100% marhahúsból készült formázott, natúr húspogácsa. 2db/csomag (2*200g, 140mm átmérő)
A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: 0,9 - 1,1 kg. A birtok saját tenyésztésű Fecskehasú mangalica tenyészetéből származó termék.
Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha kockázott apróhús. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.
Egyben sütve, frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára. Ez a marhahús lekisebb és egyben legértékesebb része. A vesepecsenye omlós és puha. Ezt a húsrészt érlelés nélkül is lehet úgy sütni, hogy a közepe véres marad, így adja ki az igazán jellegzetes ízét. Egészben frissensütve (Wellington bélszín), darálva (tatár beefsteak), csíkozva párolni (Stroganoff bélszín) javasolt.
Comb készíthető elősütés után párolva, töltve és főzve is. Ha borjúhús, akkor frissensültnek is. A marha hátsó combjának a része. Nagyon szép, nagy szeleteket lehet vágni belőle. Kiváló pörkölt és vadas alapanyag.
Fehércsontnak is nevezik. Azokat a csontdarabokat tartalmazza amelyeket állati eledelnek ajánlunk.
Frissensültként, vagy pácolás után elkészítve ajánlott. Lehet különböző módokon, párolva, rövid lében, puhára sütve elkészíteni is. Különböző mártásokkal tehetjük még izgalmasabbá.
Bolognai spagetti kiváló alapanyaga. Hús és faggyú aránya kb. 7:3. Hamburger pogácsa is készíthető belőle.
Főzve vagy párolva szokták készíteni. Mivel nálunk fiatal a hús ezért frissen sütve is kiváló!
Apróhúsételekhez (gulyásnak, pörköltnek) és sütve használható fel. Szaftos, omlós húsrész, levesnek kiváló. Nagyon finom párolva különböző mártásokkal.