0,5 literes üvegben. Alacsony vèrnyomasúaknak, nem ajánlott a fogyasztása.
A vasárnapi húsleves nélkülözhetetlen alkotóeleme. Vigyázat! Hajszálvékony - nagyon rövid főzési idő! 200g/csomag
Összetevők: Paradicsom, sárgarépa, fehérrépa, vöröshagyma, fokhagyma, só, bors, babérlevél, rozmaring, bazsalikom 100%-ig vegyszer-, tartósítószer- és adalékanyagmentes! Hőkezeléssel tartósítva. Felbontás után hűtőben tárolandó. 370 ml-es kiszerelés
Bolognai szósz, más néven sült paradicsom. Sajnát termesztésű paradicsommal, hagymával, cukkinivel,sárgarépával,fokgagymával,fehérrépával,zellerrel,olajjal, sóval és friss fűszerekkel ízesítve, paszírozva. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 370 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza!
Rövid csőtészta, amely kívül is, belül is magába zárja a kedvenc szószodat. Legjobb, ha darabos húsos vagy zöldséggel teli szószokhoz társítod. 400 g / csomag
A chilis - fokhagymás tökmagkrémünk egy kellemesen csípős krém. Fogyaszthatjuk húsokra, tésztára, sajtok mellé....
Vékony, hajfonatra emlékeztető, csavart tészta. Formáját főzés után is megtartja, viszont nem dagad meg. Tésztasalátákba ajánlom, de padlizsánnal, ricottával, és tenger gyümölcseivel is el tudom képzelni. 400g/csomag
Csemege uborka 720 ml és üvegben. Összetevők: uborka, szűrt víz,ecet,cukor, só, borkősav, fűszerek.
Csipkebogyó lekvár hagyományosan passzírozva. Igyekszem a vitamintartalmát megőrizve elkészíteni. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve készült 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Csipkebogyó szörp, hagyományosan passzírozva, tartósítószer hozzádadása nélkül, cukorral édesítve. Magas gyümölcstartalommal, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtést igényel. Köszönöm, ha az üveget visszahozzák.
Csípős fűszerpaprika őrleményünkhöz egy kiváló fajta csípős fűszerpaprikát termesztünk, melynek a csípőssége mellett a színe is kiemelkedő. Feldolgozása ugyanazzal az eljárással készül, mint az édes paprikáé, csípőssége ellenére még a kézi válogatást is elvégezzük. Kolbásztöltésekhez elengedhetetlen.
Jalapeno & Só. 100 gr termek~150 gr paprika felhasználásával készült.