Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ital

Akác szörp

Akác szörp. Az akác  jótékony hatással van az emésztőrendszeri megbetegedésekre, pl. reflux, székrekedés, gyomorfájdalom, gyomorégés, de én megfázás esetén is szívből ajánlom.  A szörpöt cukorral édesítem, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel készítem 500 ml-es kiszerelésben.

1300 Ft / üveg
2600 Ft/l

Alma-cékla gyümölcs- és zöldséglé

Alma-cékla gyümölcs-és zöldséglé. Tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.  Családias jellegű gazdálkodásból származik a feldolgozott gyümölcs, növényvédőszer mentes.  5000 gramm

2200 Ft / db
0.44 Ft/g
%

Alma-édesburgonya gyümölcs- és zöldséglé

Kistermelői alma - édesburgonya gyümölcs- és zöldséglé. Gyökere szénhidrátban és (különösen a sárga húsú fajta) béta-karotinban gazdag. C-vitamin-tartalma 15-30 mg/100 g, de tartalmaz B1, B2, B6, és E vitaminokat is. Értékes ásványi anyagokat tartalmaz: kalcium, vas, magnézium, mangán, kálium, foszfor, nátrium, szelén, réz és cink is található benne.  Családias jellegű gazdálkodásból származik a feldolgozott gyümölcs és zöldség, növényvédőszer mentes.  Kiszerelés: 3000 gramm

2000 Ft1500 Ft / doboz
500 Ft/l

Alma-homoktövis gyümölcslé

Alma-homoktövis gyümölcslé. Tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.  Családias jellegű gazdálkodásból származik a feldolgozott gyümölcs, növényvédőszer mentes.  3000 gramm

2100 Ft / db
0.7 Ft/g

Alma-sütőtök gyümölcs- és zöldséglé

Alma-sütőtök gyümölcs- és zöldséglé. Tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Családias jellegű gazdálkodásból származik a feldolgozott gyümölcs, növényvédőszer mentes.  5000 gramm

2200 Ft / db
0.44 Ft/g

Birsalma szörp

Birsalma szörp Magas gyümölcstartalommal, cukorral édesítve, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel, saját termesztésű gyümölcsből készül, 500 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza - cirtomfű szörp

Bodza Citromfű szörp. Az illatos bodzavirág és nyugtató hatású citromfű kombonációjából egy igazán frissítő ital készíthető. A szörpöt cukorral édesítem, és hőkezeléssel tartósítom 500 ml-es kiszerelésben. A virágokat saját vegyszermentes kertemből szedem. Köszönöm, ha az üveget visszahozza! 

1300 Ft / üveg
2600 Ft/l

Bodza - eper szörp

Bodza Eper szörp mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza akác szörp

Bodza-akác szörp Két csodás virág egyesítése, mennyei íz íz és illat találkozása, melyeknek jótékony hatása is van. A szörpöt cukorral édesítem,   hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza. 

1300 Ft / üveg
2600 Ft/l

Bodza szörp

Tartósítószermentes  kézműves bodza szörp. A szörp, amit talán mindenki szeret. Felbontás után hűtőben tárolandó. Fogyasztás előtt felrázandó. Fél literes kiszerelésben kapható. (Az üveget újra tudom hasznosítani, megköszönöm, ha visszahozzátok.) 

1400 Ft / üveg
2800 Ft/l

Bodzás eper szörp

Az eper és a bodza találkozása, egy igazi ízélmény. Tartósítószer mentes kézműves termék. Felbontás után hűtést igényel.

1400 Ft / üveg
2800 Ft/l

Bodzás meggy szörp

Tartósítószer mentes kézműves szörp. A bodza és a savanykás meggy találkozása igazán különleges ízvilágot alkot.  A rövid ideig tartó hőkezelésnek köszönhetően a gyümölcs megőrzi ízét, színét. Fél literes kiszerelésben kapható. Felbontás után hűtést igényel. 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l