212ml üvegben.Ha egy gyors vacsira vágysz kenj egy zsíros kenyeret vakold egy kis gulyaskrèmmel :) vagy ha félig kész a pörkölt de még valami hiányzik belőle csapja hozzá egy kanállal :) mondanám hogy jobb mint a bolti de nem emlékszem milyen ízű :D összetevők: paradicsom, paprika, hagyma fokhagyma, só , fűszerek. Tartósítószert nem tartalmaz.
212 ml üvegben. Csemegènek készült de keveredett bele valami jól álcázott csípi parpika . Kicsit csíp csak.
A hagyományos ízvilág kedvelőinek! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Magozása kicsit macerás volt, de megérte! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Tele a gyógynövény hatóanyagaival! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Izgalmas ízvilág! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Nyári körtéből készült! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Gyönyörű színe a nyarat ídézi! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok.Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Almaecet egy enyhén savanykás ízvilággal! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználási javaslat: - A nyári almából készült ecet enyhébb, mint a többi gyümölcsecetem. Napindítóként én 2 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Újjabb kísérlet, a rozmaring együtt érlelődött az almával! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Kihagyhatatlan illat! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.
Nagyon finom és gyönyörű! Gyümölcseceteim spontán erjesztésűek. Az alapanyagként felhasznált gyümölcsök mind a saját vegyszermentes kertemből származnak. Az ecetek íze, illata visszaadja a felhasznált gyümölcsök karakterét. A gyümölcsecet nagyon egészséges. A fermentáció során hozzáférhetővé válnak a vitaminok, ásványi- és bioaktív anyagok. Javítja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, csökkenti a vércukorszintet. Külsőleg hajápolásban és bőrproblémáknál is használják. Felhasználása: - - Napindítóként én 1 evőkanállal teszek 1 pohár vízbe, s így egy kellemesen savanykás italt kapok. Frissítőként napközben is fogyaszthatjuk, akár mézzel és fűszerekkel is. - A konyhában használhatjuk salátaóntethez, mártásokhoz, husok pácolásához. Befőzéshez. Főszer- és gyógynövényes elixírekhez. Tárolás sötét, hűvös helyen. A tárolás során az ecet tetején ecetágy keletkezhet, mely késöbb lesüllyedhet az üveg aljára. Ez természetes folyamat, az ecet élvezeti értékét nem befolyásolja. Megfelelő tárolás esetén a gyümölcsecet egyre finomabbá válik.