Házi kékszőlő szörp. Összetevők: kékszőlőlé (76%), cukor, citromsav, na-benzoát. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.
Kékszőlőmag és -bogyóhéj őrlemény. Por állagú, frissszőlőmag-ízű, és 100%-osan felszívódik a szervezetben. Az őrleményben van rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epikatechin, oligomer proantocianidin, P1-, P2-, B1-, B2-, B3-vitamin, értékes ásványi anyagok (vas, magnézium, réz, cink, szelén, kálium). Gyulladáscsökkentő, élénkíti az agyműködést, erősíti az immunrendszert, csökkenti a koleszterinszintet, megakadályozza az érelmeszesedést, fokozza a véráramlást, csökkentve a hisztamin termelődését enyhíti az allergiás tüneteket, védi a szaruhártyát. Magas rosttartalmával segíti az emésztőrendszer egészségének megőrzését. Napi egy kávéskanálnyi bevitele joghurtba keverve javasolt. Termékünket a Magyar Ízek Versenyén bronz minősítéssel díjazták.
Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g
Levesbetét. A formáját én, a nevét a férjem találta ki. Jól mutat a borsólevesben, zöldséglevesekben és nálam a paradicsomlevesben ez a favorit. 200 g
Kertünkben termett vegyszermentes Vilmoskörtéből készítettem befőttet, melyet cukorral édesítettem, szegfűszeggel és fahéjjal fűszereztem. Felbotás után hűtést igényel. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Kertünkben termett vegyszermentes köréből készítettem rostos szörpöt, melyet cukorral édesítettem, fahéjjal és szegfűszeggel fűszereztem. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Tésztalapok az olasz tészták kedvelőinek. Húsos-paradicsomos raguval vagy zöldségekkel rétegezve, besamel mártással és sok sajttal sütve... Finom...:-) 400g / csomag
Levendula szörp, természetes nyugtató hatású. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve , 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó.Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Házi sárgabarcklekvár répacukorral, levendulával. Színezék- és tartósítószermentes. Felbontás után hűtve tárolandó.
Lilahagyma lekvár, pikáns fűszerezéssel, vegyszermentes alapanyagokból, tartósítószermentesen. Ajánljuk sült és grillezett húsokhoz, hamburgerhez, érett sajtokhoz! Összetevők: lilagyma, cukor, balzsamecet, fűszerek.
Majorannás tökmagkrémünket családunk sült húsokhoz fogyasztja. A meleg húsra kenve igazi ínyencség.