Élénk sárga színű, egyedi formájú körettészta. Főzési tipp: a tésztát forrásban levő vízbe tesszük és 5 percig főzzük.Ekkor levesszük a tűzhelyről,de még további 4 percig a vízben hagyjuk.Ezalatt még puhul egy kicsit,de már nem fog szétfőni.Leszűrjük és forrón tálaljuk. 400 g
Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.
Kékszőlőmag és -bogyóhéj őrlemény. Por állagú, frissszőlőmag-ízű, és 100%-osan felszívódik a szervezetben. Az őrleményben van rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epikatechin, oligomer proantocianidin, P1-, P2-, B1-, B2-, B3-vitamin, értékes ásványi anyagok (vas, magnézium, réz, cink, szelén, kálium). Gyulladáscsökkentő, élénkíti az agyműködést, erősíti az immunrendszert, csökkenti a koleszterinszintet, megakadályozza az érelmeszesedést, fokozza a véráramlást, csökkentve a hisztamin termelődését enyhíti az allergiás tüneteket, védi a szaruhártyát. Magas rosttartalmával segíti az emésztőrendszer egészségének megőrzését. Napi egy kávéskanálnyi bevitele joghurtba keverve javasolt. Termékünket a Magyar Ízek Versenyén bronz minősítéssel díjazták.
Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g
225 mles üvegben. A biomalom róza napraforgó olajával :) A recept : készítsd el teis.Kevés kakukkfűvel babèrlevèlel meg egy csipet sóval. 100-120 fokon keszül épp csak gyöngyözzön. Fogpiszkaloval megszúrva ellenőrizheted hogy elkészült e ,még forrón üvegezzük. nagyszerűsège épp az egyszerűsègèben rejlik. Olvad a szádban , a fokhagyma a domináns, a fűszerek csak lágy háttèrzöngèt adnak. Piritósra tèsztaszószba , salikra vagy ahogy én, csak magába. Az olajat pedig külön kincs pácolni , vinegrettet keverni belőle. 1 rész sav(citrom , narancslè, lehet valami ecet is) 3 rèsz olaj , ha van egy kis üveged abba csak összerázod ès emulgálódik.innen még tovább fejleszthető egyéb ízesitőkkel méz mustár....
Levesbetét. A formáját én, a nevét a férjem találta ki. Jól mutat a borsólevesben, zöldséglevesekben és nálam a paradicsomlevesben ez a favorit. 200 g
Kertünkben termett vegyszermentes Vilmoskörtéből készítettem befőttet, melyet cukorral édesítettem, szegfűszeggel és fahéjjal fűszereztem. Felbotás után hűtést igényel. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Összetevők: Körte, narancslé, olaj, kardamon, só, bors, gyömbér, mazsola, chili 100%-ig vegyszer-, tartósítószer- és adalékanyagmentes! Hőkezeléssel tartósítva. Felbontás után hűtőben tárolandó. Ha még soha nem ettél indiai csatnit, kérlek adj egy esélyt a kóstolásnak! Az indiai konyha harmóniát alkotva rakja össze az ízvilágot, mindennek megvan a saját szerepe. A csatni arra való, hogy kiemelje az étel ízét amihez tálaljuk. Egyszerre megtalálható benne a picit édes, picit sós, picit csípős és picit savanyú. Ajánlom sültek, sajtok, rántottak és zöldségek mellé. 370 ml-es kiszerelés
Tésztalapok az olasz tészták kedvelőinek. Húsos-paradicsomos raguval vagy zöldségekkel rétegezve, besamel mártással és sok sajttal sütve... Finom...:-) 400g / csomag
Lekvar csomag A csomag tartalmaz 2db 280mles lekvárt Választható ízek Áfonya,Gesztenye, Gesztenye- alma,feketeribizli,berkenye,csipkebogyó, feketeszeder , málna, birsalma,csokis eper,csokis meggy, zöld dió, eper levendula. Kérem megjegyzésbe írja be milyen ízekből állítsam össze a csomagot. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával .
Levendula szörp, természetes nyugtató hatású. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve , 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó.Köszönöm ha az üveget visszahozza.