Fekete bodza bogyóból készült nektár, 100 %-os natúr préslé felhasználásával ! Meszlenben termesztett bio ,ellenőrzött gazdaságban készült ! Hozzáadott cukrot,és tartósítószert nem tartalmaz ! A bodza bogyó vitaminjai: B1,B2,B6,B8,C, Ásványi anyagai: Vas,kalcium,foszfor,szelén,kálium,nátrium,mangán,magnézium,cink,réz, Fogyasztásával támogathatjuk a szervezetünk ellenálló képességét a megfázás,gyulladás,meghűlés,vírusos légúti betegségek,fertőzések kialakulásával szemben ! Magas flavonoid,és antocián /vörös színanyag/ tartalma a sejtek működésére és védelmére jótékonyan hat ! Köhögés csillapító,nyákoldó,szabályozza a vérnyomást,serkenti a kiválasztást és az emésztést. Kúraszerű fogyasztásával segítheti szervezetünk jól működését! Természetes, immunerősítő készítmény ! A bodza felszívódását a szervezetben vastartalma segíti elő, ezért a vérszegénységben, vashiányban szenvedők számára kifejezetten hasznos a bodzalé. A bodzában található antocianin flavonoidok semlegesítik a káros szabadgyököket. Mivel a bodza kihajtja a szervezetből a pangó nedveket, a hozzájuk kapcsolódó méreganyagokat is kiüríti, a fogyást is elősegíti, valamint növeli az energiatartalékokat. A bodza kitűnő izzasztó, vértisztító. Magas vitamintartalmának köszönhetően segíti a betegségek megelőzését. Mennyit fogyasszunk a Bodza léből naponta? 30 ml / nap, rázza fel fogyasztás előtt! 1 havi adag = 4 darab 200 ml-es üveg bodza lé. Hogyan fogyasztható a fekete bodza ital? Önmagában vagy vízzel, levekkel keverve. Mikor ajánlott? Étkezés előtt vagy akár közben is fogyasztható. Tárolás: Felbontás után hűtőben tárolandó. Minőségét megőrzi : 1 évig,felbontás után,hűtőben tárolva 7 napig ! Érdemes ráinni,egy pohár vizet,hogy híguljon a gyomorban !
Fekete bodza bogyóból készült nektár, 100 %-os natúr préslé felhasználásával ! Meszlenben termesztett bio ,ellenőrzött gazdaságban készült ! Hozzáadott cukrot,és tartósítószert nem tartalmaz ! A bodza bogyó vitaminjai: B1,B2,B6,B8,C, Ásványi anyagai: Vas,kalcium,foszfor,szelén,kálium,nátrium,mangán,magnézium,cink,réz, Fogyasztásával támogathatjuk a szervezetünk ellenálló képességét a megfázás,gyulladás,meghűlés,vírusos légúti betegségek,fertőzések kialakulásával szemben ! Magas flavonoid,és antocián /vörös színanyag/ tartalma a sejtek működésére és védelmére jótékonyan hat ! Köhögés csillapító,nyákoldó,szabályozza a vérnyomást,serkenti a kiválasztást és az emésztést. Kúraszerű fogyasztásával segítheti szervezetünk jól működését! Természetes, immunerősítő készítmény ! A bodza felszívódását a szervezetben vastartalma segíti elő, ezért a vérszegénységben, vashiányban szenvedők számára kifejezetten hasznos a bodzalé. A bodzában található antocianin flavonoidok semlegesítik a káros szabadgyököket. Mivel a bodza kihajtja a szervezetből a pangó nedveket, a hozzájuk kapcsolódó méreganyagokat is kiüríti, a fogyást is elősegíti, valamint növeli az energiatartalékokat. A bodza kitűnő izzasztó, vértisztító. Magas vitamintartalmának köszönhetően segíti a betegségek megelőzését. Mennyit fogyasszunk a Bodza léből naponta? 30 ml / nap, rázza fel fogyasztás előtt! 1 havi adag = 2 darab 500 ml-es üveg bodza lé. Hogyan fogyasztható a fekete bodza ital? Önmagában vagy vízzel, levekkel keverve. Mikor ajánlott? Étkezés előtt vagy akár közben is fogyasztható. Tárolás: Felbontás után hűtőben tárolandó. Minőségét megőrzi : 1 évig,felbontás után,hűtőben tárolva 7 napig ! Érdemes ráinni,egy pohár vizet,hogy híguljon a gyomorban !
Saját termesztésű gyümölcs magas vas és C vitamin tartalommal rendelkezik, hagyományos módon főzöm és paszírozom (mag nélküli). Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.





Magas gyümölcstartalmú feketeribizli szósz. Ajánljuk például rántott camembert mellé vagy natúr joghurt ízesítésére. Összetevők: feketeribizli (min 65%), cukor, citromsav, citrompektin.





Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.





Házi feketeszeder lekvár magok nélkül. Összetevők: feketeszeder, répacukor, citromsav, citrompektin. Kifutó termék. Ha elfogy, már nem készítünk újat.





Magas gyümölcslétartalmú feketeszeder gyümölcsszörp. Az Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeszederlé (min. 61%), cukor, víz, citromlé, citromsav.





Saját receptünk alapján készült tökmagkrémünket különösen a fokhagymát kedvelőknek ajánljuk! Pirítósra kenve a családunk nagy kedvence.
Vegyesen gyümölcs kompót fűszerekkel. Összetevők változó arányban.szilva körte füge barack ,szűrt ví fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, cukor, borkősav. 720 ml és üvegben.
Kicsit lágyabb édeskés, mustár. Fehér husokhoz, saliöntetnek ajánlom. 220ml Összetevők. Mustarmag, sült füge, szűrt víz ecet, cukor, só.