Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tartós termékek

Durum kiskocka

Levesbetét-durumlisztből... :-) Összetevők: durumbúza-tészta liszt, tojás 200 g / csomag

550 Ft / csomag
2750 Ft/kg

Durum korona

Levesbetét durumlisztből... :-) Összetevők: durumbúza-tészta liszt, tojás 200 g / csomag

550 Ft / csomag
2750 Ft/kg

Durum rövidmetélt

Durum lisztből készült rövidmetélt. 400 g / csomag

700 Ft / csomag
1750 Ft/kg

Édes-sós tökmag snack

Családi gazdaságunkban, termelt héj nélküli tökmag tiszta, adalékmentes és polírozott formában kerül értékesítésre. A ropogós tökmag karamellbe mártva édes-sós ízzel kényezteti a kicsiket és nagyokat egyaránt. A tökmag egészséges zsírokat és triptofánt tartalmaz, amely támogatja az egészséges alvást. Ajánlott magában fogyasztani vagy házi péksüteményekre szórni.

880 Ft / csomag
8.8 Ft/g

Eper-levendula lekvár

Eper-levendula lekvár, mely finoman levendulás és epres. Sütikbe, vagy csak úgy magában nassolva. Hagyományos módon főzve, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Étcsokis meggy lekvár

75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Fenyőrügy szörp mézzel

Fenyőrügy szörp!  A fenyőrügy jótékony hatását már sokan ismerik, segít a megfázásos betegségeknél, köhögés csillapító hatása van. A szörpöt repce mézzel édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Fodros nagykocka

600 Ft / csomag
1500 Ft/kg

Fodroska

Pici, hullámos szélű levesbetét. Bablevesbe, gulyásba ajánlom. 200g/ csomag

500 Ft / csomag
2500 Ft/kg
...

Fokhagymás tökmagkrém

Saját receptünk alapján készült tökmagkrémünket különösen a fokhagymát kedvelőknek ajánljuk! Pirítósra kenve a családunk nagy kedvence.

2900 Ft / db
2900 Ft/db

Fusilli

Orsótésztának is hívjuk, de fusilli a becsületes neve. Felhasználása nagyon sokoldalú: lehet köretként, szaftos húsokhoz, pörkölthöz, lehet tésztasalátában hidegen vagy melegen, rakott egytálételekben - mindenhez finom. Főzéskor megdagad, igazán kiadós! 400g/ csomag

600 Ft / csomag
1500 Ft/kg

Fűszerolaj - extraszűz olívaolajjal

Saját, vegyszer-, és műtrágyamentes fűszernövényekből készített fűszerolaj. Kiválóan alkalmas a sültekhez, pácolni vagy ízesíteni. Elkészült köretet is meg lehet vele locsolni, vagy épp egy pirítósra csepegteteni. A fűszerolaj mindig frissen készül a rendelést követően. Rendelés után 2 hónapig tárolható, és használható. Azt követően, ha még nem fogy el, az olajat le kell szűrni és a fűszereket ki kell venni belőle. Hűtést nem igényel.  Összetveők: extraszűz olívaolaj, rozmaring, kakukkfű, oregánó, borsikafű, rózsabors.  Az üvegben az olaj kb. 1 dl. (fűszerek mennyiségétől függő).  

1450 Ft / üveg
1450 Ft/üveg