Mások ezeket rendelték






Caciotta, Toszkán házisajt
A Caciotta egy az 1960-as években népszerűvé vált Toszkán házisajt. Általában a közép olasz régiókban készítik. Kecsket és tehéntejből hozzuk az Önök kosarába. A készítés módjából következik, hogy a caciotta egy lágyabb tésztájú, enyhén savanykás, vajas aromájú sajt, amely az érlelés során keményebb állagot, és pikánsabb ízeket is elérhet. Sajtjaink 4 hetes érés után kerülnek értékesítésre! Érdemes kipróbálni, egy kis mediterrán hangulatott csepmész az otthonukba.... Súlya kb 30 dkg, ami változhat aszerint,hogy mennyire ugrik meg a bicskánk! Jó szívvel ajánljuk mindazoknak akik szívesen kóstolnak különlegesebb ízeket!

Fejes saláta
Fóliasátorban termesztett, vegyszermentes fejes saláta. Szendvicsekhez, húsokhoz kitűnő választás.

Tépősaláta Mix
Nagyobb adag, jobb ár! Zseniális 6 féle salátából álló keverék, ami nem csak guszta a szemnek de isteni finom is. Egy csomagban 200 gramm van.