A Caciotta egy az 1960-as években népszerűvé vált Toszkán házisajt. Általában a közép olasz régiókban készítik. Kecsket és tehéntejből hozzuk az Önök kosarába. A készítés módjából következik, hogy a caciotta egy lágyabb tésztájú, enyhén savanykás, vajas aromájú sajt, amely az érlelés során keményebb állagot, és pikánsabb ízeket is elérhet. Sajtjaink 4 hetes érés után kerülnek értékesítésre! Érdemes kipróbálni, egy kis mediterrán hangulatott csepmész az otthonukba.... Súlya kb 25 dkg, ami változhat aszerint,hogy mennyire ugrik meg a bicskánk! Jó szívvel ajánljuk mindazoknak akik szívesen kóstolnak különlegesebb ízeket!
Kecske Camembert A már jól ismert kevert tejes camembert sajtunkhoz hasonlóan készítjük, tisztán ,temperált kecsketejből. Lágy, omlós karakteres ízű sajt, melyet ajánlunk ribizli lekvárral, mézzel sütve,. Rozék, sillerek, könnyű vörösborok kitűnő partnere pl: zweigelt, pinot noir.... Teljes kecsketejből, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, tengeri sóval készült minőségi sajt. Súlya kb 250-300g