A tavasz első zamatos gyümölcséből készült a mennyei rostos szörp, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szörpöt cukorral édesítem, és 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és az üveget visszahozza.
Eper-levendula lekvár, mely finoman levendulás és epres. Sütikbe, vagy csak úgy magában nassolva. Hagyományos módon főzve, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.





Magas gyümölcstartalmú házi eperlekvár. Összetevők: földieper (min. 72%), cukor, citromsav, citrompektin.





Magas gyümölcslé-tartalmú eper gyümölcsszörp. Összetevők: eperlé, cukor, víz, citromsav.





Erdei vegyes bogyósgyümölcs lekvár. Az idei Magyar Ízek Versenyén arany minősítéssel díjazott termék. Összetevők: fekete szeder, piros ribizli, fekete ribizli, áfonya, málna, szamóca, répacukor, citromsav, citrompektin.
Vadkörte, sárga Ringló, paraszt barack egy kis bodzabogyóval színesítve. Szűrt vízzel és némi cukorral. 720 ml
Összetevők: Meggy, 75%-os étcsokoládé, konyak, cukor. 220ml-es kiszerelés 100% VEGYSZER ÉS TARTÓSÍTÓSZERMENTES!
75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
0,5 kg -os csomagban. Bop tasakban kerül kiszállításra. Adalèkmentes sóval, zöldsègek változó arányban.





Friss, kiváló minőségű bevizsgált mák, közvetlenül megbízható termelőtől. Tökéletes süteményekhez, péksüteményekhez, vagy akár egészséges étkezéshez. Magas olajtartalom és jellegzetes ízvilág.





Házi jellegű szilvalekvár cukorral, tartósítószer nélkül. Ősszetevők: szilva, répacukor, fahéj. Felbontás után hűtve tárolandó.
Fekete bodza bogyóból készült nektár, 100 %-os natúr préslé felhasználásával ! Meszlenben termesztett bio ,ellenőrzött gazdaságban készült ! Hozzáadott cukrot,és tartósítószert nem tartalmaz ! A bodza bogyó vitaminjai: B1,B2,B6,B8,C, Ásványi anyagai: Vas,kalcium,foszfor,szelén,kálium,nátrium,mangán,magnézium,cink,réz, Fogyasztásával támogathatjuk a szervezetünk ellenálló képességét a megfázás,gyulladás,meghűlés,vírusos légúti betegségek,fertőzések kialakulásával szemben ! Magas flavonoid,és antocián /vörös színanyag/ tartalma a sejtek működésére és védelmére jótékonyan hat ! Köhögés csillapító,nyákoldó,szabályozza a vérnyomást,serkenti a kiválasztást és az emésztést. Kúraszerű fogyasztásával segítheti szervezetünk jól működését! Természetes, immunerősítő készítmény ! A bodza felszívódását a szervezetben vastartalma segíti elő, ezért a vérszegénységben, vashiányban szenvedők számára kifejezetten hasznos a bodzalé. A bodzában található antocianin flavonoidok semlegesítik a káros szabadgyököket. Mivel a bodza kihajtja a szervezetből a pangó nedveket, a hozzájuk kapcsolódó méreganyagokat is kiüríti, a fogyást is elősegíti, valamint növeli az energiatartalékokat. A bodza kitűnő izzasztó, vértisztító. Magas vitamintartalmának köszönhetően segíti a betegségek megelőzését. Mennyit fogyasszunk a Bodza léből naponta? 30 ml / nap, rázza fel fogyasztás előtt! 1 havi adag = 4 darab 200 ml-es üveg bodza lé. Hogyan fogyasztható a fekete bodza ital? Önmagában vagy vízzel, levekkel keverve. Mikor ajánlott? Étkezés előtt vagy akár közben is fogyasztható. Tárolás: Felbontás után hűtőben tárolandó. Minőségét megőrzi : 1 évig,felbontás után,hűtőben tárolva 7 napig ! Érdemes ráinni,egy pohár vizet,hogy híguljon a gyomorban !