Mások ezeket rendelték
Grillcsirke, Rántani való csirke
Tanyasi csirke - Rántani, Grillezéshez! Kisebb méretü tanyasi csirkénket rántani, grillezéshez ajánljuk elsö sorban, de természetesen kíváló leves vagy egyéb hús étel is készíthetö belöle. Akár egészben, akár darabolva rakjuk a grillre (vagy sütőbe), egy finom sülthús készíthető belőle a családi, baráti étkezésekhez. Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes tartásból származik Egy egész csirke átlagosan 1,2-1,3kg.Konyhakész, zsigerekkel együtt vákuumcsomagolva Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, 8 napig eltartható.
Marha bélszín /Filet mignon/
Egyben sütve, frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára. Ez a marhahús lekisebb és egyben legértékesebb része. A vesepecsenye omlós és puha. Ezt a húsrészt érlelés nélkül is lehet úgy sütni, hogy a közepe véres marad, így adja ki az igazán jellegzetes ízét. Egészben frissensütve (Wellington bélszín), darálva (tatár beefsteak), csíkozva párolni (Stroganoff bélszín) javasolt.
Sertés comb
Gazdaságunk által előállított takarmányon hízlalt hagyományos tartásból származó sertéshús! Sütve, rántva, párolva, levesnek ajánljuk. Vákuumcsomagolva kapható.