Az akác jótékony hatással van az emésztőrendszeri megbetegedésekre, pl. reflux, székrekedés, gyomorfájdalom, gyomorégés, de én megfázás esetén is szívből ajánlom. A szörpöt cukorral édesítem, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel készítem 500 ml-es kiszerelésben.
Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..
Bodza szörp Bio kertészetünk illatos virágaiból készült aranysárga színű ízletes, frissítő , mely számos jótékony hatásával hozzájárul a testi és lelki egészség fenntartásához. Fél literes kiszerelésben kapható. FONTOS: a bodza szörp mesterséget szín-és ízfokozót nem tartalmaz, ezért javasolt hűtőben tárolni. Javasolt higítási arány: 1:8
Cukormentes citromfű szörp vegyszermentes alapanyagból, nyírfacukorral. Összetevők: citromfű-levél, víz, nyírfacukor, citromsav, lime-lé, na-benzoát. Kifutó termék. Ha elfogy, a jövőben már nem lesz rendelhető.
Cukormentes kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), nyírfacukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert. Kifutó termék. Ha elfogy, a jövőben már nem lesz rendelhető.
Házi levendulaszörp xilittel. Vegyszermentesen termelt francia levendulából, színezékmentes. Összetevők: francia levendula, víz, nyírfacukor, citromlé, citromsav, na-benzoát. (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)
Cukormentes mentalevél szörp vegyszermentes alapanyagból, nyírfacukorral. Összetevők: mentalevél, víz, nyírfacukor, citromsav, lime-lé, na-benzoát. Kifutó termék. Ha elfogy, a jövőben már nem lesz rendelhető.
A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem, és 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeszeder gyümölcsszörp. Az Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeszederlé (min. 61%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Házi szilva gyümölcsszörp magas gyümölcslé-tartalommal, fahéjjal és egyéb fűszerekkel. Összetevők: szilvalé, cukor, víz, citromsav, citromlé, fahéj, fűszerek. Felbontás után hűtve tárolandó.
Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.