720 ml es üvegben. Scoville èrtèk 2500-10000 közti. Ami annyit tesz lefordítva ,hogy csíp de abszolút élvezhető kategória. Erősebb mint egy hegyes erős,de máshogy csíp, nem az a harapós fajta .Hambiba pizzára vagy egy fasírtos szendvicsbe :) Felbontás után hűtve tárolandó. Mindig tiszta evőeszközzel nyúlj bele , tartósítószer hiányában meg tud romlani :) Összetevők: jelapeno paprika, szűrt víz cukor,só, ecet, mustármag, koriandermag ,borkősav.
Különleges, csigaházat imitáló, hajlított, cső alakú tészta. Főzésekor vigyázz rá, ahogy kevergeted a vízben, ne törd össze... 400g/ csomag
Személyes kedvencem ez a színpompás kagylócsomag, amely akár ajándékba is adható. Természetesen csak természetes színezőanyagokat tartalmaz :-)) Összetevők: búzaliszt, tojás, paradicsom, cékla, spenót 400 g / csomag
Élénk sárga színű, egyedi formájú körettészta. Főzési tipp: a tésztát forrásban levő vízbe tesszük és 5 percig főzzük.Ekkor levesszük a tűzhelyről,de még további 4 percig a vízben hagyjuk.Ezalatt még puhul egy kicsit,de már nem fog szétfőni.Leszűrjük és forrón tálaljuk. 400 g





Klasszikus, házi ketchup, ami saját műtrágya - , és vegyszermentes összetevőkből készült házi ketchup. A ketchup színe az aktuális főzéskor belekerült paradicsomok színének összetétele függvényében változhat. Tatósítószermentes, felbontás után hűtőben hónapokig tárolható! Pizza tetejére, melegszendvicsre, olaszos ételekhez ajánljuk. Összetevők: paradicsom, vöröshagyma, paprika, fokhagyma, ecet, cukor, só, szegfűszeg. (280 gramm.)





Házi kékszőlő lekvár, Izabella szőlőből, tartósítószer-mentesen. Összetevők: kékszőlő, cukor, borkősav, citrompektin.





Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.





Kékszőlőmag és -bogyóhéj őrlemény. Por állagú, frissszőlőmag-ízű, adalékmentes étrendkiegészítő. Termékünket a Magyar Ízek Versenyén bronz minősítéssel díjazták. (Mivel egy rendelet tiltja, hogy itt ennek a terméknek a gyógyhatásairól írjunk, kérjük vásárlóinkat, hogy egyéb oldalakon tájékozódjanak a termék jótékony, egészségre gyakorolt hatásairól. Köszönjük.)
Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g
Levesbetét. A formáját én, a nevét a férjem találta ki. Jól mutat a borsólevesben, zöldséglevesekben és nálam a paradicsomlevesben ez a favorit. 200 g
Kertünkben termett vegyszermentes Vilmoskörtéből készítettem befőttet, melyet cukorral édesítettem, szegfűszeggel és fahéjjal fűszereztem. Felbotás után hűtést igényel. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.