Kiszerelés: 1 kg/csomag. Aberdeen Angus marhahús és vesefaggyú 80-20 %-os arányának darálmánya kiváló alapja az otthoni készítésű hamburger pogácsának. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, előhűtési eltarthatósága 15 nap! A ár a pontos súly függvényében változhat.
A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: 0,9 - 1,1 kg. A birtok saját tenyésztésű Fecskehasú mangalica tenyészetéből származó termék.
Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha kockázott apróhús. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.
Sertés (durok,hamshire) darált hús lapocka és comb részekből, kb 1 kg-os kiszerelésben. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az eltarthatóság a gyártástól számított 15 nap. Tárolás: +2 °C és +5 °C között.
Kiszerelés: kb 1 kg. A birtokon nevelt durok, hampshire vagy pietrain sertésből származó vákuumcsomagolt tőkehús.
Kiszerelés: kb 1 kg. A birtokon nevelt durok, hampshire vagy pietrain sertésből származó vákuumcsomagolt tőkehús.
Kb 1 kg/csomag. Kockázott szarvas hús. A Nádasrét Vadásztársaság által elejtett, I. osztályú besorolást nyert állatok, húsvizsgálat után, a birtok vágóhídján kerülnek feldolgozásra.
Kb 0,25 kg/csomag. Csont nélküli szarvas bélszín. A Nádasrét Vadásztársaság által elejtett, I. osztályú besorolást nyert állatok, húsvizsgálat után, a birtok vágóhídján kerülnek feldolgozásra.
Kb 1,5 kg/csomag. Csont nélküli szarvas gerinc. A Nádasrét Vadásztársaság által elejtett, I. osztályú besorolást nyert állatok, húsvizsgálat után, a birtok vágóhídján kerülnek feldolgozásra.