Mások ezeket rendelték






Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"




Alpokaljai akácméz 1000 g
Friss idei akácméz 2023! (kristályosodása méhlegelőnként változó) Kérjük, amennyiben módjában áll az üveget juttassa vissza hozzánk. Köszönjük!






Mákolaj 0,25 l
A mák rendkívül értékes gyógynövény. Magas kálciumtartalma miatt a csontritkulás megelőzésére kifejezetten ajánlott, melynek olaját kúraszerűen tanácsos fogyasztani. Saláták ízesítésére, mártásokhoz, illetve sütemények ízesítéséhez ajánljuk.