Mások ezeket rendelték
Homoktövises krémméz 500 g
Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. Homoktövis jótékony hatása: általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő, fokozza a szervezet ellenálló-képességét. Ajánlott fertőzésveszély, pl. influenzajárvány idején. Sokan használják meghűléses megbetegedéseknél. A homoktövis nagy C-vitamin-tartalma miatt ideális “téli gyógyszer”. Roboráló hatású lábadozási időszakban.
Kurkumás krémméz 500 g
Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt. Kurkuma jótékony hatásai: elsősorban adalékként és fűszerként használják, amely sárga színt ad az ételeknek. A gyulladáscsökkentő hatású kurkuma számos ásványi anyagot és vitamint is tartalmaz, különösen a B6, B3 vitamint, folsavat és káliumot, vasat és mangánt. Gazdag rostforrás és esszenciális omega-3 zsírsavakat is tartalmaz. Segít a méregtelenítésben. Véralvadásgátló hatása miatt nem ajánlott véralvadásgátló gyógyszert szedőknek a fogyasztása, vagy csak orvosi egyeztetéssel.
Repce krémméz 1 kg
Repceméz szilárd állapotban krémesen fehér. A repceméz magas szőlőcukor tartalma miatt különösen gyorsan kristályosodik, krémes állapotban könnyen kezelhető, kenhető. A kiszerelés pergetés utáni krémesítést követően történik. A repceméz beltartalmi értéke a későbbi kimelegítések hiányában megmarad. Fogyasztása gyomorsavtúltengés és vérszegénység esetén javasolt.