Mások ezeket rendelték






Caciotta, Toszkán házisajt
A Caciotta egy az 1960-as években népszerűvé vált Toszkán házisajt. Általában a közép olasz régiókban készítik. Kecsket és tehéntejből hozzuk az Önök kosarába. A készítés módjából következik, hogy a caciotta egy lágyabb tésztájú, enyhén savanykás, vajas aromájú sajt, amely az érlelés során keményebb állagot, és pikánsabb ízeket is elérhet. Sajtjaink 4 hetes érés után kerülnek értékesítésre! Érdemes kipróbálni, egy kis mediterrán hangulatott csepmész az otthonukba.... Súlya kb 30 dkg, ami változhat aszerint,hogy mennyire ugrik meg a bicskánk! Jó szívvel ajánljuk mindazoknak akik szívesen kóstolnak különlegesebb ízeket!




Kenőmájas
Kiszerelés kb. 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

Tanyasi Tojás
A Tanyasi tojás egészséges ! Vegyszer és GMO mentes prémium takarmánnyal etetett Amrock tyúkoktól. Szabadban tartott kapirgáló boldog állomány.