Mások ezeket rendelték
Csipkebogyó lekvár
Csipkebogyó lekvár hagyományosan passzírozva. Igyekszem a vitamintartalmát megőrizve elkészíteni. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve készült 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Mikrozöld növény (borsó)
A zöldborsó mikrozöld roppanós, friss borsóra emlékeztető ízű vitaminokban gazdag növény. A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. Vitaminok: A, B1, B2, B6, C. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát.
Csusza
Egy jó harcsapaprikás túrós csuszával...?? Vagy csak túrós csusza tejföllel,szalonnával...? 400 g