Félkemény kecskesajt Alpesi és núbiai kecskék tejéből só, baktériumkultúra és természetes tejoltóenzim hozzáadásával készült félkemény érlelt sajt. Súlya darabonként 25 dkg, ami változhat aszerint, hogy mennyire ugrik meg a bicskánk.
Rozmaringos friss kecskesajt 25 dkg/db Ideiglenesen elérhető! A teljes kecsketejhez hőkezelés után baktériumkultúrát, természetes tejoltóenzimet adunk, tengeri sóval és rozmaringgal ízesítjük. 25 dkg Súlya változhat aszerint, hogy mennyire ugrik meg a bicskánk!
Kecske Camembert A már jól ismert kevert tejes camembert sajtunkhoz hasonlóan készítjük, tisztán ,temperált kecsketejből. Lágy, omlós karakteres ízű sajt, melyet ajánlunk ribizli lekvárral, mézzel sütve,. Rozék, sillerek, könnyű vörösborok kitűnő partnere pl: zweigelt, pinot noir.... Teljes kecsketejből, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, tengeri sóval készült minőségi sajt. Súlya kb 250-300g
Kecsketejből készítjük, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, és tengerisóval. Eredeti görög recept szerint. Reméljük ízleni fog újdonságunk! Fogyasszák egészséggel!