Mások ezeket rendelték






Magyartarka Kemény sajt
A sajtkészítő igazi büszkesége mikor 12 hónap érlelés után új ízélményt tud nyújtani fogyasztóinak. Egy őshonos és veszélyeztetett fajta, a magyartarka szarvasmarha tejének kiemelkedő tulajdonságait hivatott megőrizni. Ebben a profitorientált világban nem helytálló a fajta tejtermelése az ipari holstein-frízzel szemben. Tejének beltartalmi értékei viszont kiemelkedően jobbak, fehérje és zsírtartalma kiváló a sajtkészítésre. Szigorú feltételekkel készült eredetvédett termék, mindösszesen két helyen készül az országban. Dunaharasztiban (Paraszt Sajt) és nálunk az Alpokalján. 2024 októberében megrendezett XII. Magyar Sajtmustra aranyérmes sajtja. A 2024-es World Cheese Awards világversenyen ezüstérmet kapott. Teljes tejből adalékanyag mentesen készítem. Lucfenyő deszkán érlelem természetes kéregflórával. Az érlelés előrehaladtával íze karakteresebb lesz, szemmel látható ropogós fehérjekristályok alakulnak ki a sajtban. Letisztult ízjegyei, diós és réti virág illatjegyeket hordoznak.

Abendbrot
600 g Abendbrot 30% teljes kiőrlésű graham és rozs liszt tartalommal valamint 30% magkeverékkel (len, szójatöret és napraforgó) készül hagyományos kovászos technológiával 36 óra alatt. Magas fehérje és alacsonyabb szénhidrát tartalma miatt népszerű a diétázók és cukorbetegek körében. Élesztőt, tejet, és tojást nem tartalmaz. Összetevők: árpamaláta, búzakenyér liszt, lenmag, napraforgómag, kovász, szójatöret, teljes kiőrlésű búza liszt, teljes kiőrlésű rozs liszt, só, víz Allergén: glutén, szója






Feta
Pasztörizált tejből készítjük, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, és tengerisóval. Eredeti görög recept szerint. Fogyasszák egészséggel! Súlya körülbelül 25 dkg,ami változhat.