Mások ezeket rendelték






Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"

Marha lapocka
Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha lapocka. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.



Mangalica zsír
Mangalica zsír 500 g kiszerelésben! Hagyományos technológiával készült, adalékanyagtól mentes! Összetevők: 100 % mangalica olvasztott zsírszalonna