Mások ezeket rendelték






Mozzarella
Porta Mozzarella Dél Olaszországból származó szálas szerkezetű, porcelánfehér gyúrtsajt. Készítése során a "sajttésztát" gyúrjuk, nyújtjuk majd kis gombócokká formáljuk, sós lében kínáljuk. Kecske és tehéntej keverékéből készítjük, baktériumkultúrát, jódmentes tengeri sót és természetes tejoltót adunk hozzá.Tartósítószert nem tartalmaz. Súlya adagonként kb 200 g






Suhanc (Trappista)
Trappista sajt A trappista a magyarok egyik kedvenc sajtja. Mégis, ha megnézitek a boltok polcain lévő termékek összetevőit, láthatjátok az adalékanyagokat. (A nátrium-nitrit, a kálium nitrit és nitrát toxikus az emberi szervezet számára, a zsírból vajat készítenek, az olcsóbb pálmaolaj pedig a zsírtalanított tejbe kell.) Sajtunk nem tartalmazza a fent felsorolt káros összetevőket. Természetes módon készítjük, egy hónapos érlelés után csomagoljuk. Teljes tejből készül (3,8-4,2%-os zsírtartalmú tejből) így az állaga lágy és krémes. Nem kell félni a magas zsírtartalomtól, hiszen a zsírban oldódó vitaminok ( A, D, E, K vitamin) így bent maradnak a sajtban. 250-350g-os kiszerelésekben vákuumcsomagoljuk, így akár hónapokig is megőrzi minőségét. Szendvicsekbe tökéletes választás. :) ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család






,,Tűzrőlpattant" grillsajt
Kézműves grillsajt Az előző évhez hasonlóan, idén is elkészítettük szezonális termékünket. Különbség az, hogy most nagyobb méretben készítjük, melyet utána kettő vagy négy részre vágunk. Akár rácson, akár serpenyőben, kevés zsiradékkal (lehetőleg vajjal kikent serpenyőben) egyszerűen elkészíthető. Az idei sajtunk annyiban különbözik még a tavalyitól, hogy kapott egy nagyon enyhe bükkfaforgácson való füstölést, ennek köszönhető, hogy megfelelően sütve nem folyik szét, és nem marad gumis, nyikorgó. Ajánlatos 1 cm-es vastagságú szeletekre felszelni, előmelegített (175fokos) serpenyőben megsütni. (mikor a vaj elkezd karamellizálódni.) Vákuumcsomagolva minőségét 2 hónapig megőrzi.