Élénk sárga színű, egyedi formájú körettészta. Főzési tipp: a tésztát forrásban levő vízbe tesszük és 5 percig főzzük.Ekkor levesszük a tűzhelyről,de még további 4 percig a vízben hagyjuk.Ezalatt még puhul egy kicsit,de már nem fog szétfőni.Leszűrjük és forrón tálaljuk. 400 g
Reszelt céklából és káposztából készült saláta,tartósítószert nem tartalmaz. Összetevők: cékla, káposzta, ivóvíz, ecet, kristálycukor, torma, köménymag Súlya:650 g /500 g Hőkezeléssel tartósított, ezért felbontás után hűtőszekrényben kell tárolni! A kiürült üvegeket visszavárjuk!





Klasszikus, házi ketchup, ami saját műtrágya - , és vegyszermentes összetevőkből készült házi ketchup. A ketchup színe az aktuális főzéskor belekerült paradicsomok színének összetétele függvényében változhat. Tatósítószermentes, felbontás után hűtőben hónapokig tárolható! Pizza tetejére, melegszendvicsre, olaszos ételekhez ajánljuk. Összetevők: paradicsom, vöröshagyma, paprika, fokhagyma, ecet, cukor, só, szegfűszeg. (280 gramm.)





Házi kékszőlő lekvár, Izabella szőlőből, tartósítószer-mentesen. Összetevők: kékszőlő, cukor, borkősav, citrompektin.





Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.





Kékszőlőmag és -bogyóhéj őrlemény. Por állagú, frissszőlőmag-ízű, adalékmentes étrendkiegészítő. Termékünket a Magyar Ízek Versenyén bronz minősítéssel díjazták. (Mivel egy rendelet tiltja, hogy itt ennek a terméknek a gyógyhatásairól írjunk, kérjük vásárlóinkat, hogy egyéb oldalakon tájékozódjanak a termék jótékony, egészségre gyakorolt hatásairól. Köszönjük.)
Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g
Levesbetét. A formáját én, a nevét a férjem találta ki. Jól mutat a borsólevesben, zöldséglevesekben és nálam a paradicsomlevesben ez a favorit. 200 g
Kertünkben termett vegyszermentes Vilmoskörtéből készítettem befőttet, melyet cukorral édesítettem, szegfűszeggel és fahéjjal fűszereztem. Felbotás után hűtést igényel. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.





Összetevők: Körte, narancslé, olaj, kardamon, só, bors, gyömbér, mazsola, chili 100%-ig vegyszer-, tartósítószer- és adalékanyagmentes! Hőkezeléssel tartósítva. Felbontás után hűtőben tárolandó. Ha még soha nem ettél indiai csatnit, kérlek adj egy esélyt a kóstolásnak! Az indiai konyha harmóniát alkotva rakja össze az ízvilágot, mindennek megvan a saját szerepe. A csatni arra való, hogy kiemelje az étel ízét amihez tálaljuk. Egyszerre megtalálható benne a picit édes, picit sós, picit csípős és picit savanyú. Ajánlom sültek, sajtok, rántottak és zöldségek mellé. 370 ml-es kiszerelés
Tésztalapok az olasz tészták kedvelőinek. Húsos-paradicsomos raguval vagy zöldségekkel rétegezve, besamel mártással és sok sajttal sütve... Finom...:-) 400g / csomag