 
 Birs kökény csipkebogyó rostos ital mèzzel. Csak a kötelező hőkezelèsen esett át minnèl több èrtèkes anyag megmaradjon benne. 750 ml üvegben. Semmilyen adalékanyagok nem tartalmaz így idővel el fogja veszíteni színét:) a kép csal, inkább ilyen bugyirózsaszin :)
 
 Bodza-citromfű szörp. Az illatos bodzavirág és nyugtató hatású citromfű kombonációjából egy igazán frissítő ital készíthető. A szörpöt cukorral édesítem, és hőkezeléssel tartósítom 500 ml-es kiszerelésben. A virágokat saját vegyszermentes kertemből szedem. Köszönöm, ha az üveget visszahozza!
 
 Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..
 
 Bodza szörp Bio kertészetünk illatos virágaiból készült aranysárga színű ízletes, frissítő , mely számos jótékony hatásával hozzájárul a testi és lelki egészség fenntartásához. Fél literes kiszerelésben kapható. FONTOS: a bodza szörp mesterséget szín-és ízfokozót nem tartalmaz, ezért javasolt hűtőben tárolni. Javasolt higítási arány: 1:8
 
 A bodza szörpöt szerintem senkinek nem kell bemutatni, mennyei illatával és ízével a tavaszt hozzá el az év minden napjan. A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza!
 
 0,5 literes üvegben. Alacsony vèrnyomasúaknak, nem ajánlott a fogyasztása.
 
 Csipkebogyó szörp, hagyományosan passzírozva, tartósítószer hozzádadása nélkül, cukorral édesítve. Magas gyümölcstartalommal, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtést igényel. Köszönöm, ha az üveget visszahozzák.
 
 A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem, és 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.
 
 Vadkörte, sárga Ringló, paraszt barack egy kis bodzabogyóval színesítve. Szűrt vízzel és némi cukorral. 720 ml
 
 Fekete bodza bogyóból készült nektár, 100 %-os natúr préslé felhasználásával ! Meszlenben termesztett bio ,ellenőrzött gazdaságban készült ! Hozzáadott cukrot,és tartósítószert nem tartalmaz ! A bodza bogyó vitaminjai: B1,B2,B6,B8,C, Ásványi anyagai: Vas,kalcium,foszfor,szelén,kálium,nátrium,mangán,magnézium,cink,réz, Fogyasztásával támogathatjuk a szervezetünk ellenálló képességét a megfázás,gyulladás,meghűlés,vírusos légúti betegségek,fertőzések kialakulásával szemben ! Magas flavonoid,és antocián /vörös színanyag/ tartalma a sejtek működésére és védelmére jótékonyan hat ! Köhögés csillapító,nyákoldó,szabályozza a vérnyomást,serkenti a kiválasztást és az emésztést. Kúraszerű fogyasztásával segítheti szervezetünk jól működését! Természetes, immunerősítő készítmény ! A bodza felszívódását a szervezetben vastartalma segíti elő, ezért a vérszegénységben, vashiányban szenvedők számára kifejezetten hasznos a bodzalé. A bodzában található antocianin flavonoidok semlegesítik a káros szabadgyököket. Mivel a bodza kihajtja a szervezetből a pangó nedveket, a hozzájuk kapcsolódó méreganyagokat is kiüríti, a fogyást is elősegíti, valamint növeli az energiatartalékokat. A bodza kitűnő izzasztó, vértisztító. Magas vitamintartalmának köszönhetően segíti a betegségek megelőzését. Mennyit fogyasszunk a Bodza léből naponta? 30 ml / nap, rázza fel fogyasztás előtt! 1 havi adag = 4 darab 200 ml-es üveg bodza lé. Hogyan fogyasztható a fekete bodza ital? Önmagában vagy vízzel, levekkel keverve. Mikor ajánlott? Étkezés előtt vagy akár közben is fogyasztható. Tárolás: Felbontás után hűtőben tárolandó. Minőségét megőrzi : 1 évig,felbontás után,hűtőben tárolva 7 napig ! Érdemes ráinni,egy pohár vizet,hogy híguljon a gyomorban !
 
 Fekete bodza bogyóból készült nektár, 100 %-os natúr préslé felhasználásával ! Meszlenben termesztett bio ,ellenőrzött gazdaságban készült ! Hozzáadott cukrot,és tartósítószert nem tartalmaz ! A bodza bogyó vitaminjai: B1,B2,B6,B8,C, Ásványi anyagai: Vas,kalcium,foszfor,szelén,kálium,nátrium,mangán,magnézium,cink,réz, Fogyasztásával támogathatjuk a szervezetünk ellenálló képességét a megfázás,gyulladás,meghűlés,vírusos légúti betegségek,fertőzések kialakulásával szemben ! Magas flavonoid,és antocián /vörös színanyag/ tartalma a sejtek működésére és védelmére jótékonyan hat ! Köhögés csillapító,nyákoldó,szabályozza a vérnyomást,serkenti a kiválasztást és az emésztést. Kúraszerű fogyasztásával segítheti szervezetünk jól működését! Természetes, immunerősítő készítmény ! A bodza felszívódását a szervezetben vastartalma segíti elő, ezért a vérszegénységben, vashiányban szenvedők számára kifejezetten hasznos a bodzalé. A bodzában található antocianin flavonoidok semlegesítik a káros szabadgyököket. Mivel a bodza kihajtja a szervezetből a pangó nedveket, a hozzájuk kapcsolódó méreganyagokat is kiüríti, a fogyást is elősegíti, valamint növeli az energiatartalékokat. A bodza kitűnő izzasztó, vértisztító. Magas vitamintartalmának köszönhetően segíti a betegségek megelőzését. Mennyit fogyasszunk a Bodza léből naponta? 30 ml / nap, rázza fel fogyasztás előtt! 1 havi adag = 2 darab 500 ml-es üveg bodza lé. Hogyan fogyasztható a fekete bodza ital? Önmagában vagy vízzel, levekkel keverve. Mikor ajánlott? Étkezés előtt vagy akár közben is fogyasztható. Tárolás: Felbontás után hűtőben tárolandó. Minőségét megőrzi : 1 évig,felbontás után,hűtőben tárolva 7 napig ! Érdemes ráinni,egy pohár vizet,hogy híguljon a gyomorban !
 
 1literes üvegben.Mivel nyersen nem jött be ezért keverve üdítőt csináltam, így viszont már jó :) csak 2 üveg kerül eladásra belőle. Körtèvel kifejezetten jó lett kb felesben van pawpawwal.