Fekete bodza bogyóból készült nektár, 100 %-os natúr préslé felhasználásával ! Meszlenben termesztett bio ,ellenőrzött gazdaságban készült ! Hozzáadott cukrot,és tartósítószert nem tartalmaz ! A bodza bogyó vitaminjai: B1,B2,B6,B8,C, Ásványi anyagai: Vas,kalcium,foszfor,szelén,kálium,nátrium,mangán,magnézium,cink,réz, Fogyasztásával támogathatjuk a szervezetünk ellenálló képességét a megfázás,gyulladás,meghűlés,vírusos légúti betegségek,fertőzések kialakulásával szemben ! Magas flavonoid,és antocián /vörös színanyag/ tartalma a sejtek működésére és védelmére jótékonyan hat ! Köhögés csillapító,nyákoldó,szabályozza a vérnyomást,serkenti a kiválasztást és az emésztést. Kúraszerű fogyasztásával segítheti szervezetünk jól működését! Természetes, immunerősítő készítmény ! A bodza felszívódását a szervezetben vastartalma segíti elő, ezért a vérszegénységben, vashiányban szenvedők számára kifejezetten hasznos a bodzalé. A bodzában található antocianin flavonoidok semlegesítik a káros szabadgyököket. Mivel a bodza kihajtja a szervezetből a pangó nedveket, a hozzájuk kapcsolódó méreganyagokat is kiüríti, a fogyást is elősegíti, valamint növeli az energiatartalékokat. A bodza kitűnő izzasztó, vértisztító. Magas vitamintartalmának köszönhetően segíti a betegségek megelőzését. Mennyit fogyasszunk a Bodza léből naponta? 30 ml / nap, rázza fel fogyasztás előtt! 1 havi adag = 2 darab 500 ml-es üveg bodza lé. Hogyan fogyasztható a fekete bodza ital? Önmagában vagy vízzel, levekkel keverve. Mikor ajánlott? Étkezés előtt vagy akár közben is fogyasztható. Tárolás: Felbontás után hűtőben tárolandó. Minőségét megőrzi : 1 évig,felbontás után,hűtőben tárolva 7 napig ! Érdemes ráinni,egy pohár vizet,hogy híguljon a gyomorban !





Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.





Magas gyümölcslé-tartalmú feketeszeder gyümölcsszörp. Az Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeszederlé (min. 61%), cukor, víz, citromlé, citromsav.





Házi szilva gyümölcsszörp magas gyümölcslé-tartalommal, fahéjjal és egyéb fűszerekkel. Összetevők: szilvalé, cukor, víz, citromsav, citromlé, fahéj, fűszerek. Felbontás után hűtve tárolandó. Kifutó termék, ha elfogy, nem készítünk többet.
1literes üvegben. Körtèvel kifejezetten jó lett kb felesben van pawpawwal.





Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.
Levendula szörp, természetes nyugtató hatású. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve , 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó.Köszönöm ha az üveget visszahozza.
ALevendula-citromfű szörp természetes nyugtató hatású, pocakfájásra is nagyon hatásos. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Végre érik a málna, amiből mennyei szörp készült. Amikor készítem gyereknek érezhetem magam, hisz ez volt és most is a kedvenc szörpöm. Magas gyümölcstartalommal készítem, cukorral édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Meggy szörp, magas gyümölcstartalommal és gyümölcsrostokkal. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, cukorral édesítve, épp annyira, hogy a meggy kicsit savanykás íze megmaradjon, magas gyümölcstartalommal 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.





Magas gyümölcslé-tartalmú meggy gyümölcsszörp. Összetevők: meggylé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Menta szörp, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve. Igazán frissítő ital, 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.