Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Baráthság

 

                                                                                Kedves Vásárlók!                                                                                                           
Baráth Annamária vagyok, Szombathelyen élek kis családommal. 2013 januárjában feje tetejére állt az életünk, mikor megszületett első kisfiunk. Ekkor sok jó ember bíztatására, másoknak is meg mertem mutatni, mi az ami segített feldolgozni a történteket, és kicsit kikapcsolt! Csodás zalai dombokon vegyszermentesen termelünk gyümölcsöket, fűszernövényeket, amiket szívből, szeretettel feldolgozok, tartósítószer hozzáadása nélkül hőkezeléssel. Gyümölcsszörpjeim rostosak, a lekvárokat pedig hagyományos módon készítem, ahogy Anyukámtól, Nagymamámtól tanultam. Köszönöm, ha megtisztel bizalmával és megkóstolja termékeimet!
Üdvözlettel Baráth Annamária

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Birsalma sajt 20 dkg

Birsalma sajt, az egészséges gumicukor ami csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaz. A csomagolásból kérném vegye ki, és szellős helyen tárolva sokáig eltartható. Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával.

1200 Ft / csomag
6000 Ft/kg

Feketeribizli tea

Feketeribizli tea A szárított gyümölcsöt leforrázva, állni hagyva (minél tovább áll annál finomabb) édesíthető ízlés szerint. A teakeverék 100% gyümölcsből készült adalékanyag hozzáadása nélkül. Köszönöm hogy megtisztelt bizalmával. 

600 Ft / zacskó
4000 Ft/kg

Kandírozott aszalt eper 100 g

A kandírozott eper mennyei finomság Ajánlom csak úgy nassolnivalónak, vagy sütikbe ízesítésként. Miután cukorral kandíroztam azután jött az aszalás. Mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz! Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és megkóstolja. 

700 Ft / csomag
7000 Ft/kg

Kandírozott aszalt meggy 100 g

A kandírozott aszalt meggy, igazi csemege. Nem túl édes ezért nem lehet abbahagyni.  A termék nem tartalmaz, adalékanyagot. Vegyszermentes gyümölcsből készül cukor hozzáadásával. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és megkóstolja. 

800 Ft / zacskó
8000 Ft/kg

Pirosribizli tea

Pirosribizlis tea A szárított gyümölcsöt leforrázva, állni hagyjuk (minnél tovább áll annál zamatosabb).  Édesíthetô izlés szerint. A keverék 100% gyümölcsből készül, adalékanyag hozzáadása nélkül.

600 Ft / zacskó
4000 Ft/kg