Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ital

%

Citromfű szörp

Tartósítószer mentes citromfű szörp. Az igazi nyári frissítő. 500 ml-es kiszerelésben kapható. (Az üveget újra tudom hasznosítani, megköszönöm, ha visszahozod.) 

1500 Ft1200 Ft / üveg
2400 Ft/l

Csipkebogyó szörp

Csipkebogyó szörp hagyományosan paszírozva, tartósítószer hozzádadása nélkül, cukorral édesítve.Magas gyümölcstartalommal ,500ml-es kiszerelésben Felbontás után hűtést igényel. Köszönöm, ha az üveget visszahozzák.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Eper szörp

Tartósítószer mentes eper szörp, mely a rövid hőkezelésnek köszönhetően megőrzi a gyümölcs zamatát és színét. Felbontás után hűtést igényel.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Eper szörp

Eper szörp A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem , és 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Epres ivólé

Epres ivólé A tavasz első igazi zamatos gyümölcséből, készült finom ivólé melyet  cukorral édeítek és gyümölcsöktől válik igazán ízletessé. felbontás után 3 napig hűtőben tárolva fogyasztható.  Hőkezeléssel tartósítom, 720 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza.

800 Ft / üveg
1111.11 Ft/l

Feketeribizli szörp

Tartósítószermentes, vegyszermentes, vitaminbomba  ❤️  Feketeribizli szörp rengeteg vitaminnal és ásványi anyaggal. Fél literes kiszerelésben kapható. Felbontás után hűtve tárolandó.

1400 Ft / üveg
2800 Ft/l

Fenyőrügy szörp mézzel

Fenyőrügy szörp!  A fenyőrügy jótékony hatását már sokan ismerik, segít a megfázásos betegségeknél, köhögés csillapító hatása van. A szörpöt repce mézzel édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Fügelevél szörp

Fügelevél szörp Nagyon finom, frissítő ital készíthető belőle, rengeteg jótékony hatása mellett. Íze számomra hol füge, hol kókusz hol semmihez sem hasonlítható. A fügelevél a cukorbetegség gyógyításáról legismertebb, de sok egyéb felhasználási lehetősége is van. Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsugorodás, magas vérnyomás, bőrproblémák és fekélyek kezelésére is.   A fügelevél antidiabetikus tulajdonságokkal rendelkezik, fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség. A cukorbetegnek ébredés után, a reggelivel együtt elfogyasztva a leghatékonyabb. Ezt a szörpöt most cukorral édesítettem/tervben van a steviás változat is/,vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ,ezért felbontás után hűtőben tartandó, 500ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával,  és az üveget visszahozza.

1300 Ft / üveg
2600 Ft/l

Hárs szörp

A Hárs szörp egy igazi csodaszer. Most, hogy a megfázások ideje van, különösen jó a betegség esetén, izzasztó, virusölő és megkönnyíti a váladékok ürülését. Mindemellett nagyon jó nyugtatószer, álmatlanság ellen is kiválló.   A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó.                                    Köszönöm, ha az üveget visszahozza.        

1300 Ft / üveg
2600 Ft/l

Ibolya szörp

Ibolya szörp Kedves Vásárlók! Végre itt a tavasz! Elkészült az idei első termékem, a gyönyörű lila és illatos ibolyából.  A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, hőkezeléssel tartósítom. 500 ml-es kiszerelésben kapható Köszönöm szépen, ha az üveget visszahozza, és megtisztelt bizalmával.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Levendula szörp

Tartósítószer mentes levendula szörp. Igazi nyári frissítő. ❤️ ❤️ Saját termesztésű levendulából készült. 500 ml-es üvegben kapható. (Az üveget újra tudom hasznosítani, megköszönöm, ha visszahozod.)  

1400 Ft / üveg
2800 Ft/l

Levendula-citromfű szörp

Levendula-citromfű szörp, természetes nyugtató hatású, pocakfájásra is nagyon hatásos. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1300 Ft / üveg
2600 Ft/l