500 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. a repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. Antioxidánsok a fahéjban igencsak nagy számban fordulnak elő, remek mangánforrás, amiért a fahéj képes harcolni a szabadgyökök ellen. A fahéj immunerősítő hatása régóta nem vita kérdése, egyes kutatások szerint a  világon fellelhető 10 legerősebb antioxidáns élelmiszer egyike. Fertőtlenítő, és gombaölő hatású. Segíti a cukor lebontását ezzel tehermentesítve a hasnyálmirigyet.Mértékkel fogyasztandó, nagy mennyiségben megterheli a májat.

2800 Ft / db
5600 Ft/kg

Feketeberkenyés krémméz 250 gr

Feketeberkenyés krémmézünk alapja a repceméz, amihez feketeberkenye mag és héj őrleményt kevertünk. A kipréselt gyümölcsöt 40 fokon szárítottuk, majd megdaráltuk. Ez került a mézbe kiegészítve annak jótékony hatását. A feketeberkenyének magas a c vitamin, k vitamin és mangántartalma. Erős antioxidáns hatással bír. 

1500 Ft / db
6000 Ft/kg

Feketeberkenyés krémméz 500gr

Feketeberkenyés krémmézünk alapja repceméz. Ebbe kerül a porlasztott feketeberkenye mag és héjőrlemény. A kipréselt gyümölcsöt 40 fokon szárítjuk, majd porlasztjuk. A feketeberkenye C vitaminban, K vitaminban és mangánban gazdag , erős antioxidáns hatású.

2800 Ft / db
5600 Ft/kg