Mások ezeket rendelték






Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"

Angus Marha kolbász
A marha kolbász a hagyományos technológia alapjait szem előtt tartva készül. Nirtit, adalékanyag és tartósítószermentes!Saját tenyésztésű marha és mangalica zsírszalonna felhasználásával készül. Kiszerelés: kb 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: marha hús, mangalica zsírszalonna, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény

Kalács
250 g Fonott kalácsunk vajjal és madre kovásszal készül, lassú kelesztéssel a legjobb íz és a hosszú eltarthatóság érdekében. Összetevők: árpa maláta, búzaliszt, búza maláta, cukor, madre kovász, tejpor, tojás, só, sütőélesztő, vaj, víz Allergén: glutén, tejcukor, tejfehérje, tojás