




Bazsalikomos tökmagkrémet tésztákra, pizzára és sült húsokra is ajánljuk.
Bolognai szósz, más néven sült paradicsom. Sajnát termesztésű paradicsommal, hagymával, cukkinivel,sárgarépával,fokgagymával,fehérrépával,zellerrel,olajjal, sóval és friss fűszerekkel ízesítve, paszírozva. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 370 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza!
A chilis - fokhagymás tökmagkrémünk egy kellemesen csípős krém. Fogyaszthatjuk húsokra, tésztára, sajtok mellé....
Paradicsom, jalapeno alap ananasszal szilvával, körtèvel , némi füst. 100 ml Hambiba, BBQ husokhoz.
Édes savanyú mártás, ananasszal , jalapenoval. 580 ml üvegben. Tartósítószert nem tartalmaz.





Magas gyümölcstartalmú feketeribizli szósz. Ajánljuk például rántott camembert mellé vagy natúr joghurt ízesítésére. Összetevők: feketeribizli (min 65%), cukor, citromsav, citrompektin.





Saját receptünk alapján készült tökmagkrémünket különösen a fokhagymát kedvelőknek ajánljuk! Pirítósra kenve a családunk nagy kedvence.





Finom fűszerezésű, nem csípős házi ketchup vegyszermentes paradicsomból. Összetevők: paradicsom, vöröshagyma, cukor, só, fűszerek.





Klasszikus, házi ketchup, ami saját műtrágya - , és vegyszermentes összetevőkből készült házi ketchup. A ketchup színe az aktuális főzéskor belekerült paradicsomok színének összetétele függvényében változhat. Tatósítószermentes, felbontás után hűtőben hónapokig tárolható! Pizza tetejére, melegszendvicsre, olaszos ételekhez ajánljuk. Összetevők: paradicsom, vöröshagyma, paprika, fokhagyma, ecet, cukor, só, szegfűszeg. (280 gramm.)





Pikáns fűszerezésű, de nem csípős chutney. Markáns, férfias ízvilág. Javasoljuk sültekhez, érett sajtokhoz. Az idei Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: lilaszínű sárgarépa, vöröshagyma, narancs, nádcukor, citrom, almaecet, fűszerek. 100%-ban vegán termék.





A tökmagkrémünk saját recept alapján készül. Pirítósra kenve és salátákra ajánljuk. Tökmagkrémünk és a melegen sajtolt tökmagolajunk is az Őrségi Nemzeti Park védjegyes terméke.





A "relish" az angolszász konyhaművészetből származó, szósz-állagú főzött készítmény, így elsősorban hot-dogok, hamburgerek, szendvicsek kísérője. A lényege, hogy az összetevőket, melyek elsősorben zöldségek, nagyon apróra vágjuk, finoman fűszerezzük, majd felfőzzük, amíg a megfelelő "mártogatós"-állagot meg nem kapjuk. Összetevők: uborka, paprika, vöröshagyma, cukor, almaecet, fűszerek.