Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tartós termékek

Bodza - eper szörp

Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Bodza szörp

A bodza szörpöt szerintem senkinek nem kell bemutatni, mennyei illatával és ízével a tavaszt hozzá el az év minden napjan. A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Cérnametélt

A vasárnapi húsleves nélkülözhetetlen alkotóeleme. Vigyázat! Hajszálvékony - nagyon rövid főzési idő! 200g/csomag

600 Ft / csomag
3000 Ft/kg

Copfocska

Vékony, hajfonatra emlékeztető, csavart tészta. Formáját főzés után is megtartja, viszont nem dagad meg. Tésztasalátákba ajánlom, de padlizsánnal, ricottával, és tenger gyümölcseivel is el tudom képzelni. 400g/csomag

600 Ft / csomag
1500 Ft/kg
...

Cosmos

Cosmos Az előző év sztárja. Minden kostolónk teljesen oda volt érte és az egész családdal együtt mi is. Kertünkből szedett zamatos alma és chili kombinációja egy kis mustárral, mustármaggal. A sültek elengedhetetlen mártása. A hús szinte kívánja, hogy meglocsoljuk egy kis cosmos szósszal. Jól működik saláta dresszingbe keverve, gyros plusz ízesítésére és meglepő, de nagyon finom egy jó pizzával is. Nagyon sokrétű és izgalmas gyümölcsös szósz. Felhasználási javaslat: Sertés hús legjobb barátja, saláta dresszing, sültek, pizza vagy sárga bbq szószként ha unod a piros paradicsomos verziót. Erősség : közepes Kiszerelés: 100ml

2000 Ft / db
20 Ft/ml

Csokis eper lekvár

Csokis eper lekvár Csak annyit szeretnék róla írni hogy, aki szereti a csokit és az epret, annak mindenképp meg kell kóstolnia. Mennyei.  A lekvárt minimális cukor hozzáadásával és 75 %-os étcsokoládéval készítem. Hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó.  Kiszerelés: 285 ml Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza!

1600 Ft / üveg
5614.04 Ft/l

Csusza

Egy jó harcsapaprikás túrós csuszával...?? Vagy csak túrós csusza tejföllel,szalonnával...? 400 g

700 Ft / csomag
1750 Ft/kg
...

Dark Matter

Dark matter: Fermentált chiliszósz. 100ml Csak nagyon erős chilik keveréke. Köztük a csoki habanero,csoki ghost chili,csoki trinidad moruga skorpio és csoki carolina reaper. Rettentő erős, szép barna csokoládé színnel. Egy kis kanál a levesbe, húsra és minden íz megváltozik. Aki szereti a perzselő erőt ez az ő szósza. Erősség: Nagyon Erős  

2550 Ft / db
25.5 Ft/ml
...

Dióliszt 500 gr.

A dióbélből- a hidegen sajtolt eljárás után -visszamaradt diópogácsa őrölt formája a dióliszt. Felhasználható édes és sós süteményekhez, palacsintákhoz, tésztákhoz, krémekhez. Illata karakteres. Magas a fehérje és rosttartalma, alacsony a szénhidrát tartalma. Glutén érzékenység, vegetáriánus és vegán táplálkozásnál is javasolt a fogyasztás.

800 Ft / csomag
800 Ft/csomag
...

Dióolaj 0.1 l

Hidegen sajtolt dióolaj E- vitaminban gazdag, számos ásványi anyag található benne. Segíti az agysejtek működését.. Felhasználható salátákhoz, süteményekhez, krémekhez.

2100 Ft / db
2100 Ft/db

Durum copfocska

Copfocska-durumlisztből... :-) Összetevők: durumbúza-tészta liszt, tojás 400 g / csomag

700 Ft / csomag
1750 Ft/kg

Durum Fusilli

Fusilli -durumlisztből... :-) Összetevők: durumbúza-tészta liszt, tojás 400 g / csomag

700 Ft / csomag
1750 Ft/kg