Mások ezeket rendelték



Füstölt angolszalonna
Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt sertés angolszalonna. 50 dkg-os csomagban vásárolható. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A füstölt húsok fűszer nélkül, kizárólag sóval készülnek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént.






Bükkfán füstölt trappista sajt 300g
Természetes bükkfaforgácson füstölt sajtunkat a füstölést megelőzően egy hónapig érleljük. Teljes tejből készül (3,8-4,2%-os zsírtartalom) így az állaga lágy és krémes. Nem kell félni a magas zsírtartalomtól, hiszen a zsírban oldódó vitaminok ( A, D, E, K vitamin) így bent maradnak a sajtban. Vákuumcsomagoljuk, így akár hónapokig is megőrzi minőségét. Szendvicsekbe tökéletes választás. :) Kézműves termék, a csomagok súlya kb 200-300g. Összetevők: magyartarka tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só, ,, Ételed az életed! "






Raklett 300g
A raklett vagy raclette Svájcból származó érlelt, félkemény sajtkülönlegesség. A svájciak legkedveltebb étele. Általában héjában főtt burgonyára olvasztják gyöngyhagymával, uborkával és különféle zöldségekkel fogyasztják. De nagyon finom pirított bagettre olvasztva is. Készítését egy svájci sajtmestertől tanultam. Minimum 2 hónapig, maximum 6 hónapig érlelem. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. Otthoni olvasztása: Egy szelet raklett sajt sajtgyaluval, vagy sajtreszelővel való felszeletelése vékony szeletekre. A sajt kérgét is nyugodtan belevághatjuk, ettől az íze még különlegesebb lesz. Teflon vagy kerámia serpenyőben nagyon alacsony lángon, zsiradék hozzáadása nélkül megolvasztható. Nem szabad sokáig melegíteni, amint folyós állagúvá vált a sajt, lehet is csurgatni az ételre. Szemetgyönyörködtető olvadása magával ragadó. Jó étvágyat! Baráti üdvözlettel: Németh család