Összetevők: Szilva, 100%-ig vegyszer-, tartósítószer- és adalékanyagmentes! Hőkezeléssel tartósítva. Felbontás után hűtőben tárolandó. 220 ml-es kiszerelés
Az egyik legértékesebb- hidegen sajtolással készített olaj. Védi a szervezetet az érrendszeri betegségekkel szemben, javítja az emlékező képességet, serkenti az agyműködést, gyulladásgátló hatású.... Ajánlott napi 1 teáskanállal fogyasztani, de saláták ízesítésére is alkalmas
Szőlőmagból az olaj kinyerése után keletkezett pogácsa ledarálva. Javítja az erek állapotát, fokozza a véráramlást! Ajánljuk kefírbe, joghurtba, mézzel összekeverve
Szupernóva: 50 ml Chiliverzumunk legerősebb tagja. A Két legerősebb Chili (Carolina reaper és a Trinidad Moruga Skorpion) keveréke. Minimális borecet és só semmi más csak az erő :D Adagolása fogpiszkálóval. Erősség: Tűzforró
Egyszerű és finom köret.... szinte minden mellé passzol. Formája olyan, mint a boltban kapható gépi változaté, az íze viszont abszolút házi...
Felhasználása nagyon sokoldalú: lehet köretként, szaftos húsokhoz, pörkölthöz, lehet tésztasalátában hidegen vagy melegen, rakott egytálételekben - a teljes kiórlésü lisztből készült tészták kedvelőinek. 400g/ csomag
Nagykocka tészta teljes kiőrlésű lisztből. Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt, tojás. 400 g/csomag
Titán: Szárított chili keverék. 15 g A kertben megtalálható összes nagyon erős chili váltakozó arányú keveréke szárítva.(Piros,Csoki Carolina Reaper és Trinidad Moruga Skorpio,Sárga 7Pod, Sárga És Csoki Bhut Jolokia, Csoki és Orange Habanero.) Finom de brutálisan perzselő. Kis adagokban sokáig kitart és mindent extra csípőssé tudunk tenni. Kedvenc felhasználásunk csípős csirkeszárny. Olyan finom, hogy megkönnyezzük minden alkalommal. Erősség: Nagyon erős
A tökmagkrémünk saját recept alapján készül. Pirítósra kenve és salátákra ajánljuk. Tökmagkrémünk és a melegen sajtolt tökmagolajunk is az Őrségi Nemzeti Park védjegyes terméke.
A tökmagliszt fehérjetartalma kiemelkedő, szénhidrát tartalma alacsony. Mivel a sajtolás egyik végterméke, olajtartalma már nincs. A tökmaglisztet pogácsák, kenyerek tésztájába is beledagaszthatjuk, keverve a liszttel; de ízesíthetjük vele a joghurtot, a kefírt.