Mások ezeket rendelték


Füstölt kolozsvári szalonna
Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt sertés kolozsvári szalonna (császárszalonna). 50 dkg-os csomagban vásárolható. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A füstölt húsok fűszer nélkül, kizárólag sóval készülnek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént.


Füstölt kolbász
Füstölt kolbászunk igazi alföldi ízvilágú, fokhagymás, köményes, paprikás, de csak nagyon enyhén csípős, sertéshúsból készült termék. Párban vásárolható, egy pár súlya kb. 40-50 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént.
Édesburgonya
Édesburgonya, más néven a batáta a modern gasztronómia egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb alapanyaga. Remekül beilleszthető a vegán és paleolit étrendekben, valamint sok lehetőséget rejt az ételintoleranciában szenvedőknek. Egy csésze édesburgonya biztosítja például a napi A-vitamin-szükségletet. Emellett C-vitaminban, rostokban és mangánban is gazdag. Az antioxidánsokról már nem is beszélve. Kincset érő tápanyagai miatt tudunk hat okot is mondani, amiért érdemes rendszeresen fogyasztani. Az édesburgonya tele van mikrotápanyagokkal és antioxidánsokkal, amelyek mind-mind hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. Mivel gazdag élelmi rostban, megakadályozza a székrekedést és a puffadást. Ráadásul a rostok elősegítik a bélben a jó baktériumok növekedését. A narancssárga édesburgonyában lévő béta-karotin, amely a színét adja, segít csökkenteni a napsugarak káros hatásait, így megőrzi a bőr fiatalságát. Javítja az immunrendszer működését, ez szintén antioxidáns-tartalmának köszönhető. Nemcsak a káros gyulladásoktól védik a szervezetet, hanem a krónikus betegségektől is, mint a rák vagy a szívbetegségek. A béta-karotin a szervezetben A-vitaminná alakul, amely hozzájárul a szem egészségéhez. Családias jellegű gazdálkodásból származik, növényvédőszer mentes.

