Mások ezeket rendelték
Édesburgonya
Édesburgonya, más néven a batáta a modern gasztronómia egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb alapanyaga. Remekül beilleszthető a vegán és paleolit étrendekben, valamint sok lehetőséget rejt az ételintoleranciában szenvedőknek. Egy csésze édesburgonya biztosítja például a napi A-vitamin-szükségletet. Emellett C-vitaminban, rostokban és mangánban is gazdag. Az antioxidánsokról már nem is beszélve. Kincset érő tápanyagai miatt tudunk hat okot is mondani, amiért érdemes rendszeresen fogyasztani. Az édesburgonya tele van mikrotápanyagokkal és antioxidánsokkal, amelyek mind-mind hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. Mivel gazdag élelmi rostban, megakadályozza a székrekedést és a puffadást. Ráadásul a rostok elősegítik a bélben a jó baktériumok növekedését. A narancssárga édesburgonyában lévő béta-karotin, amely a színét adja, segít csökkenteni a napsugarak káros hatásait, így megőrzi a bőr fiatalságát. Javítja az immunrendszer működését, ez szintén antioxidáns-tartalmának köszönhető. Nemcsak a káros gyulladásoktól védik a szervezetet, hanem a krónikus betegségektől is, mint a rák vagy a szívbetegségek. A béta-karotin a szervezetben A-vitaminná alakul, amely hozzájárul a szem egészségéhez. Családias jellegű gazdálkodásból származik, növényvédőszer mentes.
Csipkebogyó szörp
Csipkebogyó szörp, hagyományosan passzírozva, tartósítószer hozzádadása nélkül, cukorral édesítve. Magas gyümölcstartalommal, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtést igényel. Köszönöm, ha az üveget visszahozzák.
Zöld dió lekvár
A zölddiót időben leszedve, áztatva almával lágyítva. Kellemes semmihez sem hasonlítható íze van. Cukorral édesítve tartósítószer hozzáadása nélkül készül, 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

