Mások ezeket rendelték
Marha hátszín /New York strip/
Klasszikus omlós steak, melynek íze jóval karteresebb, mint a bélszínnek. Süthető csontosan vagy csont nélkül, vékony vagy vastag szeletekben is. Nem igényel pácolást, egyszerűen csak sóval és borssal dörzsöljük be. Serpenyőben, sütőben vagy grillen egyaránt remekül készíthető. Ebből készülhet például a tatár beefsteak.
Marha szegy /Texasi brisket/
A szegy a marha mellrészéből származó hús, amely két izomból áll: egy sovány húsrészből és egy zsírosabb darabból. Igazi amerikai klasszikus melynek elkészítése nem igényel sok munkát, türelmet viszont annál inkább. A pontos elkészítési idő nehezen felbecsülhető, mivel a hús vastagságától és zsírtartalmától függ. Egyben sütve, alacsony hőfokon grillezve akár 12 óráig is készül.
Vágott vegyes savanyúság
Saját termésü, vegyszermentesen termelt alapanyagokból készült savanyúság..Tartósítószert nem tartalmaz. Összetevők: reszelt uborka, paprika, sárgarépa, vöröshagyma, feketebors, mustármag,ecet,só,cukor Hőkezeléssel tartósítva,ezért felbontás után hütószekrényben kell tárolni! Súlya:650g /400g A kiürült üvegeket visszavárjuk!




