Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tőkehús

Mangalica darált hús

Mangalica darált hús lapocka és comb részekből, kb 1 kg-os kiszerelésben. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az eltarthatóság a gyártástól számított 15 nap. Tárolás: +2 °C és +5 °C között.

4950 Ft / kg
4950 Ft/kg

Mangalica lapocka

A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: 0,9 - 1,1 kg.  A birtok saját tenyésztésű Fecskehasú mangalica tenyészetéből származó termék.

6572 Ft / kg
6572 Ft/kg

Mangalica zsírszalonna

Kiszerelés: kb 1 kg. A birtokon nevelt mangalicából származó vákuumcsomagolt zsírszalonna. 

1980 Ft / kg
1980 Ft/kg

Marha apróhús

 Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha kockázott apróhús. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

5379 Ft / kg
5379 Ft/kg

Marha lábszár- Angus

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha lábszár. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

4940 Ft / kg
4940 Ft/kg

Marha lapocka

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha lapocka. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

6290 Ft / kg
6290 Ft/kg

Marha nyak- Angus

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha nyak. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, előhűtési eltarthatósága 15 nap! A ár a pontos súly függvényében változhat.  

4940 Ft / kg
4940 Ft/kg