Az akác jótékony hatással van az emésztőrendszeri megbetegedésekre, pl. reflux, székrekedés, gyomorfájdalom, gyomorégés, de én megfázás esetén is szívből ajánlom. A szörpöt cukorral édesítem, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel készítem 500 ml-es kiszerelésben.
Bodza szörp Bio kertészetünk illatos virágaiból készült aranysárga színű ízletes, frissítő , mely számos jótékony hatásával hozzájárul a testi és lelki egészség fenntartásához. Fél literes kiszerelésben kapható. FONTOS: a bodza szörp mesterséget szín-és ízfokozót nem tartalmaz, ezért javasolt hűtőben tárolni. Javasolt higítási arány: 1:8
Cukormentes kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), nyírfacukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert. Kifutó termék. Ha elfogy, a jövőben már nem lesz rendelhető.
Cukormentes mentalevél szörp vegyszermentes alapanyagból, nyírfacukorral. Összetevők: mentalevél, víz, nyírfacukor, citromsav, lime-lé, na-benzoát. Kifutó termék. Ha elfogy, a jövőben már nem lesz rendelhető.
A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem, és 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.
Magas gyümölcslé-tartalmú eper gyümölcsszörp. Összetevők: eperlé, cukor, víz, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeszeder gyümölcsszörp. Az Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeszederlé (min. 61%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Házi szilva gyümölcsszörp magas gyümölcslé-tartalommal, fahéjjal és egyéb fűszerekkel. Összetevők: szilvalé, cukor, víz, citromsav, citromlé, fahéj, fűszerek. Felbontás után hűtve tárolandó. Kifutó termék, ha elfogy, nem készítünk többet.
Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.
Kertünkben termett vegyszermentes köréből készítettem rostos szörpöt, melyet cukorral édesítettem, fahéjjal és szegfűszeggel fűszereztem. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Levendula szörp, természetes nyugtató hatású. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve , 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó.Köszönöm ha az üveget visszahozza.