Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Méhészeti termékek

Repce krémméz szőlőmag és héjőrleménnyel 250 g

Idén is készült szörp Izabella és Othelló szőlőkből vegyszermentes szőlőtőkéinkről. A sőlőmag és héjőrlemény szívbarát és rákellenes tulajdonsága miatt vált közismertté.Csökkenti a szívinfarktus és szélütés veszélyét. Erősíti a hajszálereket, fokozza a vérkeringést. Erős antioxidáns hatású. A szőlő magját és héját szérítottuk és őrölt formában a mézbe került. Ízletes, illatos és enyhén savanykás ízvilága különleges az egészségre gyakorolt jótékony hatása mellett.

1500 Ft / db
6000 Ft/kg

Repce krémméz szőlőmag és héjőrleménnyel 500 g

Idén is készült szőlőszörp illatos Othelló és Izabella szőlőkből, vegyszermentes szőlőtőkéinkről. A szőlőmag és héjőrlemény szívbarát és rákellenes tulajdonsága miatt vált közismertté. Csökkenti a szívinfarktus és szélütés veszélyét. Erősíti a hajszálereket, fokozza a véráramlást. Erősen antioxidáns hatású. Szörp készítés után visszamaradt szőlőmagot és héját megszárítottuk majd megőröltük és ez került bele a repce krémmézbe. 

2800 Ft / db
5600 Ft/kg

Repce krémméz termelői mákkal 250gr

Repce krémmézhez saját termelésű darált mákot kevertünk. Mely vegyszermentes, kézzel szedett. A mák kiemelkedő kalciumtartalmával segíti a csontokat. Cinket, rezet, vasat, foszfort, káliumot és magnéziumot tartalmaz. Értékes B1, B2 és B 6 forrás. Béltisztító hatású, a vastagbélben lerakodódott salakanyagot a bélcsatornán áthaladva magához köti.  Ízletes magában fogyasztva is, de tésztára, joghurtba téve is finom

1500 Ft / db
6000 Ft/kg

Repce krémméz termelői mákkal 500gr

Repce krémmézünkhöz ezúttal saját termelésű , darált mákot kevertünk, mely vegyszermentes és kézzel szedett. Magas kalciumtartalma miatt jótékony hatással van a csontokra. Sok cinket, mangánt, foszfort, vasat, káliumot, rezet és magnéziumot tartalmaz. Értékes B1, B2 és B6 forrás. Béltisztító hatása ismert, a bélcsatornán keresztülhaladva magához köti a lerakódott salakanyagokat. Ízletes önmagában, de tésztára, vagy joghurtba rakva is nagyon finom.

2800 Ft / db
5600 Ft/kg

Ribizlis krémméz 250 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. A feketeribizli mag és héjőrlemény szárított formában megőrölve kerül a repcemézbe. A feketeribizli természetes vas és c vitaminforrás.

1500 Ft / db
6000 Ft/kg

Ribizlis krémméz 500 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. A feketeribizli mag és héjőrlemény szárítást követően, őrölt formában kerül a repcemézbe. Finom és egészséges. A feketeribizli természetes vas és c- vitaminforrás.

2800 Ft / db
5600 Ft/kg

Viaszgyertya (imádkozó angyal)

100  %-os méhviasz gyertya. Mérete: 7 x 4 x 3 cm.

700 Ft / db
700 Ft/db

Viaszgyertya (3 majom - nem lát, nem hall, nem beszél)

Saját méhészetünkben kifőzött 100 %-os méhviasz gyertya. Nem tartalmaz semilyen hozzáadott anyagot a kanócon kívül. 3 x 7 x 6 cm.

900 Ft / db
900 Ft/db

Viaszgyertya (ló)

100 %-os méhviasz gyertya. Mérete:7 x 4 x 2 cm.

500 Ft / db
500 Ft/db

Viaszgyertya (maci)

100 %-os méhviasz gyertya. Mérete: 4 x 4 x 7 cm.

600 Ft / db
600 Ft/db

Viaszgyertya (Mária a kisdeddel)

100 %-os méhviasz gyertya. Mérete: 5 x 3 x 3 cm.

500 Ft / db
500 Ft/db

Viaszgyertya / Törpe

Saját méhészetünkben kifőzött viaszból készült figura. Nincs benne semilyen hozzáadott anyag a kanócon kívül. Mérete 3x3x8 cm.  

500 Ft / db
500 Ft/db