Mások ezeket rendelték






Mozzarella
Porta Mozzarella Dél Olaszországból származó szálas szerkezetű, porcelánfehér gyúrtsajt. Készítése során a "sajttésztát" gyúrjuk, nyújtjuk majd kis gombócokká formáljuk, sós lében kínáljuk. Kecske és tehéntej keverékéből készítjük, baktériumkultúrát, jódmentes tengeri sót és természetes tejoltót adunk hozzá.Tartósítószert nem tartalmaz. Súlya adagonként kb 200 g

Fodros kel
100%-ban vegyszermentes fodros leveles kel. A fodros kel sokféle étel alapanyaga lehet. Manapság nagyon kedvelt zöldturmixé, de olyan hagyományos ételeké is, mint a rakott kel, frenkfurti leves és a rizses fodros kel egytálétel. Táplálkozási jelentősége: Szuper egészséges vitamin bomba. Magas C- vitamin és vas tartalma miatt érdemes fogyasztani. Egyetlet tányérnyi fodros kelből készült étel fedezi a napi C-vitamin szükségletünket. Gyulladás csökkentő hatékonyan segít az asztma és az ízületi gyulladások elleni védekezésben. Rost tartalma révén tisztítja a vastag belet védi emésztőrendszerünket. Egy csokor 280 grammot tartalmaz, amit 10-12 levél tesz ki. .






Porta Camembert
Porta Camembert Elsősorban kecsketejből készítjük, amelyhez keverünk egy kevés Magyartarka tehén tejet, 3 hétig érleljük speciális érlelőládákban, naponta gondozzuk, levegőztetjük. Teljes tejet, természetes tejoltót, baktériumkultúrát, és jódmentes parajdi sót tartalmaz. Súlya darabonként változó, kb 30 dkg