Mások ezeket rendelték



Ribizlis krémméz 250 g
Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. A feketeribizli mag és héjőrlemény szárított formában megőrölve kerül a repcemézbe. A feketeribizli természetes vas és c vitaminforrás.




Szarvas kolbász
A szarvas kolbász a hagyományos technológia alapjait szem előtt tartva készül. Nirtit, adalékanyag és tartósítószermentes! Ellenőrzött forrásból származó, I. osztályú szarvas hús és saját tenyésztésű mangalica zsírszalonna felhasználásával készül. Kiszerelés: kb 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: szarvas hús, mangalica zsírszalonna, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény




Kenőmájas
Kiszerelés kb. 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.