Mások ezeket rendelték
Gluténmentes Sós Perec!
gluténmentes lisztkeverék 58,2% [burgonyakeményítő, rizskeményítő, sűrítőanyag (xantángumi, hidroxi-propil-metil-cellulóz), guarliszt, cukor, útifűmaghéj (pszillium), repceolaj, élesztőkivonat, étkezési só, pörkölt, örölt lencse, savanyúságot szabályzó anyag: nátrium-diacetát, enzim (alfa-amiláz], ivóvíz, napraforgó olaj,cukor, sütőélesztő, rizsliszt, só.
Gluténmentes házi Bagett 110g
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék 58,9% [kukoricakeményítő, rizsliszt, szójafehérje-koncentrátum, sűrítőanyag (xantángumi(E415), hidroxi-propil-metil-cellulóz (E464)), cukor, útifűmaghéj, étkezési só, dextróz, cukorrépa szirup, pörkölt, őrölt lencse, élesztőkivonat, étkezési sav (tejsav), szőlőkoncentrátum, savanyúságot szabályzó anyag: nátrium-diacetát (E262), enzim: (alfa-amiláz], ivóvíz, sütőélesztő, napraforgó olaj, rizsliszt, só. A termék nyomokban tojást és tejszármazékokat tartalmazhat. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia 799 KJ /189 Kcal, Zsír 2,0g, amelyből telített zsírsavak: 0,3g, Szénhidrát 35,9g, amelyből cukrok: 2,9g, Rost: 3,8g, Fehérje: 5,0g, Só:1,07g.
Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"