Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ital

Alma-berkenye gyümölcslé

Alma-berkenye gyümölcslé. Tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.  Családias jellegű gazdálkodásból származik a feldolgozott gyümölcs, növényvédőszer mentes.  3000 gramm

2600 Ft / db
2600 Ft/db

Bodza - cirtomfű szörp

Bodza-citromfű szörp. Az illatos bodzavirág és nyugtató hatású citromfű kombonációjából egy igazán frissítő ital készíthető. A szörpöt cukorral édesítem, és hőkezeléssel tartósítom 500 ml-es kiszerelésben. A virágokat saját vegyszermentes kertemből szedem. Köszönöm, ha az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza - eper szörp

Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Bodza szörp

A bodza szörpöt szerintem senkinek nem kell bemutatni, mennyei illatával és ízével a tavaszt hozzá el az év minden napjan. A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza szörp

Tartósítószermentes  kézműves bodza szörp. A szörp, amit talán mindenki szeret. Felbontás után hűtőben tárolandó. Fogyasztás előtt felrázandó. Fél literes kiszerelésben kapható. (Az üveget újra tudom hasznosítani, megköszönöm, ha visszahozzátok.) 

1500 Ft1300 Ft / üveg
2600 Ft/l

Bodzás eper szörp

Az eper és a bodza találkozása, egy igazi ízélmény. Tartósítószer mentes kézműves termék. Felbontás után hűtést igényel.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Citromfű szörp

Tartósítószer mentes citromfű szörp. Nyáron frissítő ital. Télen tökéletes tea ízesítésre! Felbontás után hűtve tárolandó! 500 ml-es kiszerelésben kapható. (Az üveget újra tudom hasznosítani, megköszönöm, ha visszahozod.) 

1500 Ft1250 Ft / üveg
2500 Ft/l

Csipkebogyó szörp

Csipkebogyó szörp, hagyományosan passzírozva, tartósítószer hozzádadása nélkül, cukorral édesítve. Magas gyümölcstartalommal, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtést igényel. Köszönöm, ha az üveget visszahozzák.

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Cukormentes kékszőlő szörp

Cukormentes kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé, nyírfacukor, citromsav, na-benzoát.

1900 Ft / üveg
1900 Ft/üveg

Eper szörp

Tartósítószer mentes eper szörp, mely a rövid hőkezelésnek köszönhetően megőrzi a gyümölcs zamatát és színét. Felbontás után hűtést igényel.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Eper szörp

A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem, és 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Fenyőrügy szörp mézzel

Fenyőrügy szörp!  A fenyőrügy jótékony hatását már sokan ismerik, segít a megfázásos betegségeknél, köhögés csillapító hatása van. A szörpöt repce mézzel édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l