Mások ezeket rendelték

Grillcsirke, Rántani való csirke
Tanyasi csirke - Rántani, Grillezéshez! Kisebb méretü tanyasi csirkénket rántani, grillezéshez ajánljuk elsö sorban, de természetesen kíváló leves vagy egyéb hús étel is készíthetö belöle. Akár egészben, akár darabolva rakjuk a grillre (vagy sütőbe), egy finom sülthús készíthető belőle a családi, baráti étkezésekhez. Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes tartásból származik Egy egész csirke átlagosan 1,2-1,3kg.Konyhakész, zsigerekkel együtt vákuumcsomagolva Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, 8 napig eltartható.

Füstölt sertés kolozsvári szalonna
Nitritet és tartósítószert NEM tartalmaz! Hagyományos technológiával készült, bükkfán füstölt sertés kolozsvári szalonna. Kiszerelés kb 0,4kg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: sertés zsírszalonna, étkezési só, feketebors, koriander, fokhagyma, babérlevél Tárolás: + 15 °C alatti, száraz környezetben, napfénytől elzártan. Megfelelő tárolási feltételek mellett minőségét megőrzi a gyártástól számított 180 napig.






Magyartarka Kemény sajt
A sajtkészítő igazi büszkesége mikor 12 hónap érlelés után új ízélményt tud nyújtani fogyasztóinak. Egy őshonos és veszélyeztetett fajta, a magyartarka szarvasmarha tejének kiemelkedő tulajdonságait hivatott megőrizni. Ebben a profitorientált világban nem helytálló a fajta tejtermelése az ipari holstein-frízzel szemben. Tejének beltartalmi értékei viszont kiemelkedően jobbak, fehérje és zsírtartalma kiváló a sajtkészítésre. Szigorú feltételekkel készült eredetvédett termék, mindösszesen két helyen készül az országban. Dunaharasztiban (Paraszt Sajt) és nálunk az Alpokalján. 2024 októberében megrendezett XII. Magyar Sajtmustra aranyérmes sajtja. A 2024-es World Cheese Awards világversenyen ezüstérmet kapott. Teljes tejből adalékanyag mentesen készítem. Lucfenyő deszkán érlelem természetes kéregflórával. Az érlelés előrehaladtával íze karakteresebb lesz, szemmel látható ropogós fehérjekristályok alakulnak ki a sajtban. Letisztult ízjegyei, diós és réti virág illatjegyeket hordoznak.