Szivecskés fadoboz 2 szabadon választható kisüveges lekvárral vagy zöldségkrémmel (190 gramm). Kérjük, ha ezt a csomagot megrendelik, hozzászólásban írják meg nekünk, milyen terméket tegyünk bele. Köszönjük.
Csokis eper lekvár Csak annyit szeretnék róla írni hogy, aki szereti a csokit és az epret, annak mindenképp meg kell kóstolnia. Mennyei. A lekvárt minimális cukor hozzáadásával és 75 %-os étcsokoládéval készítem. Hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. Kiszerelés: 285 ml Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza!
Levárkülönlegesség. felül (magnélküli) feketeszeder, alul sárgabarack. Vagy fordítva! Ahogy tetszik... ;-) Összetevők: sárgabarack, magnélküli fekete szeder, répacukor, citromsav, citrompektin. Tartósítószer-mentes, felbontás után hűtve tárolandó.
Eper-levendula lekvár, mely finoman levendulás és epres. Sütikbe, vagy csak úgy magában nassolva. Hagyományos módon főzve, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Magas gyümölcstartalmú házi eperlekvár. Összetevők: földieper (min. 72%), cukor, citromsav, citrompektin.
Erdei vegyes bogyósgyümölcs lekvár. Az idei Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: fekete szeder, piros ribizli, fekete ribizli, áfonya, málna, szamóca, répacukor, citromsav, citrompektin. Felbontás után hűtve tárolandó.
75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Saját termesztésű gyümölcs magas vas és C vitamin tartalommal rendelkezik, hagyományos módon főzöm és paszírozom (mag nélküli). Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Házi feketeszeder lekvár magok nélkül. Összetevők: feketeszeder, répacukor, citromsav, citrompektin.
Gesztenye és az alma párosítása igazán különleges és mennyei ízélmény, cukorral édesítem, és rum hozzáadásával készül. Felhasználható palacsintába, sütikbe, vagy csak úgy kanalazva nassolni. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Kertünkben termett vegyszermentes Vilmoskörtéből készítettem befőttet, melyet cukorral édesítettem, szegfűszeggel és fahéjjal fűszereztem. Felbotás után hűtést igényel. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Házi sárgabarcklekvár répacukorral, levendulával. Színezék- és tartósítószermentes. Felbontás után hűtve tárolandó.