Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Méhészeti termékek

Mézválogatás díszcsomagban (mákos, csokis, kurkumás)

A díszdobozos mézesbox karácsonyra igazám tartalmas ajándék lehet. Ebben a boxban mákos krémméz, csokis krémméz, és kurkumás krémméz lett összeválogatva. A termékek nettó súlya 3 x 150 g.

4100 Ft / doboz
4100 Ft/doboz

Mézválogatás/Csokis-Virágporos-Homoktövises krémméz

Mézválogatás díszcsomagban. 3x15 dkg-os ízesített mézválogatás formaüvegben. Mindhárom alapja repce krémméz. A csokishoz 85%-os étcsokit adtam, a virágporosban saját méhészetből származó virágpor van és a homoktövises esetében a homoktövis mag és héjának szárított porított formája került bele a repcemézbe. 

4100 Ft / doboz
4100 Ft/doboz

Mézválogatás/feketeribizli-homoktövis-szőlőmag&héjőrlemény

3x 15 dkg ízesített repce  krémméz. Ebben az ajándékcsomagban a gyümölcsös ízeket válogattam össze. Mindhárom esetben a feketeribizli, szőlőmag és héj és a homoktövis is saját kertből származó, vegyszermentes alapanyag, mely szárítást követően őrölt formában került a mézbe.

4100 Ft / doboz
4100 Ft/doboz

Mézválogatás/Feketeribizlis-Gyömbéres-Szőlőmag&héjőrlemény

Ebben a mézválogatásban 3x15 dkg ízesített méz került formaüvegben. A feketeribizlis és a szőlőmagos hozzáadott alapanyaga is saját kertből származik. Szárított, porított formában került a mézbe.

4100 Ft / doboz
4100 Ft/doboz

Napraforgó krémméz 1000 gr

Napraforgó július közepétől augusztus közepéig virágzik. Savas méz, így étvágyjavítónak kiválló. Enyhén citrusos ízű, finom zamatú. Mézessütik, mézeskalácsok sütéséhez ajánlom. 

2400 Ft / kg
2400 Ft/kg

Napraforgó krémméz 500 gr

Napraforgó július közepétől augusztus közepéig virágzik. Savas méz, ezért étvágyjavítónak kiválló. Enyhén citrusos ízű, mézeskalács, mézes sütik sütéséhez ajánlom.

1400 Ft / kg
1400 Ft/g

Piramisgyertya szett

3500 Ft / csomag
3500 Ft/csomag

Propoliszos krémméz 250 g

Más néven méhszurok. Ezt a ragadós anyagot a méhek rügyekről gyűjtik, majd ezzel fertőtlenítik a kaptárt, és a méhsejteket. Természetes antibiotikumként tartjuk számon gombaökő, gyulladáscsökkentő immunerősítő tulajdonságai miatt.. A begyűjtött propoliszt alkoholba oldjuk, ülepítjük, majd leszűrjük. Így készül a tinktúra.  Ez kerül a repce krémmézbe. Alkoholtartalma miatt fogyasztása személygépkocsi vezetés előtt nem javasolt.

1700 Ft / db
6800 Ft/kg

Propoliszos krémméz 500 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. Propolisz, más néven méhszurok. Ezt a ragadós anyagot a méhek rügyekről gyűjtik, majd ezzel fertőtlenítik a kaptárt, és a méhsejteket. Természetes antibiotikumként tartjuk számon gombaökő, gyulladáscsökkentő immunerősítő tulajdonságai miatt.. A begyűjtött propoliszt alkoholba oldjuk, ülepítjük, majd leszűrjük. Így készül a tinktúra.  Ez kerül a repce krémmézbe. Alkoholtartalma miatt fogyasztása személygépkocsi vezetés előtt nem javasolt.

3100 Ft / db
6200 Ft/kg

Repce krémméz 1 kg

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt.

2400 Ft / db
2400 Ft/kg

Repce krémméz 250 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik,krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. a repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása yomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt.

800 Ft / db
3200 Ft/kg

Repce krémméz 500 g

Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan  kristályosodik,krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt.

1400 Ft / db
2800 Ft/kg