720 ml es üvegben. Scoville èrtèk 2500-10000 közti. Ami annyit tesz lefordítva ,hogy csíp de abszolút élvezhető kategória. Erősebb mint egy hegyes erős,de máshogy csíp, nem az a harapós fajta .Hambiba pizzára vagy egy fasírtos szendvicsbe :) Felbontás után hűtve tárolandó. Mindig tiszta evőeszközzel nyúlj bele , tartósítószer hiányában meg tud romlani :) Összetevők: jelapeno paprika, szűrt víz cukor,só, ecet, mustármag, koriandermag ,borkősav.
Különleges, csigaházat imitáló, hajlított, cső alakú tészta. Főzésekor vigyázz rá, ahogy kevergeted a vízben, ne törd össze... 400g/ csomag
Személyes kedvencem ez a színpompás kagylócsomag, amely akár ajándékba is adható. Természetesen csak természetes színezőanyagokat tartalmaz :-)) Összetevők: búzaliszt, tojás, paradicsom, cékla, spenót 400 g / csomag


Kakaós Mézespuszedli – a régi kedvenc tudatosabb, értékesebb és ✨TEJMENTES ✨ változatban A mézespuszedlinek mindig is különleges helye volt a szívemben, és örömmel készítem el a két legkedveltebb köntösben. A roppanós, légies tojásfehérjés mázzal, illetve a finoman kakaós cukormázzal bevont változatban. Mindkettő teljesen TEJMENTES, így bárki megtalálhatja azt az ízvilágot, amely igazán közel áll hozzá, és bátran választhat a két forma közül. A kakaós változat ugyanazokra az értékes, természetes alapanyagokra épül, mint a hagyományos mázas testvére. Minden összetevője megfontolt, tudatos választás, miközben megőrzi a mézespuszedli igazi, hagyományos ízvilág meghittségét, hangulatát. A tésztájához a Biomalom Róza BIO, teljes kiőrlésű lisztjeit használom, amelyek tartalmasabb állagot és természetesen finom aromákat adnak. Az édesítéshez helyi termelőtől származó vegyes virágméz kerül bele, bőségesen. A több mint 20% méztartalom telt, lágyan harmonikus ízt és puha, otthonos textúrát kölcsönöz minden puszedlinek. A kakaós változat végül egy vékony, roppanós kakaós cukormázat kap, amely szépen összefogja az ízeket, és egy apró nosztalgikus érintést is hozzátesz minden falathoz. Letisztult, egyszerű, mégis különleges. Egy mézespuszedli, amelyben a gyerekkor ismerős ízei találkoznak egy tudatosabban megálmodott, értékesebb recepttel. A sütemények tálalását most is a VelWendy Studio kézzel formált, gyönyörű kerámiái teszik teljessé. Minden tányér, csésze és tál egyedi kis műalkotás. Jó szívvel ajánlom őket. Összetevők (tészta): BIO teljes kiőrlésű búzaliszt, BIO teljes kiőrlésű rozsliszt, vegyes virágméz (20%), tojás, sertészsír, cukor, víz, mézeskalács-fűszerkeverék (fahéj, szerecsendió, koriander, gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, szegfűbors, ánizs, csillagánizs, bors, kardamon), szódabikarbóna, só Összetevők (máz): cukor, tojásfehérje, víz, kakaópor
Élénk sárga színű, egyedi formájú körettészta. Főzési tipp: a tésztát forrásban levő vízbe tesszük és 5 percig főzzük.Ekkor levesszük a tűzhelyről,de még további 4 percig a vízben hagyjuk.Ezalatt még puhul egy kicsit,de már nem fog szétfőni.Leszűrjük és forrón tálaljuk. 400 g
Reszelt céklából és káposztából készült saláta,tartósítószert nem tartalmaz. Összetevők: cékla, káposzta, ivóvíz, ecet, kristálycukor, torma, köménymag Súlya:650 g /500 g Hőkezeléssel tartósított, ezért felbontás után hűtőszekrényben kell tárolni! A kiürült üvegeket visszavárjuk!





Klasszikus, házi ketchup, ami saját műtrágya - , és vegyszermentes összetevőkből készült házi ketchup. A ketchup színe az aktuális főzéskor belekerült paradicsomok színének összetétele függvényében változhat. Tatósítószermentes, felbontás után hűtőben hónapokig tárolható! Pizza tetejére, melegszendvicsre, olaszos ételekhez ajánljuk. Összetevők: paradicsom, vöröshagyma, paprika, fokhagyma, ecet, cukor, só, szegfűszeg. (280 gramm.)





Házi kékszőlő lekvár, Izabella szőlőből. Összetevők: kékszőlő, cukor, borkősav, citrompektin.





Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.





Kékszőlőmag és -bogyóhéj őrlemény. Por állagú, frissszőlőmag-ízű, adalékmentes étrendkiegészítő. Termékünket a Magyar Ízek Versenyén bronz minősítéssel díjazták. (Mivel egy rendelet tiltja, hogy itt ennek a terméknek a gyógyhatásairól írjunk, kérjük vásárlóinkat, hogy egyéb oldalakon tájékozódjanak a termék jótékony, egészségre gyakorolt hatásairól. Köszönjük.)
Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g