Az akác jótékony hatással van az emésztőrendszeri megbetegedésekre, pl. reflux, székrekedés, gyomorfájdalom, gyomorégés, de én megfázás esetén is szívből ajánlom. A szörpöt cukorral édesítem, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel készítem 500 ml-es kiszerelésben.
Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..
Cukormentes kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), nyírfacukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert. Kifutó termék. Ha elfogy, a jövőben már nem lesz rendelhető.
Házi levendulaszörp xilittel. Vegyszermentesen termelt francia levendulából, színezékmentes. Összetevők: francia levendula, víz, nyírfacukor, citromlé, citromsav, na-benzoát. (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)
Cukormentes mentalevél szörp vegyszermentes alapanyagból, nyírfacukorral. Összetevők: mentalevél, víz, nyírfacukor, citromsav, lime-lé, na-benzoát. Kifutó termék. Ha elfogy, a jövőben már nem lesz rendelhető.
A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem, és 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.
Magas gyümölcslé-tartalmú eper gyümölcsszörp. Összetevők: eperlé, cukor, víz, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeszeder gyümölcsszörp. Az Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeszederlé (min. 61%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Házi szilva gyümölcsszörp magas gyümölcslé-tartalommal, fahéjjal és egyéb fűszerekkel. Összetevők: szilvalé, cukor, víz, citromsav, citromlé, fahéj, fűszerek. Felbontás után hűtve tárolandó.
Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.
Kertünkben termett vegyszermentes köréből készítettem rostos szörpöt, melyet cukorral édesítettem, fahéjjal és szegfűszeggel fűszereztem. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.